Seriyi alacaktım, bu cevabın üstüne erteleme kararı aldım. Ciltli kitap bir tık öndedir benim için. Epsilon GoT serisini ciltli basacak diye elimdeki seriyi sattım. 2020 güzel mi olacak ne? Umarım fiyatları çok uçuk olmaz.
2019’un son birkaç ayı bile muazzam oldu dolayısıyla 2020’yi düşünemiyorum bile.Yayınevlerinde bir düzelme var,ciltli baskılar artıyor,özel baskılar geliyor,kaliteli kitaplar çıkıyor…Birde ciltli Witcherlar gelirse - ki elimdeki tüm Witcher kitaplarını elden çıkarırım sanırım- muazzam olur
Hadi bir haber daha patlatayım
Witcher Evreni @mit çevirisiyle önümüzdeki birkaç ay içerisinde geliyor arkadaşlar. Fiyatı ne olur bilemem ama ciltli, büyük boy, dört renk, kuşe kâğıda, aliyyülâlâ bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Ozalitinden bile heyecanlanmıştım. Matbaadan gelince ne hissederim bilmem.
2020 çok güzel geliyor
En güzel yılbaşı hediyesi bu oldu. Teşekkür ederiz.
Ciltli witcher gelirse kapak tasarımı rica edicem aynı olmasın…
Özür dilerim ben bu haberi anlayamadım, Witcher Evreni derken, var olan serinin ciltli kitaplarından mı söz ediyorsunuz, yoksa farklı bir seri mi?
Witcher denilince aklıma ilk gelen isim @mit. Çok sevindim. Sevdiğim insanlardan sevdiğim evrenlerle alakalı kitap gelince çok mutlu oluyorum. Zaten kendisi bilmese de oyunu edinmeme sebep olan da kendisi. Belki de biliyor mu? Neyse, unutmuşum.
Çok sevindim ama ciltli ihtimali beni birazcık düşündürdü. Bir yılda tamamlanırsa sorun olmaz ama tamamlanmama durumu var. Kafamda karışık sorular var. Şimdi sıralasam sabaha kadar içinden çıkamayız ve çok sonuçsuz olur. Sekizinci kitap çıkınca set alırım diyordum ama 2020 son çeyreğe kadar beklemeyi düşünüyorum. O zamana kadar belki bir ciltli gelirse kararımı vereceğim. Yaşayıp görelim.
Mutluluktan uçuyorum
Ciltli bekleyenler kervanına katılayım ben de.
Bu sevindirici haber üzerine bir de ayn rand ın sevindirici haberini bekliyoruz
Witcher serisi ciltli geliyor mu ki? Ya ben niye bu konuya bu kadar yabancı kaldım
Ciltli gelirse ben de ciltliyi beklerim.
Son cümleyi okuyunca cüzdandan 70 tl yok oluyor.
Daha ziyade 95-110 civarı yok olacakmış gibi geldi bana.
Ciltli, büyük boy, renkli ve kuşe kağıt.
Her sıfat için 25 tl desek 100 tl yapar.
Bu mantık daha iyi sanki