Philip K. Dick Kitapları (Alfa Yayınları)

@Strenergy Benim için de Anubis kapıları’nı sorsanız? :slight_smile:

1 Beğeni

Anubis Kapılarından önce Tim Powers’ın Earthquake Weather’ı var, Fault Lines serisinin son kitabı. Ondan sonra Anubis Kapıları çıkacak demişlerdi. Bence çıkması anca bu yılın sonunu bulur.

Toplu Öyküler 4. Cildi sormuyorum. Sormayacağım. Kaç ay oldu daha kapağı bile görücüye çıkmadı. :frowning:

1 Beğeni

Alfa’nın seri kitap basışlarına bayılıyorum.
Lem’lere de aynı hızda devam ediyolar.
En azından bi seriye başlandığında devamı geleceğini biliyo insan.

2 Beğeni

Anubis Kapıları editörde. Earthquake Weather önümüzdeki ay çeviriden gelecekti. :slightly_smiling_face:

12 Beğeni

Sonunda :metal:t2: Bu yaz okuruz umarım.

1 Beğeni

Bu ay sormuştum. Muhtemelen yaz aylarında bizimle olacak. :slightly_smiling_face:

Net bir cevap alınca bildirim atacağım. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Teşekkür ederim. Yıllar önce bir arkadaşım bana ithaki basımını hedye etmişti. Okurken bir kafede unutmuşum. Döndüğümde atılmıştı. (Bir insan kitabı ne sebeple atabilir?) O günden beri çok niyetlendim tekrar alıp okumaya ama olmadı. Bunca zaman sonra bakalım neler hissettirecek :sweat_smile:

2 Beğeni

Farseer serisi ilk kitap editörün eline geçmiş. :slightly_smiling_face:

9 Beğeni

Çok güzel haber, birkaç aya çıkabilir diyebiliriz o zaman. Teşekkürler. :slight_smile:

2 Beğeni

Onu da sordum. İçinde bulunduğumuz dönemden dolayı biraz sarkabilir dendi. Yaz ayları için plan yapılmıştı diye hatırlıyorum. Sanırım, bir aksilik olmazsa yaz aylarında bizimle olacak. :slight_smile:

5 Beğeni

22 Beğeni

Ahhh ahhh bi 4. cildi paylaşmadın gittin burada.

6 Beğeni

Paylaşmayı en çok istediğim kitap sanırım ama yayınevi bastığında mutlaka bildirim atacağım sana da. :smile:

2 Beğeni

Yok atma istemiyorum artık. Sana da Alfa’ya da küstüm artık. (Belki böyle dersem hemen çıkar kitap) :smiley: :smiley: :smiley:

6 Beğeni

Bu 4. cilt toplu öykülerin 4. cildi mi? Bir de şunu sorayım, toplu öyküleri alan birisi, PKD’nin tüm kitaplarını almış gibi mi oluyor? (Tabi tüm ciltlerin olduğunu varsayarsak)

3 Beğeni

Hayır. Tüm kitaplarını almış gibi olmuyorsunuz. Toplu Öyküler toplamda 5 ciltten oluşuyor. Şuan Alfa 4. cildin üzerinde çalışıyor. Bu ciltlerin içinde yazarın yazmış olduğu birçok öykü var ve bazıları da tekil romanlarının ortaya çıkmasına vesile olan öykülerdir. Eğer PKD Kitaplığının hepsini almayacağım diyorsanız Elektrikli Düşler kitabını almamanızı öneririm. Çünkü içindeki öyküler Toplu Öyküler adlı ciltlerde mevcut.

8 Beğeni

Toplu öyküler hala beyaz kağıda mı basılıyor :neutral_face:

1 Beğeni

Beyaz kağıda basılacaktır büyük ihtimalle. :smiley:

1 Beğeni

Geçen hafta bilimkurgu okumayı hiç sevmeyen arkadaşıma ilk ciltten beğendiğim hikayeleri önerdim, beğenerek bitirdi 1 günde. Öykülerinin tadı romanlarından çok farklı.

2 Beğeni