Yıllardır söylenir aslında. ‘Allez Allez Allez’ You’ll Never Walk Alone’dan sonra en çok söylenendir.

Yıllardır söylenir aslında. ‘Allez Allez Allez’ You’ll Never Walk Alone’dan sonra en çok söylenendir.

Ben hiç duymamıştım. Yalnızca You’ll Never Walk Alone’u biliyorum.
Erken uyumuşum, uyandım skora bakmaya rüya sandım da bu skor ne ya artık inanasım gelmiyor. Her sene ceyrek/yarı finallerde böyle absürd geri dönüşler oluyor, insanın inanası gelmiyor. 
Origi son 2 maçta beni çok şaşırttı. Geçen hafta ligte oyuna girdiğinde bir dünya küfür etmiştim, ardından gol attı. Bugün ilk 11’de görünce Liverpool asla gol atamaz dedim 2 tane attı. Wijnaldum yine kendisinden beklenmeyecek şeyler yarattı, muhteşemdi. Klopp hocam bu işi biliyor. <3
Arkadaşlar maça koşun! Ajax maçı 2-2 oldu!
İki golde de foruma yorum yazarken kaçırdım 
İkinci gol az kalsın kaçıyordu. Ben, “Lan! Kaçtı! Tüh! Hay!” filan diye bağırırken attılar. Heyecan içinde bir tane daha atmalarını bekliyorum. Filan İngilizlerin olsun istiyorum.
Ben Ajax taraftarıyım
Hak ettiler finali bence. Ama finalde Liverpool alır o ayrı.
O zaman şurada biraz hüzün dolu gözyaşı dökeceğim.
Yine golü kaçırıyordum
Ajax atacak gibi.
Çok acayip pozisyonlar kaçıyor. Ajax’ın şu 19’luğu inanılmaz. Juventus’a karşı Ajax’ı tutuyordum. Ama finalin İngiliz filanı olabileceği düşüncesi beni daha çok heyecanlandırıyor.
Düzeltme: Bundan sonra İngiliz finali değil, İngiliz filanı diyeceğim.
Ajax bu sene finale kaldı kaldı, şimdiden futbolcularını sattılar bile. Ayrı ekollerin maçları daha ilginç geliyor, finallerde aynı ülkenin iki takımının maçı ilgimi çekmiyor nedense.
Bu sene CL bir çok diziden daha heyecanlı geçiyor resmen.
Bagirmaya geldim: GOOOOOOOOOL!
Yok artık ya…
Valla müthiş bir maç oldu ve finalin adı İngilizler.
Bu futbolsa bizim her hafta izledigimiz nedir diye dusunmeden edemedim. Inanilmazdi. Ceviriyi meviriyi biraktim, az kalsin eve tribun kuruyordum.
Ne maçtı ama ya. Dün bu kadar heyecanlanmamıştım.
Futboldan yine soğudum. Premier ligi seviyorum ama şu anti-ingiliz havam yüzünden başarılı olmalarını istemiyorum…
Premier lig ve şampiyonlar ligini izlemeyen insanların futbolu küçümseme, kötüleme hakkı yoktur!