Artık forum üzerinden soruları cevaplamak istemediler. Sosyal medyadan sorabilirsiniz.
3 kitaptan fazla süren serileri beklemek zulüm gibi olmaya başladı İthaki’de.
Artık forum üzerinden soruları cevaplamak istemediler. Sosyal medyadan sorabilirsiniz.
3 kitaptan fazla süren serileri beklemek zulüm gibi olmaya başladı İthaki’de.
Kadim Kanunlar’da üç kitap aynı sorun onda da var. İlk kitabı aldık bekliyoruz.
Ben de aldım bekliyor kitaplıkta. Arka tarafa koydum, gözgöze gelmeyelim diyorum seri bitene kadar.
İyi yapmışsınız, okuduklarımı unuttum. Beynim bazen Bıçağın Kendisi ile Destanlar Çağını harmanlayıp bana sunuyor
basmayacaklarsa salsınlar serileri belki basacak başkası çıkar
diskdünya 19. ana seri kitabını çıkarıyor daha 7yi görmedi bu seri
Hadi gerçekçi olalım. İthaki seriyi bıraksa bile Hasbro onayı yüzünden diğer yayınevleri basmayacak. İthaki de sütten çıkmış ak kaşık değil ama koyunun olmadığı yerdeki keçi şu an.
Belki başka yayınevi Hasbro konusunu daha rahat çözer. Bir de başkaları denesin.
Deneyebilecekleri basılmamış bir sürü seri var. Keşke telifini alıp onları basabilseler de biraz rekabet görebilsek.
Keşke öyle olsa ama yayınevleri genel olarak eski fantastik serilere göz kırpmıyor. 2000 sonrası kitaplar için kıpırdanma var gibi.
Eleman ikişer üçer, ikişer üçer dedikçe içim bir hoş oluyor.
Ben de geçen gün instagramdan yazdım İthaki’ye, eğer Ejderha Mızrağı, Unutulmuş Diyarlar, Elric serilerini basmayacaksanız, haklarını bırakın belki başka bir yayınevi basar diye.
Elric bastılar, seri bitmedi mi, basılmayan devam kitapları mı var Elric seri bitti zannediyordum ben.
Unutulmuş Diyarları unuttum ben, devam kitapları basılsa bile yeni baştan ilk kitaptan okumaya başlamak gerekecek
Elric ilk kitap Ruh Hırsızı uzun zamandır piyasada yok. Sahaflarda 100-120 tl fiyat veriliyor. İthaki Yetkilisi basılacağını söylemişti ama halen basılmış değil. Ve bildiğim kadarıyla Ruh Hırsızı’nı bekleyen pek çok okuyucu var. Bu yüzden seriye başlayamıyoruz. Bu arada, Elric’in başka kitabı var mı basılmayan, emin değilim.
Diğer iki seri malum zaten…
@Gelu süper fiyata almışsınız 
Bende ise ilk kitabı var Elric’in. Zamanında D&R dükkanda 9 tlye kampanyalı satılırken almıştım. İyi de yapmışım 
Bugün bir sahafa denk geldim. Adamın raflarından belki de 15 tanesi birbirinin aynısı olan onlarca ama onlarca olan Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş diyarlardan oluşuyordu. Nasıl bir stok anlayışı varsa ellişer tane filan almış. Fiyat da korkunç zaten yanına yanaşılacak gibi değil. Vakıf serisi, Dune filan da vardı. Vakıf İleri kitabına 150 diyor.
Bir an o kadar çok kitap gördüm ki birbirinin aynısı korsan mı basıyor acaba diye de düşünmeden edemedim. Pırıl pırıldı hepsi. 
İthaki’nin bastığı seri bitti ama 3 kitabı daha var basılmayan. Onları da basmayı düşünüyoruz demişlerdi.
Ben de bugün Instagram’dan sordum, olumlu cevap verdiler.
6 aylık programlarında varsa süper olur. Özellikle Dragonlance bekliyorum.
Ben Drizzt için ümidi kesmiştim bir haftaya kadar sahaf dolaşmaya başlayacaktım. Kararsız kaldım şimdi. "Evet gelecek"ten kasıt birkaç yıl sonra mı 2020 sınırları içerisinde mi acaba?
Şeytan diyor boşver ithakiyi git topla sahaftan sonra ya yakın zamanda gelirse diyorum. Simetri takıntımın gözü kör olsun.