Aynı şekilde Ejderha Mızrağı Destanı üçlemesi de.
Yeni kitaplardan haber var mı?
Evet 7-8-9 basılacakmış matbaayla anlaşma imzalanınca.
Ne matbaaymış ya
Gerçi ciltli basma planları varsa yine aynı matbaa ile çalışmak zorundalar.
Hasbroyla çalışıldığı için onlar onaylı matbaa istiyorlarmış, çalıştığımız matbaa ile sorun yaşadık yeni matbaa ile şu an sözleşme imzalamak üzereyiz imzalayınca 7-8-9’u göndereceğiz dedi
Yeni matbaaya geçtilerse güzel haber.
Drizzt yeni kitaplar çıkmadan ciltli falan almayı düşünmüyorum doğrusu. Gereksiz geldi bana. Ama yine de kendi bilecekleri şey. Devam kitaplarını bassınlar da…
Bir ben mi çok gereksiz görüyorum şu ciltli tek cilt baskı olayını? Bunun yerine serilerin devamına yoğunlaşabilirlerdi diye düşünüyorum…
(20 karakter)
Seriye yeni başlamayı düşünenler dışında hiç kimse bu şekilde bir takası tercih etmez ve önceliğini eksik kitaplara verir bence.
Kristal Parçası (Drizzt Efsanesi 4. Kitap) nı nereden bulabilirim bilgisi olan yada nereden bakmalıyım
zebramo da var 12 tl
Aklımda sürekli bu seriye başlamak vardı ama bu kadar kitap olduğunu bilmiyordum.Şu yıllarımda okuyamam ama kazanabilirsem iki sene sonra üniversite zamanlarımda bütün seriyi alırım lakin şu an zaman çarkında olduğu gibi bunu da e kitap halinde okuyacağım
Hazır Baldur’s Gate 3 çıkmışken İthaki’ye gaz vermek lazım. Abi sizin kitabın oyunu çıktı. Dünyada Witcher’dan daha populer seri ,Baldurs Gate’nin oyunu diye pazarlayın diye.
Bu seriyi “gaz” dizi - film vs ile basamazlar, Hasbro audit matbaa istiyor. Onaylı matbaa sıkıntısı yaşadıkları için de basamıyorlar.
Bence İthakinin onaylı matbaaya para vermek istememesi ön planda. Fotokobici kağıt kalitesinde kitap basmaya alıştılar, tekrardan daha fazla para verip daha kaliteli kitap basmak istemiyorlar.
Ben iki şey sormak istiyorum:
1-İthaki “Kristal Parçası” adlı kitabı bastı. Acaba baskısı devam ediyor mu yoksa bir İthaki klasiği yaşanıp bir kez basıp bıraktılar mı? Çünkü sitelerde 250 TL’ye kadar çıktı.
2-İthaki neden 7-20 arasını basmayıp bir anda 21. kitabı bastı?
Yeni matbaa ile anlaşıyoruz yeni kitaplar gelecek dendi ama ondan sonra ses seda çıkmadı.
Laika’nın bastığı son seri ve yarım kalan seri olduğu için.
https://www.nadirkitap.com/unutulmus-diyarlar-buzyeli-vadisi-uclemesi-1-kitap-kristal-parcasi-r-s-salvatore-kitap19453595.html
İyimiş zamanında Arka Bahçe baskısını 10 tlye almıştım. Basar bir ara ama Bitmemiş Öyküler 2 sene sonra basıldı.
Ben de Trendyol’da falan 250 TL görünce yok artık dedim.