R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

İthaki’den bahsedince bu haberin üstüne 1-2 sene koyası geliyor insanın. Dune’yide bu sene görmek hayal oldu gibi gözüküyor. Şu oyunun gazına bastırırız belki instagramdan yazmak gerek aslında.

İthaki güzel serileri geç basar ve bir kere basıp milleti sahaflara düşürür maalesef. :persevere:

1 Beğeni

İthaki basmaya devam edecek mi? Bayağı yukarlarda 7-8-9 basılacak demiş yetkili ama ses seda yok galiba. İletişime geçebilen sorabilir mi?

1 Beğeni

Telif ile ilgili sıkıntılar var yurtdışı kaynaklı. Hala çözülemedi benim bildiğim.

1 Beğeni

Bir gelse keşke. Bir de şu Kristal Parçası’nıbir kez daha bassa. :confused: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Telif değil de onaylı matbaa sıkıntısı olduğu söylenmişti.

@BiblofilYouTube neydi haribo muydu jelibon muydu? :slight_smile:

3 Beğeni

Aynen durum o. Hasbro onaylı matbaa olmalı diyor şirket. Saçma sapan bir konu.

2 Beğeni

Tamam Hasbro idi. @BiblofilYouTube ile bana kalsa jelibon, haribo, bonibon diye sayardık.:slight_smile:

4 Beğeni

Hahahahaha :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Beğeni

@alper ya utandırma abi. Hasbro asla, katiyyen aklıma gelmiyor. Hariboyla sıkıntı yaşadıklarını iddia ediyorum her konusu açıldığında. Bir yayınevi ayıcıklarla niçin sorun yaşar ki :joy:

6 Beğeni

YouTube kanalında sorun çözülmek üzere halloldu denmişti ama bunu diyeli 1 sene oldu yine.

1 Beğeni

Kristal Parçası hakkında bir şey diyemeyeceğim. Şahsi düşüncem talebe göre yeni baskı yapacakları yönünde. Bekleyeceğiniz süre uzun olabilir ama…

1. kitaba gelince… İnce bir düşünce ile “Unutulmuş Diyarlar” ile yeni tanışacaklar ile eski okurları ayrı tutmuştu İthaki. Bizim gibi eski okurlara da yeni seriler basmak amacıyla bir yandan Türkiye’de yayınlanmış kitapları, bir yandan da yarım kalan ve yayınlanmamış kitapları basmak istiyorlardı.

Böyle de ince bir yayıneviydi. Sonra "dark side"a geçti…

4 Beğeni

Hiç böyle düşünmemiştim.:thinking: Ama evet birkaç yerde gördüm Laika’nın seriyi yarım bıraktığını. Aslında İthaki güzel düşünmüş. Ama keşke bir kez basıp bırakmasalar. Gediksavaşları, Ölüm Kapısı, Farseer… Keşke tekrar bassalardı. Cevap için teşekkürler. :grin::grin:

Farseer serisini Alfa basıyor neyseki.

2 Beğeni

Alfa bizi teselli ediyor böylece.:grin:

1 Beğeni

Keşke Alfa, Ölüm Kapısı ve Gediksavaşları’nı da bassa :slight_smile:

1 Beğeni

Keşke konusunı açınca liste uzayacak.:grin: :grin:

1 Beğeni

İlk üçlemenin ciltli tek kitap olarak basılma olayı vardı ama ondan da ses yok.

1 Beğeni

Tek cilt yerine stokta olmayanları basmaları daha iyi olur bence.

1 Beğeni
  1. kitabı basmadan 21 22 ve 23. kitabı bastılar telif sıkıntıları olsa bunları basmazlardı diye düşünüyorum. Satılmıyor herhalde basmıyorlarlar. 3 yıldır falan 7. kitabı bekliyorum. Dune kitaplarınıda basmayı bıraktılar aynı zamanda ejderha mızrağınıda… İthakiden kitap almak istiyorum ama artık fobi oluştu bende. Ya yarım kalırsa diyorum ve alamıyorum arkadaşlar ya.
2 Beğeni