R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Hocam sana tavsiyem, önce 4-5-6 sonra da 1-2-3 şeklinde (star wars gibi) okuman. Salvatore önce Wulfgar’ı merkezde tutma niyeti ile yazıyor ama Drizzt çok sevilince 1-2-3’ü yazıyor. Bence serinin en iyi üçlemesi 1-2-3 sonra da 4-5-6. O yüzden önce 456 sonra 123 :slight_smile:

Kalanlara da 6 kitaptan sonra kendin karar verirsin. Sevmezsen boş yere toplamamış olursun.

5 Beğeni

Zamanında çok ısrar ettik ama ithaki seriden ettiği zarar sonrası hiç açık kapı bırakmadı.

2 Beğeni

Serinin 4. ve 5. kitapları sene başında yeni baskılarını yapacakmış. Bekleyenlere duyrulur :slight_smile:

5 Beğeni

İyi olmuş. Şu 4. kitaba 100-150 TL vermek istemiyordum.

1 Beğeni

Bu sıraladıkları kitapları ne zaman basacaklar bir takvim var mı?

Takvim belli değil ama sorunlar çözüldüğüne göre arayı çok açmazlar sanırım.

11 12 13 ün de bandollerini almışlardı. Yakında gelir diye düşünüyorum

2 Beğeni

Seride 1 ile 10 arasını okumuş arkadaşlardan bana özelden yardımcı olabilecek var mı acaba?

Üçlemeler kendi başına okunabilir mi acaba?

Üçlemeleri karışık okuyamazsınız. İlk 6 kitabı sırasıyla okuyabilirsiniz. İthaki’nin çıkardığı son 4 kitaba kadar okuma zevki kayboluyor çeviriden midir kitapların içeriğinden midir yazarın kendi beceriksizliği midir bilemiyorum ama ilk 6 ve son 4 arasındaki kitaplar hiç zevk vermiyor.

3 Beğeni

Peki ilk 6 kitabı okuyup seriye nokta koyabiliyor muyuz? Yoksa çok yarım yamalak mı kalıyor?

Nokta koyabilirsiniz, hatta koyun bence, sonrası bir tık hayal kırıklığı (baştaki 6’ya göre).

1 Beğeni

Nokta koyabilirsiniz ama 6-10 arası kitapların da ayrı bir tadı var bence devam edilebilir.

Evet aslında, zaten üçleme dörtleme diye devam ediyor. Sıkılana kadar 3er 4er devam edilebilir. Ama ilk 6’nın tadı başka.

1 Beğeni

Seriye direkt bu altı kitabı okuyarak girebiliyoruz değil mi? Lore ve evren hakkında hiç bilgim yok.

Bir de 4-5-6’nın şu an satışı yok mu?

Direk bunlarla başlayabilirsiniz. 4 ve 5’in baskısı yok. İthaki’nin basmasını umuyoruz yakında.

1 Beğeni

@Kvasir Hocam ben sana daha önce yazmışım. Hala aynı şeyleri düşünüyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Unutmuşum onu pardon :smile:

Ben de ararken buldum, ben de unutmuştum. :slight_smile:

Salvatore diye ararsan ara ara bu muhabbeti yapmışım başkalarıyla da. Onlara da bir göz at istersen.

Merhaba. Bu seriyi iyi bilenlere bir sorum olacaktı yardımcı olabilir misiniz acaba?

Unutulmuş Diyarlar serisinde Arka Bahçe, Laika ve Ankira hangi kitapları bastı acaba? Bunlarla ilgili ayrı listeler oluşturulabilir mi? Örneğin Laika tüm seriyi basmış mıydı ya da Arka Bahçe? @fortknoxt @narpal

1 Beğeni