Sonra aradan Catti-brie sıyrılmış diye okudum
Wulfgar grubun şamar oğlanı, her ekibe lazım.
Sonra aradan Catti-brie sıyrılmış diye okudum
Wulfgar grubun şamar oğlanı, her ekibe lazım.
Ben ilk üç kitabı okudum. Yaklaşık bir yıldır 4. kitabı bekliyorum. Sahaflarda çok pahalı maalesef.
Bende 2-3 yıl 7. kitabı beklemiştim seni anlayabiliyorum…
İlk cümlen yüzünden elim kitaba gitmiyor günlerdir hocam.
Matron ana’nın gözünün içine bakamaz, gücü yazarın kendi haysiyetsizliğinden kaynaklı.
Companion Codex boyunca Lolth ve Mielikki Drizzt’i kendi safına çekmek için çabalıyor, duble seçilmiş diyebiliriz
Ne güzel ya keşke biz de okusak.
Avcının Kılıçları üçlemesini okurken Catti-brie’li bölümler sıkıyor beni. Umarım çocuk babaya çekmiştir.
Hangi kitaptasın şimdi Night of the Hunter mı?
Catti ve Wulfgar’ın sayfaları atlardım. Bir de Ali Seval’in çevirdiği kitaplar çok kötüdür bence bunların sıfırdan çevrilmesi lazım. Çevirmen yüzünden seriyi bırakmıştım zamanında.
Bazen bu ikisi çok gereksiz varoluşsal krizlere girdiğinde yoruyor beni. Bir o öbürüne gaz veriyor bazen diğeri ona.
İthaki bazı kitapları yeni çevirmenle çıkarmıştı ama Ali Seval olanlar mı bilmiyorum.
Rise of the King’teyim. Bu aralar yine okumaktan soğudum, ağır gidiyordu zaten başı. Daha neler görecek bu gözler diye merak ediyorum şimdi sayende.
Keşke
Ruhban Serisi ve Elminster serisinide ben çok okumak istiyorum ya. İngilizce okumaya girişebilirim sırf bu iki kitap için ama telefondan gözümü çok yoruyor… E kitap okuyucularda çok pahalı… Bekliyorum öyle
Herkese selamlar,
Forumda çok yeniyim hatalı olursa bildirirseniz sevinirim. Bu seriden hiç haber var mı acaba ? Yıllardır bekliyoruz.
Matbaa onayı ile ilgili sorunlar halledilmiş gibi.
Aralık ayında 7-8-9-10 çıktı. Muhtemelen sene içerisinde daha önce çevrilmiş olanlardan 11-12-13-14-15-16 çıkacakmış.
Başlığa denk gelmişken sorayım, malum bu serinin içinde fazlaca kitap bulunuyordu. Ana serisi kaç kitaptan oluşuyor? Diğer üçlemeler, dörtleme vb. gibi serileri okumak zorunda mıyım? Devam kitapları olarak mı yer alıyorlar yoksa aynı evrenin farklı karakterleri mi konu ediliyor?
Şu şekilde okuma rehberi var. İşinize yarayacaktır.
Sadece Drizzt serisini okumak yeterli ama loru seversen daha başka neler olmuş merak edersen diğer seriler okuyabilirsin. Evren olarak çok geniş bir seri.
Ben magic the Gathering’in evrenini merak ediyorum ama basan yok malesef.
Akılçelen’e sorsanıza belki basacaktır? Sanderson bastılar en son.
Onu sadece Sanderson olduğu için bastılar bence. Gerisini basacaklarını düşünmüyorum.
4-5-6 dan hala haber yok