Ben seriyi almaya niyetliyim ama 4,5 ve 6. kitap tekrar baskı yapmadan almaya niyetim yok.
Hani bunların ciltli baskısı çıkacaktı. Bandrollerini görmüştük burada.
Ben ciltli almak istediğim için onları bekliyordum. Birkaç kere farklı tarih almıştım sosyal medyadan ama sanırım ertelemek durumunda kaldılar. Buna bir şey diyemeyeceğim tabii pandemi-fuar ikilemi ile alakalı da olabilir. Son sorduğumda da cevap alamadım 1.5 ay önce falan.
Daha karton kapakların basımı düzgün değilken ciltli beklemek hayal gibi. Çok düzensiz aralıklarla basıyorlar kitapları.
İthaki her şeyi basıyor. Bence sıkıntı burada. Her şeyi ben basayım diyor ama başladığı tüm işler yılan hikayesine dönüyor.
Bu seriye girmek istiyorum ama İthaki hakkında o kadar çok olumsuz yorum var ki 4,5 ve 6. kitapları tekrar basmazlarsa korkusu var bende.
4-5-6 yani Buzeyli vadi üçlemesi basılacak kesinlikle. 2.Baskı için bandrolü alındı ama ne zaman basılır orası muamma.
Teşekkürler bilgilendirme için. Umarım kısa zamanda basılır ve gönül rahatlığı ile kitapları almaya başlayabilirim.
4,5, ve 6. kitap için bandrol alınmıştı hatta ondan sonrada 11,12,13 olarak devam edeceğiz demişlerdi ama süre çok uzadı.
Matbaa yandı diye açıklama yaparlarsa şaşırmam. Maymun iştahlılar, birde hepsi zaten çevirisi olan kitaplar.
Evet burada öyle bir şey okumuştum. Dün instagramdan sordum 4,5 ve 6 basılacak dediler. Basıldığı zaman ilk 10 kitabı almayı düşünüyorum.
Night of the Hunter ve Vengeance of the Iron Dwarf ile Companions Codex bitti. Bu üçlemede Salvatore bir nebze olsun grimdarka yaklaşmak istemiş ama sonradan vazgeçmiş gibi hissettirdi. Olaylar ve oluşları her zamanki gibiydi. Anlatım ve savaşlar akıcı olsa da bunca yıllık fanı olarak artık daha fazlasını bekliyorum Salvatore’dan. Biraz daha kasvet ve kana hayır demem açıkçası.
Drowlar onu vadetse bile Salvatore etmez. Underdark’ta yazacak yetenekli yazar da bulamadılar, iyilik timsali eli palalıya kaldık.
Aslında Örümcek Kraliçe’nin Savaşı serisi oldukça hoşuma gitmişti, ama Abercrombie’ye yazdırsalarmış…
Haziranda çıkacak olan D&D: Dark Alliance’dan Wulfgar’ın skill tanıtım videosu gelmiş, çıksa da oynasak.
4 bro bişeyler tokatlıyoz oyunu mu bu oyun?
Aynı boss’u 50 kere kestirmezse, bölümlere uğraşırlarsa güzel oyun olabilir.
Sanırım öyle bir şey, co-op da mutlaka olacaktır. Düşman çeşitliliği var gibi görünüyor şu trailerda.
4 ve 5. kitapları basmamak için yemin ettiler sanırım. Üstüne yeni kitaplar da gelmiyor. Samimi söylüyorum İthaki’den seri takip etmekten nefret ediyorum. Delidolu’nun Diskdünya’da gösterdiği özverinin çeyreği yok bunlarda.
Onun tipine nolmuş? Yeni kitaplarda da öyleyse biz bilmiyoruz valla.
Başından geçenlerden sonra normal benim de hayal ettiğim gibi değil.