Enteresan bir cüce karakter olmuş, onun olduğu bölümleri keyifle okuyordum.
Umarım basarlar ama daha ana seri bile böyle belirsizken pek ümidim yok. Keşke Alfa gibi başka yayınevini İthaki’nin basmayacağı Forgetten Realms kitaplarını yayınlasa.
Enteresan bir cüce karakter olmuş, onun olduğu bölümleri keyifle okuyordum.
Umarım basarlar ama daha ana seri bile böyle belirsizken pek ümidim yok. Keşke Alfa gibi başka yayınevini İthaki’nin basmayacağı Forgetten Realms kitaplarını yayınlasa.
Bu iyi fikir. Akşam Alfa yetkilisine yazıp düşüncesini sorayım, genelde yanıt veriyor bir şey sorduğumda.
Alfa veya başka yayıncı öyle topa girmez. Girerse de wotc veya hasbro dışında basılan yeni kitapları ele alabilir belki birisi: Drizzt Generations.
Ben de çok ihtimal vermiyorum ama en azından fantastiğe ilginin olduğunu fark etmelerini sağlarız. Hazır Farseer serisi de iyi satıyorken (umarım iyi satıyordur)
Ama dediğim gibi başka bir yayıncı o seriden 1. kitap gibi başlayabilir. Jax ve Zac’ı anlatan paralel bir seri. Pegasus harika olurdu.
Pegasus iyi olurdu da onların fiyat politikaları yüksek seyrediyor. Artı, Pegasus yetkilileri sorulara yanıt vermiyor. Ama en azından seriyi bitirirlerdi.
@narpal kesinlikle
Bize Diskdünya’da olduğu gibi Forgetten Realms sevip çok kar düşünmeyen yayınevi sahibi lazım.
Hayır iyi örnek değil. Zarar edecek yayıncı değil satmasını bilecek yayıncı lazım. Delidolu, Diskdünya bittiğinde başka uzun seri yapmayacaktır %99
Drizzt harici diğer Unutulmuş Diyarlar kitapları çok satılmaz bence, dizisi filmi çok tutmadıkça reklamla bile çok ilgi çekmez. Diskdünya yayınevi sahibinin kişisel tercihinden dolayı tüm kitapları eksiksiz dilimize çevrilebildi. İthaki 10. Kitaba kadar dayanabilmişti.
Dediğin gibi çok zayıf bir ihtimal hocam, keşke kısmında kalacaktır.
@_OZ Drizzt dışındaki serilerini satmayı başaramaz kimse diye düşünüyorum. Modern fantastik kurguya baktığımda FR yerine misal bir Cradle (@M3rett0 ve sonrasında Naruto dürtmesiyle @isos81 sağolsunlar ilk kitabı bitirdim ve çok hoşuma gitti) ya da Black Company falan basılsa hem daha geniş bir kitleye hitap etme hem de daha çok satma şansı olur gibime geliyor. Klasik fantastik seriler sadece bizim gibi eskilere cazip geliyor sanki artık.
Hocam onu beğendiysen, Paternus serisine de bir bak müsait olunca. Çok ama çok daha iyi bir seri. Benim mitoloji ile aram olmamasına rağmen kitabı bırakamadım elimden. Bir de vites sürekli yükseliyor, ilk kitabın 100 sayfası hariç heyecan hep artıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Çok kötü… Ps3 zamanında bile bu kadar dandik oyun nadir çıkardı… Grafiklerden bahsetmiyorum karakterlerin kütüklüğünden bahsediyorum. Warhammer: Vermintide gibi yapmışlar. Fare yerine ork keseceğiz.
Elminster basılsa… satmaz mı?
Listeme ekliyorum onu da, ama Cradle bitsin yoksa burun kıvırıp bırakabilirim, teşekkürler tavsiye için.
@Batuhan Umarım iyice cilalanır da lezzetli bir oyuna dönüşür, ha her türlü şans vereceğim ben.
Elminster ülkemizde oldukça az bilinen bir karakter, basanın elinde kalır ki kalmıştıda.
Doğru yayıncının elinde doğru kitleye satar. Ama bu ne kadar yeterli olur?
Elminster keşke basılsa
Soruna gelince emin olamadım. Drizzt kadar satma potansiyeli var aslında ama İthaki gibi fantastik okucu kitlesi yoğun olmayan yayınevi kimdir necidir bu adam iyi anlatabilirse belki. İlk kitapları çok iyi değildi edebi olarak, Anayurt üçlemesi kadar çekici gelmeyebilir.
Elinde kalmamıştı bence, Zaman Çarkı da onlardaydı tamamen dükkanı kapayalım dediler yapacak bişey yok.
Phoenix haricinde başka yayınevi yayınladı mı Elminster’i?
Hayır. (128 karakter)
Neyin kurbanı oldu Phoenix bilmiyorum, o dönem sosyal medya olmamasından dolayı mı reklamını yapamadı yoksa ilgi mi duyulmadı bastığı fantastik serilere.
Efsaneler diye 2 kitap yayınladı, en son baktığımda hala bitmemişti baskıları. Harika yazarlardan güzel öyküler de var ama şimdi bile ilgi duyulmuyor.
@Pyrewrath oyun Marvel’s Avangers gibi Co-op tabanlı olursa benim gibi single oynamayı sevenlere hitap etmez. Hikaye kısmına özen gösterirlerse grafik önemli olmaz benim için.