R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

4, 5 ve 6.kitaplar da basılacak. Onlar için de bandrol alınmıştı.

1 Beğeni

11, 12, 13 ve 14 ne zaman basarlar?

Geçenlerde 5.kitaba idefix te denk gelince hemen aldım ama 4. kitabı bulmak mümkün değil. İthaki basmamakta neden bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum. Basmayacaksan, basacak bir yayınevine ver bari.
Twitter, instagramdan falan soruyorum. Cevap da vermiyorlar. Keşke başka bir yayınevinde olsaydı telifler.

3 Beğeni

Instagram üzerinden ulaştım kendilerine. 10-20 arasındaki seriyi tamamlayacaklarını söylediler. Ben de ek serileri topluyorum. Ana hikaye için ithakiyi bekleyeceğim. Yalnız anlamadığım şu listeyi baz alıyoruz dediklerinde gauntlgrym 21 diye geçiyor sitede. Onu 20. Kitap yapınca arada fazladan kitaplar kalıyor. Orayı çözemedim tam?

Yanlış hatırlamıyorsam Kiralık Kılıçlar serisine dahil edilen Kristalin Hizmetkarı basılmayacak, en azından bu seri içersinde.

Bu resmin orijinali 155 bin dolara satılmış bu arada. Bu da D&D eserleri arasında en yüksek bedelli satış olmuş.

Lütfen kitaplar basılsın.

imza kampanyası falan mı yapsak? Sıkıldım beklemekten

Pandemi nedeni ile bayağı bi aksaklık yaşadıklarını ama bandrollerinin alındığını sırasıyla basacaklarını söylemişlerdi. Çok uzun zaman geçmesine rağmen ne yazık ki hala ses seda yok :frowning:

1 Beğeni

of of :frowning: sevgili bekler gibi bekliyorum :frowning:

1 Beğeni

Artık bu dizinin içeriği kesinleşti gibi.

3 Beğeni

İthaki’nin, 2021 yılı içerisinde Drizzt serisinden en az 4-5 kitap basacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

Önce şu unutulmuş diyarlar ve ejderha mızrağı serilerinin ilk üçlemesinin ciltli hallerini bassınlar lütfen. Hazır ISBN, hazır çeviri, hazır kapak ama kitapları basmıyorlar bir türlü.

3 Beğeni

Ne yazık ki İthaki’nin bekletme huyu var :slight_smile:

bi halt yiyecekleri yok bence. ingilizce edisyonlarını satın alacağım ben.

Bilemiyorum, ben basacaklarını düşünüyorum. Ama tabi tercih sizin. İngilizce okuyabilme imkanınız varsa bence daha iyi.

Bende en çok bu serileri bekliyorum.

Örümcek Kraliçe’nin Savaşı, Artemis’in yolu gibi kitapların, serilerin epubu yada pdfsi elinde olan var mı?

Hey gidi Salvatore reis :smiley: Ülkede bu kadar çok okunup, seveni olan ama bu kadar yalan olan başka seri var mıdır acaba? Bunu şu açıdan da söylüyorum ki; fantastik edebiyatla alakası olmayan hatta okuma ile bile pek alakası olmayan ama drizzt okuyup seven/bayılan çok kişi tanıdım zamanında :smiley: Kitaplığımda TR basılmış tüm unutulmuş diyarlar kitapları olmasına rağmen sanırsam ki Drizzt maceralarında Gauntlgrym de kalmıştım.

Yurtdışında her yıl en az 1 kitap devam ediyor bildiğim kadarıyla Salvatore, biz buralarda kaldık hep. Üstüne yılların geçmesi ve unutulması ile bir daha tekrar başlar mıyım yoksa bir büyük boşluk ( ne güzel hayaller :smiley: ) olur da en baştan başlayabilir miyim diye sordum kendime başlığı görünce.

1 Beğeni

Cumartesi günü viaport toyzz shop outlet mağazasında kitaplarda %70 indirim yazısını görünce bi bakayım dedim. Kitaplar arasında drizzt serisi kitapları da vardı. Sonra hiçbiryerde bulunmayan 4. kitabı görünce hemen kaptım :slight_smile: Sahafların 150-200 TL fiyat çektiği kitabı 10TL’ye aldım. Böylece İthakinin şu ana kadar bastığı ktaplarda eksiğim kalmamış oldu.

4 Beğeni

Bu seriye yeni başlayan biri olarak gerçekten çok umutsuzum resmen piyasada kitaplar yok, anladığım kadarıyla da tekrar basılmayacak. Sahaflar da bu işi fırsatçılığa çevirmiş durumda, Laika yayıncılığın 15 TL’lik eski baskılarını 100-200 lira gibi uçuk fiyatlardan satmaya çalışıyorlar. Bu durumda yeni okurların korsandan başka çaresi kalmıyor. Bu işi hiç sevmesem de sonumuz böyle olacak gibi görünüyor. Umarım sonunda matbaa sorunu hâllolur da tekrar basarlar. Takipteyim