Telifi yeniledikleri kesin. Tamamen katılıyorum sana ama İthaki bu, sıradan bir ticarethaneden fazlası değil maalesef. Umarım tez basarlar da tüm bekleyenleri kavuşur.
Telif alınmıştı diye hatırlıyorum. Gerçi onun bir geçerlilik süresi bulunuyor mu emin değilim.
Gelmeyecek anlaşıldı. Daha 14’ten 19’a olan kitaplar yokken serinin devam kitaplarının geleceğini beklemek zaten boşuna. Birkaç sahafta görece iyi durumda bulunuyor kitaplar ama istedikleri fiyatlar uçuk. Tek kitaba 250 tl isteyen de var, üç kitaplık seriye 450-500 çekende. E-book olarak yerli/yabancı halleri var internette bedevaya. 14 ve 15’i uyguna çözdüm, gerisini netten indirir okurum artık ne yapayım. 20-21-22-23’ü Amazon’dan çok uyguna halletmiştim. Madem basmayacaktınız ne diye gidip telifini alıyorsunuz be arkadaş. Basacağız diyip geçtiniz ne bir tarih var ne bir bilgi var öyle bekliyoruz. İlk 13 kitabının son baskısı da (set olarak sattığınız) yazım hataları var bi dolu.
Nasıl olsa ithaki basacak diye 20 liraya satılıyordu sahaflarda o ara kitaplar. Sahaflar bile demek ümidi kesmiş ![]()
Elminsterin ilk kitabını 500 e satıyorlardı.
Bu arada yazım hatalarına katılıyorum.
14-19 kesin gelir bence ama bu sene olacağını düşünmüyorum. Gerisi ise zor gibi duruyor.
Amazon’da bir sürü kitabı 20 TL’li fiyatlara düşmüş. İlgilenenler için altın fırsat ![]()
Dördüncü kitap neden 60 TL ![]()
O hep öyleydi, sahaflarda da en pahalı kitap odur. İthaki kasımda yeniden bastı ve piyasaya sürdü, muhtemelen gene baskı bitmiştir.
Arkadaşlar serinin 20, 21, 22, 23, numaralı kitaplarını şuan alabiliyoruz ara kitapları çıkmadan almak mantıklı mı sizce?
İthaki eninde sonunda aradaki kitapları basacaktır tahminimce, ama ne zaman olur meçhul. YTD ![]()
Ben aldım, iki senedir beklıyorum.
Ekonomik olarak cüzdana yara açmıyorsa al koy, ileride fiyatı artar
.
Al bence, baskı biterse kötü olur. 14-19 bu sene sonuna gelir gibi…
baktım ki 19 dan sonra ki kitaplar amazonda diğer sitelerin yarısı fiyatına hemen kaptım ![]()
Ağustos da oldu. Kaldı 4 ay, bakalım gelecek mi kitaplar?
Öncesinde Ejderha mızrağı basacağız demişlerdi. Bence gelecek olan (umarım) ejderha mızrağı kitapları unutulmuş diyarların da habercisi olacak.
Birtney spears’in 15 milyon dolarlık anlaşmalı kitabı kağıt sıkıntısından ertelenmiş biz ejderha mızrağı ve Drizzt diyoruz
inşallah gelir…
Japon klasikleri gelebiliyor ise drizzt de gelebilir diye düşünüyorum. Yayınlamazlarsa çok okuyucu kaybederler. Ben mesela ithakiden tamamlanmamış serileri artık almıyorum.
Maalesef katılamıyorum. Drizzt basmayarak kaybedecekleri okuyucunun yüzlerce kat fazlasını çoktan kazandılar japon klasikleriyle. 3 ayda yeniden baskı yapan bile var. İthaki’yi sosyal medyadan darlamaktan başka çare yok aslında.
Olay cidden bu olmamalı. Başladığın işi bitirmelisin. Ben Drizzt’ten kaybettim ama Japon klasiklerinden x5 yaptım diye bakarsan, uzun vadede perişan olursun. Bu konuda çok kızıyorum İthaki’ye…