R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Ben severdim çocukken bu seriyi, sonra o kadar tekrara düştü ki sanırım 2 sene önce seriyi komple bitirdi. Ama tüm seriyi yıkıcı ve üzücü anlarıyla hatırlarım. Dizisi o kadar faciaydı ki, seriye de büyük zarar vermiştir.

Umarım Gediksavaşları böyle olmaz.

1 Beğeni

Büyük fanı olarak söylüyorum, endişelenmene gerek yok. :+1:

1 Beğeni

Az önce 32. kitap olan ’ maestro ’ bitti. Keyifle okudum. Biraz ağırdan almıştım şu aralar. Olaylar biraz farklı yöne doğru saptı sanki. Okumaya devam gelsin 33. kitap.

2 Beğeni

Hiç haber yok mu ithaki’den? çok vakit aldı basılması bari 14-19 aralığını bassalar.

2 Beğeni

Ekonomi düzelmeyeceğine göre, tarihin çöplüğüne gider bu seri, bekleyenlere geçmiş olsun…

1-13 ve 20-24 arası kitapları almıştım. 1-11’i okudum ve tekrarlayan “şeyler” ama esas olarak daha önemlisi beklemek artık bezdirici olduğu için bu seri ile de vedalaştım.

1 Beğeni

Malazan serisinden sonra herhangi bir fantastik seri okuyabileceğimi sanmıyorum hele ki Drizzt gibi çerez seriler. Kitapları da elden çıkarırım.

1 Beğeni

Bari sen yapma yahu. :sweat_smile:
mad-super

1 Beğeni

Aslen ithakinin suçu… ne diyeyim valla… ama dragonlance çıksın devam…

1 Beğeni

aynı durumdan asoiaf yüzünden bende muzdaribim :')

İngilizce devam edersin aslında da neyse, canın çeker elbet girdap gibi dönen palaları. :slight_smile:

2 Beğeni

Bana göre birbirini tekrarlayan olaylar yok ben buna katılmıyorum. Artemis, jarlaxe hatta gromph bile değişmişken tekrarlayan hikaye, aynı şeyler yok aksine yeni karakterler yeni diyarlar ve hatta eski diyarlarda değişim var. Bence okumaya devam etmelisiniz. İyi ki ingilizceleri türkçeye çevirmişim. Çevirilerde kelime hataları vs var kusursuz değil ama hikayeye devam edebiliyorum ya önemli olan o. Şimdi size okuduğum 33. Kitap ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Eğer gerçeklik algınızı kaybetseydiniz, neyin gerçek neyin hayal ( lloth tarafından hrr şeyin sizi kandırmak için yaratıldığını ve kandırıldığınızı düşünmeye başlıyorsunuz ) olduğunu ayırt edemez, kırılmanın eşiğine gelseydiniz ne yapardınız ?
Bu arada arkadaşlar, ithaki hiç kimseye yanıt vermiyor, sallamıyor ben boş verdim artık. Geçmiş yazışmaları da okuyanlar bilir, çok çabaladım ama bir yanıt alamadım tatmin eden. Serilerin yeniden basılmasını beklemeyin mutlaka okumak istiyorsanız e kitap olarak okuyun bence.

Kendi adıma muhtemelen kırılırdım, Drizzt kadar iradem yok. :sweat_smile:

Filmi izlerken hep aha şimdi Drizzt ismi geçecek diye bekledim, bahsedilmemesi birazcık üzdü.

Ben de o beklentideydim, bazı terichlerine de yapma şöyle yahu falan dedirtti ama güzeldi yine de. Drizzt’e solo film çekerlerse bağışlayabilirim.

2:27’den itibaren Drizzt’in dövüş stili beyazperdeye nasıl aktarılmalı sorusunun yanıtı benim gözümde.

2 Beğeni
  1. Yıl için resmi figürler hazırlamışlar.

4 Beğeni

Daha özenli yapsalarmış da ekmeği cama daha güçlü bansaymışım keşke. :sweat_smile:

1. kitaptan sonra regis ve catt değişiyor neyse çok ayrıntı vermiyim kitapları okumayanlar için ama ben beğenmedim figürleri.
2 Beğeni
  1. Kitaba başladım, 33. Kitapta inanılmazdı. Karakterlerin değişimi. Lloth ile birebir görüşme / karşılaşma adına ne derseniz diyin. Hayranı olduğum başka bir karakter üstat kane vs. Lloth şunları diyor
    " Kaos olmadan evren boştur ve hayat düşmanlar olmadan sıkıcıdır "
    Keşke aynı serileri okuyan izmir de birileri olsa da oturup konuşsak, paylaşsak.
4 Beğeni

Bayadır sövmemişiz o zaman yeni dalgayı başlatayım :slight_smile: Nasılsa Malazan’ı basamayacaklar, Harun önderliğinde baskı ekibi kuralım diyorum :joy:

2 Beğeni