Ben bu görüşe katılmıyorum. Her yıl, yılın enlerinde birinci oluyor rıhtımda maşallah
2023-2024-2025… enleri de belli zaten yine İthaki seçilir
Ben bu görüşe katılmıyorum. Her yıl, yılın enlerinde birinci oluyor rıhtımda maşallah
2023-2024-2025… enleri de belli zaten yine İthaki seçilir
Kiralık Kılıçlar olmadan 14-19 böyle. Onları da ayrıca bulabilirsin 2. el bence.
Transitions’dan önce Ruhban serisini okumak daha güzel olur bu arada.
USA’den 2. el hardcover toplayabilmek isterdim.
Bir tane site vardı. İkinci el kitapların satıldığı. Ama doları ve gönderim ücreti pahalıya yine gelebilir. Siteyi hatırlayınca buraya eklerim.
Bizim ülkede sık karşılaşılan bir durum. Her mecrada böyle
Her yıl birinci de seçilse fantastik okurlar için artık eski ithaki olmayacak kesinlikle.
AbeBooks var benim bildiğim, ama sadece USA içi ücretsiz gönderi.
@Haplo Bi bak istersen yine de.
Benimde aklımda olan bu siteydi. Aslında benim için ekitap olması daha uygun ingilizce kitap olacaksa. e-kitap okuyucuda sözlük direk yüklü olduğu için hemen üstüne basıp öğrenme imkanım oluyor.
İthaki’nin 1.çıkma sebebi fantastik ve bk’de önde olması. Yoksa şirketi seven yoktur.
@Pyrewrath 5 kitabı kargo dahil 530 TL’ye satın aldım şimdi, bir tek pirate kingi bulamadım, o görevi sana veriyorum
Ruhban serisi var örümcek kraliçe ise hala 2.kitabı bulamadım…
Evet sonunda bu seriyi tamamen ingilizceye dönme kararı aldım. Gerek paperback gerek hardcover velhasıl mass olsun toplamaya başladım.
İsmetle de konuştuk, boşuna tuttuğumu kanaat getirdim, özellikle ithaki serilerimi. Yarından tezi yok 90 kitabımı satışa açacağım. Örümcek Kraliçesi’nden tut, avatarına, ejderha mızrağı yan kitapları vb. (Ana ejderha mızrağı serisini tutacağım çünkü ingilizceleri bile bulunmuyor) böylelikle ithaki ile olan bağlarımı koparmaya başlıyorum. Sadece BKK alırım.
@Pyrewrath sence gediksavaşlarını da satsam mı, pişman olur muyum ? Shannaraları mesela satmayacağım vb.
Hayırlı olsun doğru bir karar olmuş.
Yanlış anlamayın ama dün önceki mesajları okurken ithaki basımı olanları Eylülde yakacağım demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Onun üzerine bir öğrenci istemişti kitapları ona veririm demistiniz. Şimdi fikir değiştirdiniz galiba
Kanına giriyim mi? BKK da alma, onun yerine Scifi Masterworks topla ya da sana daha baba kitaplar önerelim falan
Feist abiyi ne kadar sevdiğine bağlı biraz dostum, ben kolay kolay o seriyi satamam mesela. Kıyabilsem bir ara satıcam elimdekileri de ama gönlüm razı gelmiyor henüz.
Gitti bizim 20-23 te ozaman
Fikir değiştirmedim. Drizzt ana seri ve Malazan Çekiliş kitapları satışa konulmayacak. Zaten oraya örneğini verdiğim kitaplarda yoklar. Ama birinin verilen sözleri kontrol etmesi güzel, neticede cross check önemli. Türkiye style.
@yates232 yok gitmedi hocam, ingilizceleri gelir gelmez haberleşiriz
Yok, kız arkadaşım izin vermez geçen sene 60-70 tanesini aynı anda alınca gönülbağı oluştu. Ama Ölümkapısı - Shannara ve Ejderha Mızrağı ana seri hariç tüm kitapları vereceğim, ingilizcelerini almaya sarınca Türkçeleri anlamsız hale geldi. Malazan tüm seri 14 Temmuz’da elimde, müthiş bir foto paylaşırım
Drizztleri de bulabiliyorum ama kargo ücretleri x3 oluyor bakalım bir çözüm üretmeye çalışıyorum. 14-19 24-26 aldım. Devam edeceğim.
Sen bilirsin tabi, anlayabiliyorum da seni, bana da anlamsız gelmeye başladı biraz. Satılacaklar listeni önceden paylaşma imkanın olursa sevinirim, elimdeki eksiklerden talip olabilirim belki.
Onu diyecektim, özelden atarım sen eksik düşündüğün varsa bana yaz çünkü daha 300 de 90 ayırdım arkada 700 daha var, oradan cıkarırım.
Hocam, tahminim 6-7 k ama sakın araştırma yapmadan satma
Kiralık Kılıçlar da var ne güzel. Biraz deneme ve pazarlık gerekebilir. 7’den falan makul sayılabilir sanırım.
Avcının kılıçları ve kiralık kılıçlar serileri epey arananlar diye hatırlıyorum. Toplu satışında sürekli bunlara ( ya da bunların içindeki bazı kitaplara ) teklif gelir hep, bölerek satma