Pek de güzeller maşallah.
Massmış, pirate’ı da alıyorum yurtdısından, ben trade sanıyordum iyi oldu.
Pirate King özel bir kitap benim gözümde, yeri ayrıdır.
Üsttekiler trade, alttakiler mass diye düşünmüştüm. Trade daha kaliteli ve büyük olan baskı değil miydi?
“Heyyt alçılın millet, Drizzt ve Ejderha Mızrağı’nı hızlı bir şekilde basmaya geliyoruz!” deyip, iki seriyi de yıllarca süründürmek
Aklıma geldikçe gülsem mi kızsam mı bilemiyorum. Özellikle şu baskıları gördükçe (@Haplo’nun attığı baskılar)…
Evet ama malazanda gördüm kapakları cok daha sağlam kalıyor. Yoksa trade > mass. Ben bunlar trade ise, mass almak istemiyordum ama hepsi massmış.
Şimdi aldım, amazon.de’ye özel bugün kargo 1/3 yapmışlar acımadım.
İthaki bey uzun süredir girmediği bu başlıkta okunmamış 127 mesajı görünce bizim sonunda Drizzt bastığımızı sanacak bu gidişle biraz yavaş gidelim:joy:.
@Haplo hayırlı olsun hocam kitaplar.
Teşekkürler dostum, şimdi pirate kingi de verdim. Malazan bitince 11-13 ü okuyup, onları da ingilizce (1-13) alacağım. Sonra hızlıca ilerlerim inş.
Kitaplar gelmiş. Güzel gözüküyorlar. İthakinin gözü yaşlı
Bunlar 2.el ama iyi muhafaza edilmiş valla, sevindim. Amacım 36 kitabı da mass paperback almak. İthaki’den cıkacak tek kitabı bile almamakta uzun plan
20-23 gelir gelmez sana yollayacağım hocam türkçeleri unutmuyorum merak etme
Valla bende almıyorum. BKK dan alacaklarım vardı ve Malazanı alıcaktım vazgeçtim. Sıkıntı verdiler artık.
Yok yaw hatırlatmak için yazmadım. Kıskandım ondan
Yok ya unutmam ben sorun yok, bu forumdan başkalarına da sözüm var kitaplık taşındığım evdeydi anca geldi. Malazan çekilişine katıl benim istersen, çıkarsa okursun, belki beğenmezsin devam etmezsin hemde para harcamamış olursun.
1-26 ya kadar - Kiralık Kılıçlar ve Neverwinter / Charon’s Claw hariç tüm ingilizceleri buldum (kargo ücretsiz) diğer 5’i bulduğum an, dağıtıma başlıyorum. Hayırlı olsun
Bu Kiralık Kılıçlar her dilde karaborsa herhalde Keyifli kitaplar olmasa atla geç dicem de hoşuma da gitmişlerdi .
Hikaye içinde önemli sanırım. Amerika’dan ucuz kargo bulursam 2.el alacağım.
Entreri ve Jarlaxle’ın karakter derinliklerini oldukça arttırıyor ve Companions Codex üçlemesinde karşına çıkacak bazı karakterlerle tanışıyorsun bu seride. Orada olan bazı şeylerin daha mantıklı gelmesini sağlıyor. Spoilersız bu kadar, idare et.
Kristalin Hizmetkarı kitabını şu kapakla ne aramıştım sahaflarda anlatamam O kapaklı olanı daha pahalıya satılıyordu. Komple Laika olması da hoş.
çok iyi toplanmış bir seri olmuş, sakın bölerek satma hepsini birlikte sat set halinde.
Geldi 2 gözünün çiçeği :))))
Zamanı gelip okuduğunda neden çok etkileyici bulduğumu anlayacaksın. Kapak da ayrı güzel maşallah.
Hocam Son Eşikten sonraki kitapları bana göndermeniz mümkün mü? Size nasıl ulaşabilirim?