Estağfurullah hocam, ama cüzdanın bu fikri hoş karşılamayabilir. ![]()
Hoş karşılamayacak zaten maalesef
Ama yapacak bir şey yok. Fantastik kitap pek sevmiyorum diyordum ama sardı bayağı beni. Yavaş yavaş biraz dinlendikten sonra Withcherları falan da toplamaya başlayacağım.
15 tane bildirim görünce İthaki yetkilisinin kafasına saksı düştü de Drizzt mi bastılar diye düşündüm ![]()
Saksı fikrinin işe yarayacağına eminsen masum bir saksının yanlış uzay-zaman koordinatlarına ışınlanmasını ayarlayabiliriz. ![]()
Ne yazık ki konu İthaki olunca insan hiçbir şeyden emin olamıyor ![]()
Ciltli Drizzt koleksiyonuma Ork Kral’ı ve Charon’un Pençesi’ni ekledim. Sadece ikinci el ve uygun fiyata bulduklarımı satın aldığım için belli bir sıra gözetemiyorum, bazı kitaplar arada kaynıyor.
Aslında pek bir cazibeleri yok. Font inanılmaz küçük, okuması zor. Yine de genel olarak tasarımlarını beğeniyorum.
![]()
Ben de sahip olmayı isterdim. Burada tek tük olanlar ateş pahası.
The Way of the Drow’un tanıtım yazısı, Lolth’s Warrior.
The drow city of Menzoberranzan has fallen into discontent, sowed by the growing legend of the one who escaped: Drizzt Do’Urden. Now many of the drow—including the city’s most powerful house, led by the Matron Mother—are questioning the influence of the Spider Queen and the very history of the city’s founding.
What secrets lie ahead? The drow are determined to find out, and they’ll stop at nothing to dismantle the very structure they’ve called home.
As social tensions rise and the demands for answers boom, a fight erupts between the adherents of Lolth’s chaotic evil and those drow who demand more, demand better. In the Underdark there are only absolutes and no compromise will be found. With winner taking all, Drizzt Do’Urden cannot and will not remain on the sidelines anymore. This will be an uprising Menzoberranzan will never forget, and the rest of the Forgotten Realms won’t be able to look away.
Ne günlere kaldık… ![]()
Polat Alemdar’ın baronun koltuğuna oturması gibi matron ananın koltuğuna otursun Drizzt, el öptürüp sırayla biat ettirsin drowları da rahat edelim artık.
Yeni üçlemenin konusunu açık ettin hocam. ![]()
Salvatore yaptığını yıkmadan durmayacak belli oldu.
Çok oynuyor oturmuş sistemle. Orklarla yapmayı denedi olmadı şimdi drowlara geldi sıra.
Koca worldbuilding i siyah derili kötü nasıl olur diyen SJW lerin ağzına düştüklerinden yok ediyorlar ![]()
Güneş görmeyen deri zamanla açıldı bembeyaz oldu diyerekten bir zaman atlaması yapsalar bari
.
SJW’lerin cehaleti başa bela, merak ediyorum da Selune takipçileri falan ne olacak? Hepsi kardeş kardeş happily ever after olmaz değil mi? ![]()
Ayışığı altında interracial adaptation party düzenleriz ![]()
Selamlar, serinin ingilizce kitaplarını en kolay ve güvenilir şekilde nerden temin edebilirim? Alan arkadaşlar olmuştu yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Ben 26 kitabın 24’ünü amazonda bir satıcıdan aldım. Masspaperback. Ucuzkitapal. Ama Malazan mass ne kadar kaliteli ise drizzt tam aksi yönde. Fontlar çok küçük. Ama kitaplar kaliteli.
Azmedersen belli bir kısmını nadirden toplayabilirsin hocam, eğer ikinci el bir seçenek ise. Yoksa yurtdışındaki bir tanıdığa toplatmak da imkan varsa tercih edilebilir.
Nihayet sorgulamaya başlamışlar. Hep merak ediyordum drizzt efsanesi dilden dile yayıldıkça isyan çıkmayacak mı bunu nasıl bastırıyorlar bu kadar katı kurallar bu kadar yobazlık nereye kadar diyordum. Harika bir seri olacak demek ki. Ben de 35. kitabın yarısında bırakmıştım e kitap okuyucuların ikisini birden satınca yarım kalmıştı neyse bir gün devam ederim belki.
Aslında öncesinde Jarlaxle zaman zaman sorguluyordu hocam, Örümcek Kraliçe’nin Savaşı sersinde de Vhaeraun takipçileriyle ilgili bir kısım vardı diye kalmış aklımda. Vhaeraun drow erkekleri özgürleştirmek isteyen bir tanrı.
Ben de 35i bitirdim, 36 için forumdan arkadaşlar yetişince okuma etkinliği yapacağız bir kaç ay (belki de seneye sarkabilir) sonra, bekleriz.
Örümcek kraliçe serisini bile çevirdim sanırım ama okumadım. İlk bir kaç satır gromph ile başlıyordu bi göz attığımda.