Bu sürede foruma bakmadılarsa arkadaşlar galiba foruma girmeye fırsat bulamamışlardır. Yarım yarımda olsa okumaya başlıyayım her güzel şey gibi bu kitaplarında tamamını okuyamayacağım tek üzüntüm bu.
Yılbaşı öncesi izmir istinye parkta bulunan penguen kitapevi raflarında salvatore kitaplarını gördüm. 1-13 arası ve 20-21 vardı aradakiler eksik. Sordum yeni baskı yapmıyorlar dedi ilgilenen arkadaş. Son bir kez sorayım dedim daha önce defalarca sormuş olmama rağmen yine sordum ama kimse umutlanmasın bence artık durumu kabullenmek lazım.
Eğer elinde e kitap olarak bulunduran varsa lütfen bana da göndersin. Bütün kitaplar var ama 14 sonrası bende de eksik.
Bana da gönderebilir misiniz? Bu yıl bir elden geçireyim seriyi 14-19 ve ingilizce devam edenler dahil.
Basılmayan kitapları bana da gönderirseniz sevinirim. E mail adresimi vereyim mi size?
Özel mesajdan link yollayacağım. :blush
Bana da atar mısınız linkleri
Bana da yollayabilirseniz çok sevinirim.
Bana da atabilir misiniz
link varsa bana da yollar mısınız
Tamam hocam. Hatta ben özelden mail adresimi yazayım sana.
Bana da gönderebilirseniz çok sevinirim
10 kişi garanti alıcı varmış 14-19 arasını .
Son kitabı yollamasını bekliyorum arkadaşın. Farklı bir arşiv oldu.
Biraz gecikebilir son kitap, onsuz yolluyorum herkese. Türkçe olarak hiç yayınlanmamış Companions ve devamı da Deepl çevirisi ile dosyadadır. Hiç yoktan iyidir diye düşünen ve İngilizce okumayacak olanlar değerlendirebilir.
Drizzt Efsanesi 14-19 arası türkçe çeviri varsa ben de alabilirim, eğer hala geçerliyse
Okuyan tüm arkadaşlara çağrımdır, tüm seriyi okuyan olursa içinizde. 39. kitap dahil tüm seriyi okuyan olursa karakterleri, hayran olduklarınızı, varsa aldığınız notları, yaşanan savaşları, sizi en heyecanlandıran yerleri konuşalım, tartışalım. Ben çok istedim ama çevremde tüm seriyi okuyan olmadığı için henüz okumamış arkadaşların da bütün heyecanını öldürmemek adına yazmamayı tercih ettim. İçinizden okuyanlar olursa konuşacak çok konumuz var bana göre.
Bana da yollar mısınız linkleri ? Şimdiden teşekkür ederim.
Bana da yollayabilirseniz sevinirim.