R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Bu sürede foruma bakmadılarsa arkadaşlar galiba foruma girmeye fırsat bulamamışlardır. Yarım yarımda olsa okumaya başlıyayım her güzel şey gibi bu kitaplarında tamamını okuyamayacağım tek üzüntüm bu. :smiling_face_with_tear: :innocent:

2 Beğeni

Yılbaşı öncesi izmir istinye parkta bulunan penguen kitapevi raflarında salvatore kitaplarını gördüm. 1-13 arası ve 20-21 vardı aradakiler eksik. Sordum yeni baskı yapmıyorlar dedi ilgilenen arkadaş. Son bir kez sorayım dedim daha önce defalarca sormuş olmama rağmen yine sordum ama kimse umutlanmasın bence artık durumu kabullenmek lazım.

3 Beğeni

Eğer elinde e kitap olarak bulunduran varsa lütfen bana da göndersin. Bütün kitaplar var ama 14 sonrası bende de eksik. :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bana da gönderebilir misiniz? Bu yıl bir elden geçireyim seriyi 14-19 ve ingilizce devam edenler dahil.

1 Beğeni

Aksam yollarım arkadaşlar.
@Kenan_AKYOL Şaşırtmadı.

3 Beğeni

Basılmayan kitapları bana da gönderirseniz sevinirim. E mail adresimi vereyim mi size?

1 Beğeni

Özel mesajdan link yollayacağım. :blush

1 Beğeni

Bana da atar mısınız linkleri

1 Beğeni

Bana da yollayabilirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

Bana da atabilir misiniz

1 Beğeni

link varsa bana da yollar mısınız

1 Beğeni

Tamam hocam. Hatta ben özelden mail adresimi yazayım sana.

1 Beğeni

Bana da gönderebilirseniz çok sevinirim

1 Beğeni

10 kişi garanti alıcı varmış 14-19 arasını :grin:.

2 Beğeni

Son kitabı yollamasını bekliyorum arkadaşın. Farklı bir arşiv oldu. :sunglasses:

3 Beğeni

Biraz gecikebilir son kitap, onsuz yolluyorum herkese. Türkçe olarak hiç yayınlanmamış Companions ve devamı da Deepl çevirisi ile dosyadadır. Hiç yoktan iyidir diye düşünen ve İngilizce okumayacak olanlar değerlendirebilir.

5 Beğeni

Drizzt Efsanesi 14-19 arası türkçe çeviri varsa ben de alabilirim, eğer hala geçerliyse

1 Beğeni

Okuyan tüm arkadaşlara çağrımdır, tüm seriyi okuyan olursa içinizde. 39. kitap dahil tüm seriyi okuyan olursa karakterleri, hayran olduklarınızı, varsa aldığınız notları, yaşanan savaşları, sizi en heyecanlandıran yerleri konuşalım, tartışalım. Ben çok istedim ama çevremde tüm seriyi okuyan olmadığı için henüz okumamış arkadaşların da bütün heyecanını öldürmemek adına yazmamayı tercih ettim. İçinizden okuyanlar olursa konuşacak çok konumuz var bana göre.

6 Beğeni

Bana da yollar mısınız linkleri ? Şimdiden teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bana da yollayabilirseniz sevinirim.

1 Beğeni