R.A.Salvatore Drizzt Efsanesi Serisi (İthaki Yayınları)

Ben de alabilir miyim hocam :slight_smile:

1 Beğeni

Seri kitaplıkta duruyor, tabi ki sadece baskısı olanlar. Tamamlansın okumaya başlayayım dedim ama anladım ki öyle bir şey hiç bir zaman olmayacak. Ne kadar kağıttan okumak istesem de mümkün değil anladım. Bağlantıyı bana da gönderebilir misiniz?

1 Beğeni

Rica etsem banada gönderebilir misiniz? Daha önceden eksik kitapları sahaflardan toplarım diye düşünmüştüm ama hem bulması hem de fiyatları buna el vermiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

3 Beğeni

Çok iyiymiş. .

1 Beğeni

hocam banada gönderebilir misiniz tşk ederim şimdiden

Kitaplarda hep sahneler şurdan kılıcını savurdu, şu hamleden zor kurtuldu , bu hamleyi bekliyordu ama aldatıcıydı aslında diye hep okuduk. Canlı izleyip aslında tüm okuduklarımızın ne kadar hızlı olduğunu net hissettiriyor güzel yapmışlar. İki pala veya iki kılıç ile dövüşmek neyse ama entereri bir elinde kılıç bir elinde o yaşam çeken dagger ile farklı bir dövüş tarzı var.

3 Beğeni

Rica etsem bana da gönderebilir misiniz?

1 Beğeni

Kristalin hizmetkarı mı daha önce okunmalı yoksa kılıçlar denizi mi acaba? Kristalin hizmetkarı ilk önce karanlığin yolları 3.kitap olarak cikmis ama sonradan kiralik kiliclar 1.kitap olarak yeri değiştirilmiş sanirim. Bu durumda bir fark olur mu acaba okuma sirasinda.

Burada kronolojik olarak sıralı tüm kitaplar.

2 Beğeni

Hadi yine iyisiniz. Eksik gedik ne varsa basabilir İthaki bu haberden sonra. :d

11 Beğeni

Arkadaşlar merhaba, ben de bu seriye kitapların stok ve basım sorunlarının olduğunu bilmeden başladım, yorumları okurken e kitapların burda paylaşıldığını okudum. Rica etsem bana da linkleri yollar mısınız özellikle 14-22 arası? Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Merhaba, acaba bana da 2025 yılında gönderme imkanınız var mı hala? :slight_smile:

1 Beğeni

Cehalet mutluluktur derler ya, bu seriyi bilmeden önce daha mutlu bir hayatım vardı. Şimdi yayınevi, basım sorunları ve hatta Artemis’in Yolu’nu ne gerçek ne pfd halinde bile bulamamış olmamın verdiği sinirle yazıyorum buraya. Yardımıncı olabilecek birisi ulaşırsa çok sevinirim arkadaşlar.

Artemis’in Yolu Cadı Kralın Vaadi maalesef yok, zamanında heves edip epuba çevirmeye başlamıştım ama beklediğimden çok daha uzun sürmeye başlayınca bırakmak durumunda kaldım. Çevirisi korkunç durumda bu arada, deepl’e falan çevirtirseniz daha düzgün olur, parça parça uğraştırır ama okunur.
Düzeltme : Artemisin Yolu’nun çevirisi var, Cadı Kralın Vaadi’nin yok arkadaşlar.

1 Beğeni