Böyle durumlar bende de çok fazla oluyor
Ben falan kelimesini çok fazla kullanıyorum. Ama bundan rahatsız olmuyorum
Böyle durumlar bende de çok fazla oluyor
Ben falan kelimesini çok fazla kullanıyorum. Ama bundan rahatsız olmuyorum
Arada fark var.
“Felan” diye bir şey yok. Dedim ki falan, filan, falan filan, filan falan kullanan kullanır ve bana o kadar çok seçenek içinde gidip aralarında olmayan “felan” seçmek tuhaf geliyor.
Araba ya da otomobil yerine gidip “iraba” ya da “otimibil” demek gibi geliyor. O yüzden tiki benzetmesi yaptım. Onların da “canommm, yaneeee…” gibi tuhaf bir konuşmaları/yazmaları vardı.
Çoğu zaman babamla dünyada olan bitenden, kitaplardan, bilimden vesaireden konuşuruz. Bu yeni bir şey değil, çocukken bile konuşurduk birçok konu hakkında. Tabii özellikle derslerimle alakalı olurdu. Bir keresinde Shakespeare hakkında konuşuyodu abimle ve ben de daha nasıl yazıldığı hakkında fikrim olmadan “şeks bir” olarak yazıldığını tahmin ediyordum. Tarih kitaplarında gördüğüm (o dönemlerde pek ilgim yoktu tarihe) padişahlar, sultanlar gibi bunun da “ikincisi” olduğunu sanmıştım. Ve “baba şeks iki yok mu peki? Niye hep şeks bir hakkında konuşuyorsunuz?” demiştim. IV Murat falan görünce dedim herhalde bundan da birkaç tane vardır…
İtiraf köşesine ne kadar uygun bilmiyorum gerçi. Bayağı gülmüştüm kendi kendime…
Gitti… “Gitme!” demeyi o kadar istedim ki…
yeniden evlenebilmek düşüncesi korkutuyor tabi etraftan telkinler ayrıca can sıkıyor
Tedbili mekanda ferahlık yokmuş.
Çocuklarımı, kendi gerçekleştiremediğim hayallerim için zorlamaktan çok korkuyorum.
Az önce, evin içinde dolanan küçük akrebi vicdan azabı çekeceğimi bile bile ezdim. Üzgünüm, akrepçik.
Konumu niye sildiniz ya? Forumu bırakıp gidesim geldi sinirlendim durduk yere.
Rıhtım’dan gün geçtikçe soğumaya başladım, nedenini tam olarak bilmiyorum. Ayrılmak içimden gelmiyor ancak gelecekte ne olacağını bilmek imkansız.
Okumayı bıraktım. (karaktersiz 20 karakter)
Olur oyle donemler… 20 karakter
Aklıma eski Galatasaray futbolcusu Dany’nin attığı efsanevi tweeti getirdiniz.
Birisi ani bir çıkıntılık yapsa da, yine forumun seviyesi hakkında tartışmalar dönse keşke ya. Vallahi özledik.
Kaostan beslenen biri daha. Takibimdesiniz ona göre. En ufak bir kargaşada provokasyon lideri olarak yargılanacaksınız. Şaka maka ama böyle bir kargaşa yaşanmaz bir daha umarım.
Seviye tartışmaları özel ilgi alanım. Olsa da yesek.
Yahu o tartışma sizin 6 aylık yiyecek stokunuz değil miydi?
Konu başlığından sapmamak için itiraf ediyorum: Değildi valla. Bir günde yedim onu ben.
Bir hevesle bekliyorum yeni tartışmaları.
Umarım bunu görmem diyorum ama evet gördüm. İtiraf ediyorum ben de bir Supernatural “seveniyim”. Neredeyse her bölümünde beni gülmekten öldüren bir dizi. Lakin ben beşte bırakamıyorum. 12. sezondayım şu anda.