Instagramda pek bir şey paylaşmıyorum. Ancak kedi, böcek, vs.
Eh, takibe takip yapalım. Hesabınızın ilk üç harfi neydi?
Instagramda pek bir şey paylaşmıyorum. Ancak kedi, böcek, vs.
Eh, takibe takip yapalım. Hesabınızın ilk üç harfi neydi?
Forumun o zamanlarına yetişememekte şanslı sayıyorum kendimi. Yoksa bu şansla mutlaka tamamı vraklarla dolu yüzlerce mesajım olurdu heralde
Tariflerim özel ve herkes bizim bataklıkta yaşamadığı için bu tür sinekleri bulmaları zor, göz ve kanat yapısı önemli @Erdo bilir
@Agape yeni kurbağaları bizim bataklığa ışınlamıyor ve henüz öz büyüsü yetenekleri yok, onlar şimdilik havadaki nemi koklasınlar. @alper dediğim oyuna baktın mı? Divinity Original Sin 2
Oyunu henüz almadım 1-2 video izledim ama kararsız kaldım.
Baya zamanını alır ama bu tarz seviyorsan çok beğenirsin. Witcher seçimler için oynadığını düşününce bunu seversen baya oynarsın
Oyun mu, hangi oyun, ne oyunu Lütfen Ghost Of Tsushima olsun.
Bitirdim onu, galiba açık dünya olayına iyice doymuşum, savaş mekanikleri güzeldi ama o da sıktı bir süre sonra. Bahsettiğimiz oyun Divinity OS 2.
Şu an Last Of Us 2 deyim. Ama açık dünya hayranı biri olarak Ghost Of Tsushima’yı çok merak ediyorum.
Güzel ama her görevi yapayım dersen bir süre sonra sıkar. Dövüş mekanikleri ilk 10-15 saat sürekli yeni skiller öğrendiğimiz için keyif veriyor. Ama yeni skill bitince o da sıkıyor en azından bana böyle oldu.
LOU2’yi de Tsushima’dan önce bitirmiştim, çok keyif aldım özelliklle bitirdikten sonra olanları düşününce vay be dedim
Farcry’ın tüm serisini birden fazla oynadığım için sıkmaz beni
Cyberpunk’ı bekliyorum büyük merakla.
Onu ben de bekliyorum hiç sorma
Konu dışı sohbet mi dönüyor yoksa bana mı öyle geldi?
Tahta, biri tahta dedi.
Cyberpunk’ı benim de beklediğimi söyledim bu bir itiraf sayılmaz mı?
@alper bizim kurbağaları topla isyan çıkabilir
İtiraf ediyorum, insanlarla iletişim kurmaya üşeniyorum. Burada sizlere veya telefondan arkadaşlarıma yazmak sorun olmuyor ama sanal bir yer dışında insanlarla iletişim kurmaya üşeniyorum. Sanırım sanal ortama fazla alıştım . Bugün dershaneye başladım uzun zamandır kendi yaşıtlarımın olduğu bir ortamda bulunmuyordum. Kendimi zorladım üşenmeden konuşmak için biraz başarılı oldum ama uzun zaman işe yarar mı emin değilim.
İtiraf ediyorum.
Çok bencil bir insanım. Durun hemen kötü düşünmeyin. Bencilden kastım arkadaşlarımı korumak için ne gerekiyorsa yapan biriyim. Sanırım onları kaybetmekten korkuyorum. Ya da yalnız kalmaktan. Onları üzeceğini bilsem bile eğer söz konusu onlarla ilgili bir şeyse yapıyorum. Neredeyse hiç düşünmeden. Ve ilginç bir şekilde bunu etrafıma da bulaştırıyorum. Sanırım uzak durulması gereken biriyim. Bilmiyorum açıkçası.
İtiraf ediyorum “Kelime Tamirhanesi” konusunu her seferinde ama her seferinde “Kelime Tımarhanesi” olarak okuyorum. Bunun tek mantıklı açıklaması yanlış yazılan kelimeleri düzeltmekten, görmekten, kör olmaktan kaynaklı bilinç aşınması diye düşünüyorum.
Güzel konu başlığı olabilirmiş.
Çok ama çok uzun süre sonra tüm borçlarımı kapattım. En son ne zaman borçsuzdum hatırlamıyorum. Şu anda 1 TL bile borcum yok. Kendimi kuş kadar hafif hissederim diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı. Üzerime garip bir huzursuzluk çöktü. Bu duruma hiç alışık olmayan bünyem değişik tepkiler veriyor. Elim sürekli banka uygulamasına gidiyor, kredi çekip borçlanmak zorundaymışım gibi geliyor. Kendimi uyuşturucuyu bırakmaya çalışan bağımlılar gibi hissediyorum.