Küçükken müzik ile ilgileniyordum ve annem beni müzik okuluna yazdırdı.Piano çalmak istiyordum ben.Hocam çok kötüydü.Yedi yaşındaydım o zaman ve hocam beni iyi çalamıyorum diye odaya kilitledi.Orada bir saat çalmamı istedi.Ben de bağırmak yerine çalıyordum ya.
Sonra abim girmek istedi içeri.Hoca abimi terslemiş.Sonra annem duymuş ve hemen koşa-koşa geldi.Hoca ile kavga etdi.Beni de,abimi de müzik okulundan aldı.
Bu yıl doğum günüm için okuldan çıkıp dışarı çıktım sınıf arkadaşlarımla.Sınıf arkadaşlarımdan biri o müzik okulunda okuyor,hatta biz beraber gidiyorduk.Çantasını koymak istediğini ve bizim de onunla okula gelmemizi istedi.Baktım böyle hocama.Çok yaşlandığını fark ettim.Üzüldüm açıkcası.O da baktı bana.Ben’i hatırladığını sanmıyorum ama biraz baktı ve hemen gözlerini çekti.Bence tanımadı ya.Ama haline çok üzüldüm gerçekten.Ne de olsa bana notaları öğretdi sonuçta.Hakkını ödeyemem yine de. 
-
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sözündeki yüzme fiilini, denizde yüzmek zannediyordum. Öğrenince aydınlanma yaşadım
-
Çocukken yol kenarlarında sıkça “Park Yapılmaz” levhası görürdüm. Genelde dar yerlerde olurdu bu levhalar. Bende parkı çocuk parkı zanneder, buranın neresine park yapılacak ki, boşu boşuna levha koymuşlar diye düşünürdüm. Neyse ki çok geçmeden orada da bir aydınlanma yaşadım
-
“Haydan gelen huya gider” sözünü de yanlış bilir ve kullanırdım. Son aydınlanmamı da bunda yaşadım

Ev telefonlarının geçerliliğini kaybetmediği dönemde rasgele numara tuşlayıp açan kişiye “merhaba, X yerinden arıyoruz, hediye kazandınız, hemen gelip almanız lazım” gibi şeyler söyleyerek işletmişliğim çoktur.
Sanırım ölmeden kendi kütüphanemi kuramayacağım. Evet 
Ben bir tane daha itirafta bulunmak istiyorum.
Şöyleki, Azerbaycan’da saati dakik öğrenmek için bir telefon numarası var.Küçükken o numarayı arayıp kadınla dalga geçerdim.
Kadın da robotdu sanırsam saati söyleyip kapatıyordu zaten.Ben de o sırada kadınla konuşuyordum. 
@Cio1 bu ben 
Evet … Yedi sene önce bir salaklık ettiğim doğrudur. Kayda geçebilir.
Her baskıyı 1 adet olarak sayarsak… 
Süpaneke amin 
Yolladım hocam saolun 

Bu ne be islami Star Wars gibi. 
Ben o sarı ışığı yaptım da yeşil olanı çıkaramıyom onu nasıl yapcez 
@Burcu1 işe yararsa söyle ben de yapayım. O değil arapça bilmiyorum, dua edelim derken dinden çıkmayalım.
@toz sayfaların resmini çekip öyle dağıtsam kullanılan kilobaytlara bile acırım.
@Buyici unutma herkese sadece 1 kitap, üzerine zimmetli bu güç.
@Erdal_01 hocam demek ki tek kitap yetmiyor, yenisini almanız gerek.
Bildiğin cadılık gibi geldi bana ama 
Demişlerdi kendin almalısın diye, ondan olmadı demek 
Tutuyormu bu? 

Ona göre replay tuşumu kıracağım sabaha kadar beynimde dönsün.
Ya tutarsa 
Arkadaşlar deneyen yokmu hiç???
Ona göre ışık için disko topu bulacağım şu saat çıkıp.
Bunu deneyecek insan gerçekten çaresizdir ya.
Bu kadar zahmete girip evreni bükmeye çalışmaktansa mesaj atın gitsin.
Işığı bükme olayının nasıl yapıldığını bilsem çok işime yarayacak.
O zaman konunun uzmanına soralım. @agape
Histerik kahkahalara bürünmem duanın etkisi olabilir ama siz bunu nerden buldunuz?