Twitter’da karşıma çıktı. Kitap ilk çıktığında forumda konuşulmuştu, basım sayısı ve kitap içeriğini görünce paylaşayım dedim.
Kurbağa yok, kaos yok, Kazan hiç yok, habislik yok… Cadılık bu değil arkadaşlar. 
@narpal bunun bi’ bedeli olur. 
Kitabın bedelini geçmiyorsa sorun yok, o da 20 TL indirimle 
Bizdeki bedel parayla değil. 
Bedelin içine dört beyaz kuvars kristali dahilse sorun olmaz.
Galiba bug buldum. Herkese para, sağlık falan diye dilek dilerseniz belki kitabı almayan bizler de nasipleniriz 
Cevap yazdım sanmıştım unutmuşum, kusura bakmayın. Görmezden gelmiş gibi anlaşılmasın.
Bu yazıyı görmeden yazmışım ![]()
Yok estağfurullah o yüzden değil. Ben kitabı siz aldınız sanmıştım. Tekrar okuyunca yukarıyı yanlış anlamışım o yüzden kaldırmıştım ![]()
Çok ağır oldu bu. Bununla ilgili bir dua vardır umarım.
Demek istediğim bazen meraktan alınabiliyor neymiş bu denilerek. Ben mesela bir ara The Secret diye kitap vardı. Bir ara popülerdi ve sırf meraktan almıştım 
Sildiğim mesajı geri koyarım eğer okumadıysanız.
Herkese iyilik sağlık istenemiyordu galiba daha kişisel şeyler için kullanılıyordu. Arkadaşına da veremiyorsun zaten kitabı yoksa bozuluyor gücü. Herkese tek kitap sloganıyla satıldı.
Bu arada baktım sadece Kitapyurdunda 10.000 küsür satılmış. Muhtemelen karantinada artan okuma sayısı bu tarz kitaplardan kaynaklı.
İtiraf Köşesi olduğu için ben de itiraf edeyim. Konuyu yanlış başlıkta açmışım.
Desenize benim bug teorisi çürüdü ![]()
Bende mi bu tür kitap yazsam ![]()
![]()
İnsana bildiğini unutturur,öyle kendinden emin okudu çocuk.
@J.S bilimkurgu ya da fantastik kitaplardan daha çok satma potansiyeli var. Kafadan 10 000 satarsın.
Kişisel gelişim olarak geçiyor o kitaplar sanırsam ve dediğiniz gibi ilginç bir şekilde çok rağbet görüyor. Ama bende şans yok 10 bin değil 1 bile satamam 
Birkaç tane sahte hesap açın. Hepsinden bu kitabı aldım sonra cebimde 1000 TL buldum veya bu kitabı aldım işsizdim iş buldum benzeri şeyler yazın. İnanan çıkar. Bu kitapta çıkmış.
İşte o tür şeyleri yapmak hamurumda yok. Zaten o yüzden 1 bile satamam dedim 

Gerçekten inanılmaz. Kelimelerin bittiği yer.

Bazı eşyalara çok fazla bağlanıyorum (kendim bu durumdan şikayetçi değilim ama
) mesela benim 2 yaşımdan beri sakladığım bir oyuncak tavşanım vardı. Her gece onunla uyurum
bazı kişilerden çok seviyorum tavşanımı
dün gece ablam tavşanımın kulağını kopardı. Ve ben nasıl ağladıysam artık
ama ağladığıma hiç pişman değilim
bi daha olsaydı yine aynısını yapardım
ama o gece uyuyamadım (yani dün gece)