Gün geçmiyor ki enteresan olaylar yaşanmadan
Öyle görünüyor. Ben de kontrol ediyorum arada ama ses yok.
“Veda” başlığı açmamız iyi olabilir. Kimse kendisi hakkında açıklama yapmak zorunda değil tabii ki ama hiç değilse o veda eden kişinin burada bir parça da olsa yakın olduğu insanların içi rahat olur. İnternette bulunan biri habersiz ortalıktan yok olunca sanki o ölmüş gibi hissediyorum. Tatsız bir duygu.
Rıhtım’a son girdiği tarihte mesaj yoluyla Schopenhauer üzerine konuştuk, en son bir link atmıştım ve bunu okuyup bana tekrar yazacağını söylemişti. Yani @AugusteDupin gibi foruma veda edecek gibi görünmüyordu. Bu yüzden ben de merak ediyorum şu an ne yaptığını. Umarım bilerek girmiyordur, ya da en azından bir sorunu yoktur.
Sınava hazırlanıyordu. Belki sınavlar filan yaklaşmıştır ona ağırlık vermek istiyordur. Kötü bir şey olmuş olmasın da gelir mutlaka.
@Vector Aynı sorun bende de var. Bir müsait ara böyle bir başlık açabilirim.
Düzenleme: @Vector Başlık açıldı.
Belki bir bilen vardır diye soruyorum. The Walking Dead çizgi romanın devamı neden gelmiyor. @Husey senin haberin vardır belki
En son 26 çıkmış.Sayılar çok yakın belki yayıncı firma belli bir tarih vermiştir baskı için.Malum türkiyede yayınlar 1-2yıl geriden gelmek zorunda benim öğrendiğim ama 27 yakında çıkar gibi.
Epey uzun zamandır bekliyorum 27. kitabı, forumda konusu da olmadı, okuyan yok herhalde.
Istersen Türkçe dijitallar var nette.Türkiyede devam baskısı beklemek çok iğrenç bir olay bence.Okuyucuya değer verilmiyor.
Mesaj gönderemedim, ama sen gönderebiliyorsan, iletirsen bakayım onlara.
Sadece TWD değil, Marmara Çizgi’nin bastığı diğer Image çizgi romanları da çok uzun süredir gelmiyor. Saga, Chew, Periler Ülkesi serileri devam etmedi ne zamandır. Sanırım Image ile ilgili bir sorun var.
Bu biraz kötü bir haber gibi. Yayınevi sıkıntısı nedeniyle TDW yarım kalmış seri olabilir.
Arkadaşlar kitaplığında E.H. Gombrich - Sanatın Öyküsü (Cep Boy) olan var mıdır?
Normal boy ile Cep boy arasındaki farkı merak ediyordum. Cep Boy olanın önsöz kısmında yazıyor ama önizlemelerde tam da o kısım yarım kalmış. Elide olan varsa 17 ve 18. sayfadaki Cep Baskısına Önsöz bölümünde ne yazdığını söyleyebilirse sevinirim.
Bende büyük boy var.Sizde ki kitapta mı büyük boy?
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum ama nereye yazsam bilemedim. Ondan buraya yazıyorum.
Kurgu iskelesinde paylaşılacak hikayelerin Türkçe olma şartı var mı acaba? Benim kendime ait İngilizce dilinde öykülerim de var da. Beğenilerinize sunarak eleştirilerinizi alabilmeyi çok isterdim.
Bende kitap yok. Almak istiyorum ama cep boy ile büyük boy arasında çok fark var. Biri 58TL diğeri 130 TL. İçerik bakımından fark var mı diye meral ediyordum. Ona göre alcaktım.
Tekrar bakınca, “Kurgu İskelesi” ne ait “Yabancı dilde yazmak yasaktır.” diye özel bir kural görmedim. O yüzden pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Bende küçük boyu yok ama aynı boyutta dune kitabını koyup karşılaştırdım.Küçük boy almak bu kitap için hiç uygun olmaz.Aradaki fark ise punto boyutu olduğu aşikar.
Teşekkürler. Büyük boyuna bakıyım o halde…