Rıhtım Kamarası

Forum kazan kaldırdı.
Yalnız @SJack bütün bu kalkışmaların altında gizli perdeler arasında bize siz fısıldamadınız mı her Asimov başına hesabınıza şaaaaak 30TL ateşlenecek diye?

3 Beğeni

Hello Jesus I’m Christ :joy:

2 Beğeni

Ben kurbağa olmak istiyorum. :joy: :joy: :sob:

Yok öyle şeyler. İnanmayın arkadaşlar bu fake Asimov’a. :joy:

2 Beğeni

Çok güzel isyan yapıyoruz biz haha :rofl: @SJack profilini yine Asimov yaparsa ben giderim.

Biz sahte olduğumuz için isyan yapıyoruz.

2 Beğeni

Xd’lerime dokunma xd ben hayatta böyle -:joy:- gülmem xd

3 Beğeni

@SJack yine işinde :rofl: :rofl:. @Arqonquin gizlice benim yazdıklarımı düzeltiyor nerdesiniz iki denetmenimiz gizlice her şeyi düzeltiyorsunuz.

2 Beğeni

Ölüyorum gülmekten. :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Birazdan gülmekten ağlamaya başlarsın buna bir “dur” demek lazım. Yine bir yanlışım var? :cold_sweat: :rofl:

1 Beğeni

Kurbağa olunca ne oluyor? :joy:

2 Beğeni

Hiçbir şey. :rofl: :rofl: kurbağa olmayı çok seviyorum aslında ama olmayacağım. Asimov olmak istiyorum.

2 Beğeni

Ben kurbağa olmak istiyorum. :joy:

2 Beğeni

@Arqonquin bura gel. Benim yanlışlarımı gizlice düzeltiyorsunuz mu siz?

1 Beğeni

Vay anam vay neler dönmüş burada. Kafam karıştı. Bil bakalım kim oyununa çevirmişsiniz iki dakikada her tarafı :hanci:

5 Beğeni

Olaylar şöyle gerçekleşti; Önce ben baş denetmen cadı @Agape tarafından bazı fantastik serileri okumadığım için kurbağaya dönüştürüldüm. Daha sonra forumdan yardım istedim tekrar Asimov avatarımı almam için. Beni destekleyenler de kurbağaya dönüştü ne yazık ki. :confused:

4 Beğeni

Ben de sizi destekledim çünkü ben de bir kurbağa oldum :blush: :pensive:.

2 Beğeni

Benide kurbağa yapın. Lütfen. :joy:

1 Beğeni

Ben kurbağa oldum yine :sob:.Bu ne?

2 Beğeni

Kim yaptı? :joy: :rofl:
Benide yapın. :joy:

1 Beğeni

Bilmiyorum :sob: :sob: :sob: :sob:. Ayrılacağım forumdan kurbağa olmak istemiyorum :cold_sweat:.

1 Beğeni