2 posts were merged into an existing topic: Karn Aduamin (Tanışalım, Kaynaşalım)
Ben de artık enparalı oldum. Bakalım hayırlısı. Bu eve gelme süreci nasıl oluyor? Eve giriyorlar mı yoksa kapının önünden sözleşmeyi imzalatıp gidiyorlar mı?
Harika resimler. Bayılıyorum 70 ve 80’li yılların korku, fantastik ve bilimkurgu kitap kapaklarına.
Eve gelip bir çayınızı içiyorlar.
Ben mesela ofis adresimi vermiştim, öyle geldiler. Karşılıklı oturup sohbet şeklinde uygulamanın kullanımı ve Enpara’nın genel olarak nasıl bir yapıda olduğunu anlattılar. Avantajları detaylandırdılar.
Freelance çalışan bir arkadaşımın evine geldiler mesela. Salonda oturup bu süreci izlediler.
Ben kapıdan almıştım. Lafı uzatıyorlar biraz enpara olarak biz şöyleyiz böyleyiz gibisinden. Ben bankayı satın almayacağım demiştim, bozuldular herhalde kapıda imzalatıp bırakıp gittiler. 
Tanımadığım insanların evime girmesi konusunda biraz huysuzum açıkçası. İşlem ne kadar sürüyor acaba?
@_restlessness o zaman ben de hiçbir şeyi almayacağımı belirteyim de girmesinler. 
Maşallah 
Başka bir yayınevinde bu hızda baskı yapamazdı. Bu bir gözlem değil ama sanki okur için genel anlamda Fantastik veya Bilim kurgu denilince ilk akla İthaki geliyor ve İthaki basıyorsa alınıp, okunuyor.
Özelliklerinin ne işe yaradığını bilmediğim bir kalem de veriyorlar.
Kaç adet basıyorlar her baskıda acaba. Daha önce bu kadar hızlı 4. baskı gören bir kitap görmedim.
Herkese merhaba,
Tapınak şövalyelerini araştırabileceğim en iyi kaynak nedir? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Cevap alabilirsem yazarım. 
Bende 2000 veya 3000 olduğunu düşünüyordum. Yinede çok iyi satmış, daha 1 ay oldu galiba.
Kitabın bu kadar hızlı satmasının bir nedeni de doğru kişilerin ellerinde yer almasıydı bence. Judith Liberman paylaştı bu kitabı. Sonra Nil Karaibrahimgil. Bu gibi kadın idoller (iyi anlamda idol
)şu an okuduğu kitap olarak Kirke’yi gösterip üzerine yorum da yapınca (bence) özellikle kadın okurlar arasında satışları patladı.
Ne yalan söyleyeyim, kitabının çevrilmesini çok istiyordum zaten ama Judith gibi bir masalcının da bu kitabı övdüğünü görünce benim bile merakım arşa ulaşmıştı.
İzmir’de Kpss-B lisans için kurs önerebilecek olan var mı?
Yediiklim ve pegem arasında kaldım.
Deprem geçirenler iyidir inşallah. Hepinize geçmiş olsun.
Tuzla sallandı, merkez Silivri imiş.
Kırklareli de sallandı baya. 5,7 Silivri tarafında olmuş. Geçmiş olsun herkese.