Zebramo ilginç insan dolu. Silmarillon ön siparişe açıldı sahaflardan almayın diye ilan açan birisini gördüm.
İyiydi, hoştu fakat yaz mevsiminin bitiyor oluşuna içten içe sevinmiyor da değilim. Ne yapayım sevemiyorum sıcakları. Şimdi tez elden gelsin mevsim rüzgarları, hadi bakalım:)
Arkadaşlar lisans seviyesi için burs veren bildiğiniz yerler var mı internette aratıp da çıkmayan (internettekilere baktık) veya bildiğiniz burs vermek isteyen doğrudan şahıslar filan var mı? (Hacettepe için)
Belki gormemissinizdir diye Rönesans holding’e basvurmanizi oneriyim. Oradan burs alan 2 tane arkadasim var. Bana vermediler ama olsun, demek ki verebiliyolarmis :d
Siteyi ilk defa sizden duydum. Biraz inceledim site güzele benziyor. Tam da şiir okumaya başlamayı planladığım sırada bu siteye rastlamak güzel oldu.
Aaa forum değişmiş. Bu hali daha bi’ güzel geldi bana.
Engelleme özelliğini kullanıp rahata ermenin vakti gelmişti. 
Güzel bir günden günaydınlar.
Yarın İzmir Fuar açılıyor. 6-15 Eylül arası bir sürü etkinlik olacak çim konserleri ve edebiyat söyleşileri ancak yayınevlerinin de Kitap Sokağı adı altında geleceğini duydum çok sevindim. Haberi olmayanlara duyurulur.
Hangi yayınevleri gelecek?
Şu listeyi buldum:
| FİRMA LİSTESİ | STANT NO |
|---|---|
| ALEF / ENCORE / ESPAS | 45 |
| APRİL – 6:45 – KOLEKTİF KİTAP | 50-51 |
| AYRINTI YAYINLARI/DİNOZOR ÇOCUK | 4-5-6 |
| CAN YAYINLARI | 24-25-26-27 |
| CEM YAYINEVİ | 15 |
| ÇİZGİ DÜŞLER | 35 |
| DESTEK YAYINLARI | 48-49 |
| DOĞAN KİTAP | 21 |
| DOĞU KİTABEVİ | 46 |
| DOMİNGO YAYINEVİ | 30-31 |
| EKSİK PARÇA | 17-18 |
| EPHESUS YAYINLARI | 1-2-3 |
| GEREKLİ ŞEYLER | 19-20 |
| GİNKO/KOR/GİNKO BİLİM/GİNKO ÇOCUK/MANOS | 16 |
| HEYAMOLA YAYINLARI | 47 |
| İLETİŞİM YAYINLARI | 9-10 |
| İNDİGO KİTAP | 54 |
| İTHAKİ YABANCI | 38-39-40 |
| JAGUAR KİTAP | 53 |
| MARMARA ÇİZGİ | 34 |
| MAYA KİTAP | 44 |
| METİS YAYINLARI | 7-8 |
| NESİL YAYINLARI | 23 |
| NESİN YAYINLARI | 58 |
| NOTABENE YAYINLARI | 28 |
| PEGASUS YAYINLARI | 11-12-13-14 |
| SANCI YAYINLARI | 52 |
| SAY YAYINLARI / OMEGA YAYINLARI | 36-37 |
| SEL YAYINCILIK | 41-42-43 |
| TEKİN YAYINEVİ | 32 |
| YAYINCILAR KOOPERATİFİ YAYKOOP | 33 |
| YENİ İNSAN YAYINEVİ | 55-56 |
| YEŞİL DİNOZOR | 22 |
Kaynak: http://egeetkinlik.com/blog/2019/06/12/88-izmir-enternasyonal-fuari-2019/
Kitap okumanın nörolojik ve biyolojik etkileri
See
+Başrolünde Jason Momoa var
+Bilimkurgu teması
1 kasımda Apple TV’de yayınlanacakmış.Umarım kaliteli bir yapım olur fragman heyecanlandırdı
Evet bana da ilginç geldi. Görelim bakalım…
Bu arada bu da aynı fragmanın sesli betimlemeli versiyonu. Sesli betimleme, körlerin filmlerdeki ve dizilerdeki görsel ayrıntıları rahat bir şekilde anlaması için yapılan anlatımdır bu arada. Apple’ın bir fragmana bunu yapıp Youtube’a yüklemesi şaşırttı beni, işin aslı tam da aklımdan var mıdır acaba diye geçiyordu. 
Apple’ın yaptığı gerçekten naif bir davranış olmuş , hem dizinin temasına da uygun.Keşke Netflix , Amazon vb. dijital yayın platformları da içeriklerini görme engelliler için uygun halde hazırlasa.
Hazırlıyorlar aslında. Fragmanlarda değil ama dizilerde sesli betimleme seçeneği var. Şu an Netflix’in tüm orijinal dizilerinde bulabilirsiniz mesela.
Bu fragmanın betimlenmesi biraz tematik olabilir gibi geldi bana ama yine de hoşuma gitti. 
Efenim ne zaman aldınız kitabı da geldi okumaya başladınız (O.o.O) Yetişemiyoruz hızınıza
Hafta başı gibi 13’ünde çıkacak duyurusu yapılınca kitapyurdundan sipariş verdim, Dün (Cuma) sabah geldi, gece okumaya başladım