Cilt bu. Şöyle anlatıyım sakızlardan çıkan dövmeler olurduya onun gibi ayrılıyor.Bu boyutlar orta boydaki kitap için yetiyormuş. Tabi farklı boyutlar için kendileri büyük parçadan kesiyorlarmış.
Arkasında firmanın ismi bu yazıyor. Perakende satış yapacaklarını düşünmüyorum. Bi fırsatta matbaalara yada fotokopicilere sormayı planlıyordum bende.
(The ORAFOL Group - Corporate Home: ORAFOL Turkey firmanın internet siteside bu)
Bazılarınıda kalın bir streç film var onunla kapladım. Streç film gerçekten çok sağlam bir kaç kat yapınca zarar görmesi imkansız hale geliyor. Marketlerde satılan film değil tabi.
İkisini uyguladığım ürünlerden görsel atıyorum kararı sen ver. Ben düzgün bir yere koyduğum için streçle kapladıklarımı tek kat kapladım. Ama hasar almasını istemiyorsan sen daha sağlam yapabilirsin.
Açıkcası ismi ne diye geçiyor bende bilmiyorum. Matbaalara ve fotokopicilere elimdekilerini gostererek almayı planlıyordum. İnternet siteleri The ORAFOL Group - Corporate Home: ORAFOL Turkey ama perekanda satış olduğunu düşünmüyorum.
Ben kilitlilerini denemistim onların. Ama boyutlari pek uymuyor bide kitaplikta çok çirkin duruyor. Ben cok sararmış kitaplarımı her kenardan 4mm kestirdim gecenlerde matbaada. Baya sıfır gibi oldu. Sayfanın kendi sararana kadar bi çözüm bulurum diye öylece bıraktım.
Evet kilitlileri ben de denedim, boyutları küçük geldi. Ama normal buzdolabı poşetleri daha uygun oldu. Bence fena durmadı. Sizlerden kullanmış olan varsa fikir alayım dedim
Az önce gördüm ki elektik %15 zamlanmış. Durum bu olunca buraya bir danışmak istedim, acaba akşam-gece kitap okumak için neler kullanıyorsunuz diye. Ben normal lamba altında okuyordum ama artik yapmamalıyım gibi. Ocağımıza incir ağacı dikilmesin. O yüzden şu aşağıda ki 3 üründen kullanan var mi? diye sormak istiyordum. Led ekran hoşuma gitti ama ışığı yetersiz gibi. Aşağıdakiler ya da gözü yormayacak rahat okutacak bildiğiniz ürünler varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Gözlükleri kullanmıştım bir süre. Benim açımdan hiç verimli olmadı çünkü kafanın iki yanından ışık geldiği için tek bir odak noktasını aydınlatamıyorsun. Bu da hem okuduğun yerin değil de etrafının aydınlık olmasına sebep oluyor hem de göz yoruyor. Tek noktaya ışık veren aydınlatıcının da kitaba sabitlenenini bulabilirseniz faydalı olacaktır bence. Diğer led olan pahalıymış izlenimi uyandırdı ilk kez görüyorum.
Ampul sizin paylaştığınız cihazlardan daha az maliyetli olabilir. Onlar için kullanılacak pillerin maliyeti biraz daha yüksek olabilir.
Ben bazen ek aydınlatma ihtiyacım olduğunda powerbank ve duruma göre iki veya tek usb led kullanıyorum. Bu led ışıklar Xiaomi marka ve Led ışıkların 4 ayrı kademesi var. Benzerlerinde yok galiba. Bazen kitap okurken daha fazla ışık ihtiyacım olduğunda benim için yeterli oluyor.
@alper@narpal@deeepreader@saitamasensei Herkese teşekkür ederim. Aslında masa lambam var ama yatak basında koyabilecek bir yerim yok bu yüzden arayış içindeyim.