Haklısınız
Umalım da yakın zamanda Wardstone’un güzel bir dizi uyarlamasını görelim. HBO çok iyi olur mesela. Netflix olmasın da, Alice’in zenci olmasını istemem
Her 3-4 bölümün 1 kitabı anlattığı, 3-4 sezonluk bir iş çıksa güzel olur ![]()
Hayaller Wardstone hayatlar tekrar yapımlar. 
Üzülerek gidiyorum…
Mesela Netflix Witcher’ı çekeceğine Wardstone çekeymiş
Dövmezler beni inşallah.
Not: Az önce de Netflix çekmesin demiştim, ne tutarsızlıktır bu 
1.58 - 2.08 arası 

Tamam tamam, Wardstone’u da sonra çekerler, acelesi yok 
Bu film hangi kitaplardaki hikayeleri içeriyor. 3.kitaptayım henüz 
Wardstone’dan bahsediyorsunuz herhalde? Film ilk 6 kitaptaki olayları harmanlayıp sunmuş bize, ama olayı olayına almamış, çoğunlukla ilk kitabı konu almış, ama diğer kitaplarda da olan önemli olayları görüyorsunuz. Hatta diğer kitaplardan bazı konuları koklatmış diyeyim. O yüzden ilk 6-7 kitaptan sonra izlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler. Umarım o zamana filmi unutmam 
@Agape bu arkadaşımızın cezası vardı diye hatırlıyorum. Nickini 7.kitaptan sonra filmi izle yapsan da izlemeyi unutmasak 

Yapmaz benim @Agape arkadaşım
yapmazsın di mi?
@Son.of.Yona artık benim bir müritim. Onu kötü eme… öhöm yani kutsamak için kullanacağım ama yanlışlıkla tavşana dönüştürdü kendisini galiba. O kadar da “Kazana fazla yanaşma” dedim ama işte…
Vırrak. Vırrak, vırrak. Vırraaak. Vırrak? Çevirsen mi beni insana? Vırrak? Kurbağa olmuşum. Vırrak.
İşimiz iş…
İyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. 
E kaldık böyle Vırrak! Sabaha geçer diye Vırrak düşünüyorum? Vırrak 
Sen biraz daha düşün, bakalım geçecek mi?
Olmadı sana Polgara’nın ilaçlarından veririm.
Peki madem
Çok kötü oluyor böyle 
Polgara’nın ilaçları her zaman işe yarar. 
Tamam sabahı bekliyorum 
Eğer Belgariad okusaydın bir daha asla hasta olmamak için kendini paralardın. 
Bunu tam da zehir gibi hastayken söylemen…
Okuyayım madem 
2 haftadır filan forum suskundu, sadece haberler oluyordu ana sayfada ama 2-3 gündür yine kitap haberleri, konuşmaları dinmiyor. Buraları okurken kendime geliyorum yahu.