Rıhtım Kamarası

Haklısınız :smiley: Umalım da yakın zamanda Wardstone’un güzel bir dizi uyarlamasını görelim. HBO çok iyi olur mesela. Netflix olmasın da, Alice’in zenci olmasını istemem :smiley: Her 3-4 bölümün 1 kitabı anlattığı, 3-4 sezonluk bir iş çıksa güzel olur :slight_smile:

1 Beğeni

Hayaller Wardstone hayatlar tekrar yapımlar. :joy:

1 Beğeni

Üzülerek gidiyorum…
Mesela Netflix Witcher’ı çekeceğine Wardstone çekeymiş :rofl: Dövmezler beni inşallah.
Not: Az önce de Netflix çekmesin demiştim, ne tutarsızlıktır bu :laughing:

3 Beğeni

1.58 - 2.08 arası :slight_smile:

3 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:
Tamam tamam, Wardstone’u da sonra çekerler, acelesi yok :grin:

2 Beğeni

Bu film hangi kitaplardaki hikayeleri içeriyor. 3.kitaptayım henüz :slight_smile:

1 Beğeni

Wardstone’dan bahsediyorsunuz herhalde? Film ilk 6 kitaptaki olayları harmanlayıp sunmuş bize, ama olayı olayına almamış, çoğunlukla ilk kitabı konu almış, ama diğer kitaplarda da olan önemli olayları görüyorsunuz. Hatta diğer kitaplardan bazı konuları koklatmış diyeyim. O yüzden ilk 6-7 kitaptan sonra izlemenizi tavsiye ederim.

1 Beğeni

Teşekkürler. Umarım o zamana filmi unutmam :slight_smile:

@Agape bu arkadaşımızın cezası vardı diye hatırlıyorum. Nickini 7.kitaptan sonra filmi izle yapsan da izlemeyi unutmasak :joy:

3 Beğeni

IMG_20191022_190901
Yapmaz benim @Agape arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts: yapmazsın di mi?

5 Beğeni

@Son.of.Yona artık benim bir müritim. Onu kötü eme… öhöm yani kutsamak için kullanacağım ama yanlışlıkla tavşana dönüştürdü kendisini galiba. O kadar da “Kazana fazla yanaşma” dedim ama işte…

4 Beğeni

Vırrak. Vırrak, vırrak. Vırraaak. Vırrak? Çevirsen mi beni insana? Vırrak? Kurbağa olmuşum. Vırrak.

2 Beğeni

İşimiz iş… :joy: İyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. :sweat_smile:

2 Beğeni

E kaldık böyle Vırrak! Sabaha geçer diye Vırrak düşünüyorum? Vırrak :frog:

2 Beğeni

Sen biraz daha düşün, bakalım geçecek mi? :sweat_smile: Olmadı sana Polgara’nın ilaçlarından veririm.

2 Beğeni

Peki madem :grimacing: Çok kötü oluyor böyle :smiley:

1 Beğeni

Polgara’nın ilaçları her zaman işe yarar. :joy:

2 Beğeni

Tamam sabahı bekliyorum :smiley:

Eğer Belgariad okusaydın bir daha asla hasta olmamak için kendini paralardın. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bunu tam da zehir gibi hastayken söylemen… :grin: Okuyayım madem :laughing:

1 Beğeni

2 haftadır filan forum suskundu, sadece haberler oluyordu ana sayfada ama 2-3 gündür yine kitap haberleri, konuşmaları dinmiyor. Buraları okurken kendime geliyorum yahu. :partying_face:

2 Beğeni