O zaman boşver alma @Agape çok hamaratmış yapar bize bir şeyler 
Ankara’ya yolum düştüğünde gelirim ama Arkadaş kafe için olumlu planlarım yok.
Sen küstüysen ben de küserim. Senin evin camından sapanla leblebi atalım. 
@Ufuk Misafirliğe gidip yemek mi yapacağım?
Yarasa çorbası getiririm yanımda ama içmezsen işte o zaman bozuşuruz.
Mağarada çok bekletilmiş Yarasa’dan yapıyorsan seviyoruz @alper’le 
@Agape kurbaga bacagı sevmiyorum ben ama.
@Ufuk 'u kurbağaya çevirdikten sonra yaparız o çorbayı da.
Sevmezsen seni de kurbağaya çeviririm.
Risk yüksek, mecburen seveceğim. 
Golden Compass filmini izledikten sonra yıllarca devam filmini beklemiştim. Kitapları sahaflarda fahiş fiyatlara satıldığı için ebooktan okumuştum. Ve bugün dizi halinin ilk bölümü yayınlanmış. Çok mutluyum.
Link kötü görünüyor ama okumanızı tavsiye ederim. Maya Kitap gazeteyle söyleşi yapmış. Diğer yandan fuar ücretsiz olmalı tepkisi de gittikçe genişliyor.
@GkiraraJ 7. Sınıf yanlış değilsem 12-13 yaş yapar ve şiddetle Fablehaven öneririm. Ana karakterlerden erkek olanı 13 yaşında ve inanılmaz keyifli. Kız olan karakter de zaten çok büyük değil, ablası.
Onu zaten kendime almayı düşünüyordum. Okuyabileceği bir seri ise bir taşla iki kuş vurmuş olurum tesekkurler. 
Kesinlikle okuyabilir hatta kitabın son sayfasında sorular da var. Seth’in bu davranışı ona ne kazandırmıştır? Sizce doğru bir karar vermiş midir? Ebeveynlerin sözünü dinlememekle neler kazanmış veya neler kaybetmiştir? Bu tip sorular da olduğu için kuzeninizle oturup bunları da tartışabilirsiniz. Yazar bu soruları okullarda toplu okuma yapıldığı için eklemiş. Böylece çocuklar kitapları bitirdiğinde sınıfta bu soruları tartışabiliyorlar.
Genç fantastik okuyucular faydalı buluyorum. Düşünmelerini, olayları değerlendirip davranış biçimlerini sorgulamalarını öğretiyor ve tabii fikirlerini ifade etmeyi de öğretiyor. Genelde bu yaş aralığına hitap ettiği için içerik de ona göre titizlikle hazırlanmış. Tabii bu ana karakterlerin söz dinleyen ve başına iş açmayan karakterler olduğunu göstermiyor. Hatta sürekli bir belaya bulaşıp türlü türlü sonuçlara da katlanıyorlar. 
Değiştirilmiş Karbon mu o? Birebir değil ama… Ne bileyim. Bu tarz bir popüler bu ara ![]()
Biraz açı değişik gibi ama evet çok benziyor
Amazondan merdiven kentler ile beyaz dis alsam mi almasam mi kararsiz idim kargo bedava olmuyordu. Bi bakındım google de ikisi de en ucuz burada, alayım 5 tl için ne olacak dedim ödemeye bastım ama içimde hala bi’ isteksizlikte vardı. Mesaj gelmesini beklerken bi’ anda ödedi oldu bitti neye uğradığımı şaşırdım.
aslında kârlıyım ama bi’ yolunmuş hissetmedim de değil. Çok saçma duygular içerisindeyim. 
Bu arada dün bi arkadaşıma hediye olarak ilknoktadan bi tane daha sipariş verdim. Onu da trendyoldakini de kargoya vermişler. 15 gün olayı önemli değil yani. Haber vereyim dedim.
Amazon öyledir, tanımlı kartınızdan hemen çeker parayı, TR açılmadan önce amazon.com 2-3 gün sonra çektiği de oluyordu ![]()
Ben hiç bakmadım. Unutmuştum bile.
Şimdi baktım ve sözlük temin edilmiş ama diğer ikisi temin edilmeye çabalanıyormuş. 
Güzel video olmuş. Arada sponsor almasaymış daha güzel olurmuş ama. Otostopçu sevgim depreşti sayesinde
42 benim en sevdiğim sayılardan birisi. Videoyu gördüm ama izlemeye vakit bulamadım. İlerleyen günlerde artık bakacağım. Bu Pazar evde olmayınca tabii eşim izlerken kaçırdım. 
Bu gerçekten başımın tacı, bana da yıllar önce editörüm önermişti. Achilles’i Aşil diye çevirmeye direndiğim için, Akhilleus olduğuna beni ikna etmek için.
Öğreniyoruz.
Bir de mesela Homeros’un Kızı’nı düzeltirken İş Kültür’den çıkan “Antik Yunan” kitabı da çok faydalı olmuştu. Sanırım baskısı yok, ben de bir editör arkadaştan ödünç alıp geri vermek zorunda kaldım.
Ama bulursanız tam bir başucu kitabı o da.
Aylardır Ilyada, Odyyseia ve Akhilleus’un şarkısını okumak için elimde bir şeyler olsun diye bekliyorum.
Çünkü yunan mitolojisi çok sevmiyordum, çok karmaşık geliyordu, hatta okuduğum ilk eser Circe (ingilizce basımı) olabilir., çünkü karakteri hiç bilmedem başlamıştım.
Ordan gelip ismi kirke, sonra diğer karakter isimlerini de görünce “noluyor?!” diye kalmıştım. Öğrenmek gerekiyor dediğiniz gibi.
Kabalcının Mitoloji sözlüğünü aldık zaten, Azra Erhat’ın sözlüğü de BKM siparişimdeydi. Tek tek PTT şubelerini gezmese şuan elimde olurdu aslında ama
Bu kipaptan bahsediyorsanız takip edip uygun bulunca alacağım