Rıhtım Kamarası

Silivri değilde falan kısmı diyebiliriz. Esenyurt :smiley: Ama esmiyor :rofl: :sweat_smile:

1 Beğeni

Benden bir tık ötedeymişsin. Halini anlıyorum. :upside_down_face:

1 Beğeni

Falezlerin kenarında durmuşluğum ve hatta ileri gitmişliğim var (yamaç paraşütü) o yüzden bildiğim güvendiğim yerlerdeyim o zaman sorun yok :smiley:
Ayrıca anlıyorum ki kötü espri de sorun değil @Emrecan :smiley:

2 Beğeni

Ne yazık ki Silivri öyle bir yer :confused:

1 Beğeni

Sadece 1 tanesinin dilimize çevrilmiş olması sizi de benim kadar üzüyor mu ?
https://www.goodreads.com/choiceawards/best-fiction-books-2019

Enginlik yine adaylardan biri. Exhalation MonoKL tarafından çeviriliyor, şubat gibi gelecek.

Bakalım neler olacak.

4 Beğeni

Üzmüyor çünkü alıştım. :roll_eyes:

2 Beğeni

@magicalbronze Altın kitap soru hattı fuar süresince geçici olarak kapatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Mevcut durum nedir? Ne zaman açılacak tekrar?

Konuyla ilgilenen arkadaş farklı bir görevde olduğundan başlığı tekrar aktif hale getiremedik. Yeni bir isim geldiğinde ve yetkili isim tekrar müsait olduğunda hemen açacağız. Aynı zamanda farklı yeni yayınevleri de Soru Hattı’na eklenecek kısa sürede :krs:

10 Beğeni

A Little Hatred’a basmıştım oyumu, finale kalamamış. O üzdü :frowning:

Umarım bu yayınevlerinden biri Ayrıntı yayınlarıdır :pray:

Geçenlerde bir yerde bir araştırmacının grimm masallarının ilk hallerini bulduğu, toplum tepkisi sebebiyle yumuşatılmamış hallerini içeren bir çalışma olduğunu okumuştum. Türkiye’de basılmış hali var mı bu şekilde? Okuyan bilen duyan yazarsa sevinirim.

Burada yer alıyor detayları da. Türkçe aradım hm yazar ismiyle hem kitap ismiyle ama bulamadım.

3 Beğeni

@Lucifer Gümüşdiken buldun mu? Bana ses ver. :slight_smile:

Bir wattpad kitabında bu kapağı gördüm ama -sanırım asıl olarak- aşagıda ki kitapta kullanıldığını biliyorum.

Şimdi soruma gelir isek; wattpad üzerinde zaten hemen hemen her kitapta telifli resimler,fragmanlar izinsiz kullanabiliyor lakin bu mümkün, doğru ya da yasal olarak uygun mudur? :thinking:

2 Beğeni
5 Beğeni

İkisini de dene tarafını seç. Sol Twix mi sağ Twix mi :slight_smile:

Sol Twix

Sağ Twix

1 Beğeni

@Ufuk

1 Beğeni

Witcher iyi sardı sanırım :slight_smile: Ben bitince üzülürüm diye okumak istemiyorum. Benim için özel evrenlerden Witcher evreni. Hatta en özeli desem yalan olmaz :slight_smile:

Oyunlarını da mutlaka oyna :wink:

2 Beğeni

Oyunları aldım, kurdum, seri bittikten sonra oynarım herhalde.

1 Beğeni

İstediğiniz basit bir şey değil. Forumun tüm veritabanına erişip oradan silmeleri gerekiyor her şeyi. Sitenin yönetim paneli üzerinden tüm mesajları sil gibi bir ayar olmaz, sadece sıkıntılı gördükleri mesajları teker teker silebilirler. Kimse de sizin mesajlarınızı tek tek silmeye uğraşmaz kusura bakmayın. Çok istiyorsanız kendiniz silin tek tek profil sayfanızdan bakıp.

Adam gayet güzel bir şekilde açıklıyor.Ama sen anlamıyorsun.