Silivri değilde falan kısmı diyebiliriz. Esenyurt Ama esmiyor
Benden bir tık ötedeymişsin. Halini anlıyorum.
Falezlerin kenarında durmuşluğum ve hatta ileri gitmişliğim var (yamaç paraşütü) o yüzden bildiğim güvendiğim yerlerdeyim o zaman sorun yok
Ayrıca anlıyorum ki kötü espri de sorun değil @Emrecan
Ne yazık ki Silivri öyle bir yer
Sadece 1 tanesinin dilimize çevrilmiş olması sizi de benim kadar üzüyor mu ?
https://www.goodreads.com/choiceawards/best-fiction-books-2019
Enginlik yine adaylardan biri. Exhalation MonoKL tarafından çeviriliyor, şubat gibi gelecek.
Bakalım neler olacak.
Üzmüyor çünkü alıştım.
@magicalbronze Altın kitap soru hattı fuar süresince geçici olarak kapatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Mevcut durum nedir? Ne zaman açılacak tekrar?
Konuyla ilgilenen arkadaş farklı bir görevde olduğundan başlığı tekrar aktif hale getiremedik. Yeni bir isim geldiğinde ve yetkili isim tekrar müsait olduğunda hemen açacağız. Aynı zamanda farklı yeni yayınevleri de Soru Hattı’na eklenecek kısa sürede
A Little Hatred’a basmıştım oyumu, finale kalamamış. O üzdü
Umarım bu yayınevlerinden biri Ayrıntı yayınlarıdır
Geçenlerde bir yerde bir araştırmacının grimm masallarının ilk hallerini bulduğu, toplum tepkisi sebebiyle yumuşatılmamış hallerini içeren bir çalışma olduğunu okumuştum. Türkiye’de basılmış hali var mı bu şekilde? Okuyan bilen duyan yazarsa sevinirim.
Burada yer alıyor detayları da. Türkçe aradım hm yazar ismiyle hem kitap ismiyle ama bulamadım.
Bir wattpad kitabında bu kapağı gördüm ama -sanırım asıl olarak- aşagıda ki kitapta kullanıldığını biliyorum.
Şimdi soruma gelir isek; wattpad üzerinde zaten hemen hemen her kitapta telifli resimler,fragmanlar izinsiz kullanabiliyor lakin bu mümkün, doğru ya da yasal olarak uygun mudur?
Witcher iyi sardı sanırım Ben bitince üzülürüm diye okumak istemiyorum. Benim için özel evrenlerden Witcher evreni. Hatta en özeli desem yalan olmaz
Oyunlarını da mutlaka oyna
Oyunları aldım, kurdum, seri bittikten sonra oynarım herhalde.
İstediğiniz basit bir şey değil. Forumun tüm veritabanına erişip oradan silmeleri gerekiyor her şeyi. Sitenin yönetim paneli üzerinden tüm mesajları sil gibi bir ayar olmaz, sadece sıkıntılı gördükleri mesajları teker teker silebilirler. Kimse de sizin mesajlarınızı tek tek silmeye uğraşmaz kusura bakmayın. Çok istiyorsanız kendiniz silin tek tek profil sayfanızdan bakıp.
Adam gayet güzel bir şekilde açıklıyor.Ama sen anlamıyorsun.