Rıhtım Kamarası

Mesajımı sildim.:slight_smile:

Mesajı başka mesaja göre cevapladığımın sonradan anlaşılması nedeniyle mesajı sildim :slight_smile:

Her bir cilt için ayrı bir eser numarası verilmesi için demiştim. Sizin bahsettiğiniz konuyu anlamadım açıkcası.
Ekleme: Şimdi anladım siz hastalık haberi ile ilgili yazdığımı düşündünüz sanırım.

1 Beğeni

:slight_smile:

@Agape ile son konuşma arasına gelince, hürriyetin haberini diyorsunuz zannettim.

2 Beğeni

Geçen aylarda dejavu yaşama anlarının sıklığını kontrol etmek istemiştim. Bu nedenle 9 Kasımda yaşadığım dejavu anını not alıp bir sonraki ile arasında kaç gün olacak acaba diyerek bekledim durdum. Sonunda öğrenmek istediğim şeyi buldum. Not aldığım dejavu günü 9 Kasım ve bugün de diğer dejavu anını yaşadım. Arada 77 gün var. Şimdi bir sonraki dejavu kaç gün sonra gerçekleşecek merak ediyorum.

5 Beğeni

Peki jamais vu yaşadınız mı son zamanlarda :slight_smile:

Hayır yaşamadım. :smiley: :smiley:

Peki, ya reja vu? :buyucu:

1 Beğeni

Oyunlarda olmaya başladı bende. Görevi yapmışım aynı görevi yapmaya çalışıyorum :smiley:

1 Beğeni

Dejavu’nun ne çok kardeşi varmış ya. :smiley: :smiley: Rejavu’yu da hiç hiç düşünmedim açıkçası.

Reja vu için daha detaylı bilgi istersen Piramitler, Terry Pratchett okuyabilirsin. :upside_down_face:

2 Beğeni

Terry Pratchett okuyacağım yazarlar listesinde yer alıyor. Şimdi birine başlarsam diğerleri için kendimi tutamam. :smiley:

3 Beğeni

Amerika Başkanı Donalt J. Trump’ın twitterda tanıttığı Amerikan Uzay Kuvvetleri amblemi Star Trek camiasına fazla tanıdık geldi.

4 Beğeni

Koronavirüs için şöyle bir sayfaya denk geldim. Güncellemeler yapılıyor sürekli.

7 Beğeni

Yararlı bir iş yapmışlar. Ortada çok fazla kıyamet senaryosu dolanıyorken bu tür bilgilendirme araçları çok işe yarıyor.

Her felakette olduğu gibi sağda solda çok fazla felaket tellallığı, komplo teorisi dönüyor. Ha, virüs tehlikeli mi, tehlikeli; günümüzün ulaşım imkanları sebebiyle geniş bir alana yayılma olasılığı yüksek. Ancak, iddia edildiği gibi virüs devamlı evrim/mutasyon geçirmiyor; 1918’lerde 50 ile 100 milyon insanın ölümüne sebep olan İspanyol Gribi gibi hızlı yayılmıyor. Günümüz tıp imkanları ve güvenlik protokolleri, virüsü kontrol altına alma ve tedavisini bulma alanında oldukça hızlı.

Kısacası millet, endişelenmek doğal. Ancak, hemen karalar bağlayıp kıyamet senaryolarına kapılmak gerek.

4 Beğeni

Umarım dediğiniz gibi olur.Ben zaten panik bir insan olduğum için bu gibi durumlarda çok telaşlanıyorum.Herkes farklı bir şeyler söylüyor.Ses kayıtlarından bahsediliyor.Dinlemedim tabi inanmadığım için ama insan yine de tedirgin oluyor.Ailecek ne kadar dikkat edersek edelim hasta olmayı başardık.Maskeler bile işe yaramadı.Kime sorsak grip.Bu kış hasta olmayan kalmadı sanırım.

@alper @Bay_Karamsar Benden izin aldınız mı acaba? :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Cadılık Bakanlığı’nın yetki alanına mı takıldık? :sweat_smile:

2 Beğeni

Siz ben yokmuşum gibi şey edin. :frog: :buyucu:

2 Beğeni

Cadııı, Cadııı… Bizi kurbağaya çevirmek için fırsat kollarsın Cadı…

2 Beğeni

Dilekçe yazmamız gerekiyorsa, yazması ve okunması çok uzun sürebilir.

2 Beğeni