Rıhtım Kamarası

Postayla yollayın, gelmesi de uzun sürsün mümkünse. :buyucu:

3 Beğeni

Aras kargo daha geç getiriyordu galiba sizin semte, biz iyisi mi kuzgunla gönderelim.

Sincaplarla göndermezseniz kabul etmiyorum. :buyucu:

Sincap bulamam ama parkta kirpi veya kaplumbaga görüyorum, kirpi biraz agresif ama kaplumbağa ile gönderebilirim.

@Ufuk iyileşmiş, büyü bozulmuş olsa gerek.

1 Beğeni

Bu kitap Alfa yayınlarından da çıktı diye biliyorum. İçeriğinde sansür vs ihtimali var mı? Orjinali arasında fark var mı acaba bilen biri cevaplayabilir mi? Ona göre alacağım da eğer sansür vb var ise boşuna masrafa girmeyeyim. (En uygun başlık olarak burayı gördüm yanlış ise düzeltiniz)

Kuzenime benim kartlarımdan birisi ile ücretsiz üyelik açtım netflixten ama 49 tl kesti. Geri yatırılacak mı bu para? Önceden kullandığınız cihazdan kayıt yaparsanız tespit edilip kesiliyor filan diyor internette ama geri veriliyor diyende var.

Önceden herhangi bir Netflix hesabında kullandıysanız o kartı, farklı hesapta kullanmaya çalışınca para kesiyor. İadesi yok. Tecrübeyle sabit.

1 Beğeni

Gençkartın kredi kısmı ile almıştım ama bu sefer banka kısmı ile denemiştim iki ayrı kart diye. Yalan olmaz umarım…

1 Beğeni

Netflix canlı desteğinden iade isterseniz 14 gün içinde hesabınıza yatırıyorlar aynı şekilde bilgim olmadan 49 küsür TL çekmișlerdi hesabı iptal edip iade yaptılar.

1 Beğeni

O şekilde bir sıkıntı olmaması lazım dediğiniz gibi iki ayrı kart çünkü. Bence de bir arayıp iade isteyin.

1 Beğeni

Öğlene kadar gelmezse öyle yapacağım artık, umarım verirler.

@noronikkirbac Hallettim teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim iyi günler :+1:t2:

1 Beğeni

Bu filmdeki bu kısacık sahne benim için ilginç bir şekilde çok ufuk açıcı olmuştur. The trick, William Potter, is not minding that it hurts. Acı kaçınılmaz. Numara sadece acıyı umursamamakta.

Arkadaşlar hesabıma ödeme yapılacaktı kitap iptali olmuştu ama aradan 3 gün geçti hâlâ hesabimda göremiyorum. Karşı tarafı da arıyorum odemesini yaptik diyorlar ne yapmalıyım sizce. Bu soruya uygun yer burası diye düşündüm :roll_eyes:

1. Alışverişinizi hangi platformdan yaptınız?
  2. Detaylı hesap özetine baktığınızda gelen herhangi bir ödeme gözükmüyor mu? ( Gözükse buraya yazmazdınız tabii ki ama teyit etmek için soruyorum.)

Bir süre daha bekleyip, ekran görüntüleriyle, ilgili yere konuyu daha detaylı açıklayıp, geri dönüş talep edebilirsiniz.

Evet hesap hareketlerimi çok iyi kontrol ettim.
Kitapaktiften yapmıştım. Ama yok. Bu ay içinde başka alışverişimin iptali de olmuştu ama onun para transferi görünüyor bu ortada yok. :confused:

Edit : Wp üzerinden dekont atacaklarmış bankayla görüşün dedi :confused:

Ben de tam, bankadan kaynaklanan bir gecikme olmuş olabilir yazacaktım. Yoğunluktan gecikmiş olabilir belki.

Ziraat olunca hiç ihtimal vermedim buna neyse teşekkür ederim :)) umarım düzelir. :blush:

1 Beğeni

Tayfa olduk sonunda :sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni