Rıhtım Kamarası

Hoş buldum. Büyüleri dizdim, otları yığdım. Hazırım. Kurbağa virüsü hazırlıyorum. Bir gün herkes kurbağa olacak. :smiley:

6 Beğeni

Ne zamandır “Agağpe” diyorum, inanamıyorum. “Ageyp” demek bir türlü aklıma gelmedi :slight_smile:.

Hoş geldiniz tekrar.

2 Beğeni

Hadi senin aklına gelmedi, bizim de gelmemiş… :thinking:

Agape’yi emekli ettik. Ben Agape’nin içindekilerden bir başkasıyım. Yani ben aslında yoğum…

Neyse, kötü emellerimize kimleri alet edeceğimizin listesini hazırladık. İlk başta @Ufuk @Erdo @alper ve sen varsın.

Reklam:

Agape Antivirüs ile virüslerden arınabilirsiniz. Müracaat Üç Kazulet Hanı

8 Beğeni

@Ufuk bizim sınıfın başkanı, ne olacaksak önce o olsun. Bu arada beni bu ara kurbağa yapmayalım, İkea dan yeni kitaplıklar aldım, perdeli eller ile kitaplıkları kuramam.

2 Beğeni

Bence “Perdeli ellerle kitaplık kurmak” diye video atarsan kazançlı bile çıkabilirsin. :buyucu:

3 Beğeni

Video başlığımız İkea dan kitaplık aldım, 3 ay da zor kurdum olur.

3 Beğeni

Epey tık alırsın. Tutar bu video, yayınlayınca söyle.

3 Beğeni

Benim kanım zaten yeşil. :sweat_smile:

3 Beğeni

Sadece kan kurtarmıyor abi. Sana şöyle güzel bir yeşil ton yapalım. Paket olsun mu, hemen mi alırsın?

3 Beğeni

Ooo hoşgeldin :slight_smile:

Bak ya gelir gelmez sevimsiz konuşmayalım lütfen. Yeni Dünya düzeninde Kurbağalara yer yok bizi Mutualist yaşayabilen bir bakteri ya da direkt öldüren virüs yapabilirsen sevinirim :smile:

5 Beğeni

Bi’ düşüneyim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Resim1
Sen şuna bir bak.

@Ufuk Kurbağa olursanız Korona olmazsınız. İyi düşün Ufuk. :slight_smile: Ahoy, bu arada. :vulcan_salute:

4 Beğeni

:thinking: Olabilir. Aklıma yatmaya başladı.

1 Beğeni

Resim1

Benim tercihim bu.

1 Beğeni

Biz zaten olmuyoruz.

@alper ve @Erdo ile geçen büyük Kurbağa Dedelerimizin huzuruna çıktık. Zamanında üstümüzde deneyler yapmışlar, bağışıklığımız var. Bak hatta bu deneyler mutasyona neden olduğu için @alper’in larva dönemimizde yok olması gereken kuyruğu hala var.Arada kitaplarının tozunu alıyor onunla :joy:

5 Beğeni

Size Kurbağa Humması Laneti yapayım da görün siz. Elimin kiriyle birilerini lanetlemem lazım. Böyle olmaz. @Vector arada kaynamasın. Ha, bir de geçen seferden mimli @Son.of.Yona da var. Onu da unutmayalım.

5 Beğeni

Kitap tozu almak için kuyruk önemli, bu arada 1-2 yıl önce insanlar dengede dursun diye robot kuyruk yapacaklardı ne oldu acaba, Call Of Duty Adcanced Warferada olduğu gibi yüksek yerlerden zıplarız diye merakla bekliyorum.

@Agape özgür ama değil olan @Ozgur 'yi unutmayalım. Ne olacaksak o da olsun.

2 Beğeni

Bir de cinayet - gerilim romanlarını çok seven @Erdal_01 var. Bu arkadaşla başlarsak iyi olur. Bizimle başlarsan çok fazla polisiye okuduğu için gerçekleri ortaya çıkartır yoksa :slight_smile:

4 Beğeni

Hatta uzun zamandır forumda yazmayan @Strenergy 'i de unutmayalım, ona da yeşil yakışır.

3 Beğeni

Yok canım @Agape ye karşı ne haddimize :face_with_hand_over_mouth: ben şöyle bir bakıp çıkacaktım zaten. :unamused:

3 Beğeni