Hoş buldum. Büyüleri dizdim, otları yığdım. Hazırım. Kurbağa virüsü hazırlıyorum. Bir gün herkes kurbağa olacak.
Ne zamandır “Agağpe” diyorum, inanamıyorum. “Ageyp” demek bir türlü aklıma gelmedi .
Hoş geldiniz tekrar.
Hadi senin aklına gelmedi, bizim de gelmemiş…
Agape’yi emekli ettik. Ben Agape’nin içindekilerden bir başkasıyım. Yani ben aslında yoğum…
Neyse, kötü emellerimize kimleri alet edeceğimizin listesini hazırladık. İlk başta @Ufuk @Erdo @alper ve sen varsın.
Reklam:
Agape Antivirüs ile virüslerden arınabilirsiniz. Müracaat Üç Kazulet Hanı
@Ufuk bizim sınıfın başkanı, ne olacaksak önce o olsun. Bu arada beni bu ara kurbağa yapmayalım, İkea dan yeni kitaplıklar aldım, perdeli eller ile kitaplıkları kuramam.
Bence “Perdeli ellerle kitaplık kurmak” diye video atarsan kazançlı bile çıkabilirsin.
Video başlığımız İkea dan kitaplık aldım, 3 ay da zor kurdum olur.
Epey tık alırsın. Tutar bu video, yayınlayınca söyle.
Benim kanım zaten yeşil.
Sadece kan kurtarmıyor abi. Sana şöyle güzel bir yeşil ton yapalım. Paket olsun mu, hemen mi alırsın?
Ooo hoşgeldin
Bak ya gelir gelmez sevimsiz konuşmayalım lütfen. Yeni Dünya düzeninde Kurbağalara yer yok bizi Mutualist yaşayabilen bir bakteri ya da direkt öldüren virüs yapabilirsen sevinirim
Bi’ düşüneyim.
Sen şuna bir bak.
@Ufuk Kurbağa olursanız Korona olmazsınız. İyi düşün Ufuk. Ahoy, bu arada.
Olabilir. Aklıma yatmaya başladı.
Benim tercihim bu.
Biz zaten olmuyoruz.
@alper ve @Erdo ile geçen büyük Kurbağa Dedelerimizin huzuruna çıktık. Zamanında üstümüzde deneyler yapmışlar, bağışıklığımız var. Bak hatta bu deneyler mutasyona neden olduğu için @alper’in larva dönemimizde yok olması gereken kuyruğu hala var.Arada kitaplarının tozunu alıyor onunla
Size Kurbağa Humması Laneti yapayım da görün siz. Elimin kiriyle birilerini lanetlemem lazım. Böyle olmaz. @Vector arada kaynamasın. Ha, bir de geçen seferden mimli @Son.of.Yona da var. Onu da unutmayalım.
Kitap tozu almak için kuyruk önemli, bu arada 1-2 yıl önce insanlar dengede dursun diye robot kuyruk yapacaklardı ne oldu acaba, Call Of Duty Adcanced Warferada olduğu gibi yüksek yerlerden zıplarız diye merakla bekliyorum.
@Agape özgür ama değil olan @Ozgur 'yi unutmayalım. Ne olacaksak o da olsun.
Bir de cinayet - gerilim romanlarını çok seven @Erdal_01 var. Bu arkadaşla başlarsak iyi olur. Bizimle başlarsan çok fazla polisiye okuduğu için gerçekleri ortaya çıkartır yoksa