Ehe
Elmacık kemiklerim kamaşmaya başladı. Hani para gelecekse el kaşınır ya o hesap. Büyü yapılacaklar artınca benim de elmacık kemiklerim kamaşıyor. İyi iyi, toplu lanet daha uyguna gelir bana.
Öksürce askerden döndü mü
Issız Strenergy gitti mi
İmdi büyü kudurur…
Anca bu kadar bu kafayla…
Ooo hoşgeldin @agape. Bak varlığı nasıl da belli oluyor, forumun cadısı geldi ahali!
Belli ki buralar çok yeşil yapacak bu sene.
Gerçekten benim de dikkatimi çekti, nerelerde acaba. Belki iş hayatı, yoğun mesai gibi sıkıntıları başlamıştır. @Strenergy nerelerdesin?
Yeşil Tema istemiyor muyuz? @magicalbronze Gelir gelmez bir ayaklan… aman perdelenme başlatayım dedim.
Eh benim için pek bir şey fark etmeyecek nasılsa.
Olsun sen yine de çaktırma…
Tamamdır patron, mesaj alınmıştır.
Senin yeşil için yeşil her yeşil kelimenin yeşil arasına yeşil yazarız, ayıpsın yeşilim.
Bak yeşil bu yeşil iiymiş yeşil.
Ayıp yıp şurada değil siteye girmek yoğunluktan kitap okuyamıyorum bu ara hemen arkamdan kurbağaya çevirme çalışmaları yapılıyor hayır yapılsa bşr sonraki gelişime süresi bitmiş olacak
Zaten corona ayağına çarşı iznimiz de 1 hazirana kadar yok. Rada girip okuyup çıkıyorum. Kıymayın bana @Agape The Big Witch.
Bu kadar çok yazım hatasıyla kurbağa olmak için çabalıyorsun gibi geldi bana.
Rıhtım beni böyle kabul etti. Biraz kırık, biraz kırgın, biraz da yazım hatalı özgür. Öyle de garip bir insan.
Yine de Rıhtımdasın Özgür bence dikkat et, en azından yüzme öğren.
Korona o kadar sürecek diye bir beklenti olduğu için mi 1 Haziran dediler acaba. Bu salgın her anlamda büyük yıkıma neden olacak gibi.
Tabii, bahar geldi site yeşillensin istiyorsunuz. Zaman bulabilirsek, neden olmasın?
Kaptan gibi kaptan.
Hiç bir açıklaması yok valla. Bu tarihe ya da ikinci bir emre kadar diyorlar işte. En az 1 ay yok izin falan. Ama burası sosyal tesis dışardan gelenler var. Çok saçma bizim için bu yasak.
Askerliğin bitmiyor muydu senin o tarihe kadar? Uzadı mı yoksa?
Biz de cezayı 29 Mayıs tarihine dek erteleriz.
Askerliğim 24 mayısta bitiyor. Yok uzamaz kolay kolay büyük konuşmayalım yine de Ceza yok durun daha haketmedim
Işte o tarihe kadar çarşı izni yok. Askerlik bitene kadar bir daha çarşıya çıkamayacağım muhtemelen
İlknokta’nın tasarımına ne olmuş böyle? Gözlerim kanadı.