Rıhtım Kamarası

DXJMxynWkAAR-Ar
Ehe

1 Beğeni

Elmacık kemiklerim kamaşmaya başladı. Hani para gelecekse el kaşınır ya o hesap. Büyü yapılacaklar artınca benim de elmacık kemiklerim kamaşıyor. İyi iyi, toplu lanet daha uyguna gelir bana. :smiley:

Öksürce askerden döndü mü
Issız Strenergy gitti mi
İmdi büyü kudurur…

Anca bu kadar bu kafayla…

6 Beğeni

Ooo hoşgeldin @agape. Bak varlığı nasıl da belli oluyor, forumun cadısı geldi ahali!
Belli ki buralar çok yeşil yapacak bu sene. :joy:

5 Beğeni

Gerçekten benim de dikkatimi çekti, nerelerde acaba. Belki iş hayatı, yoğun mesai gibi sıkıntıları başlamıştır. @Strenergy nerelerdesin?

3 Beğeni

Yeşil Tema istemiyor muyuz? @magicalbronze Gelir gelmez bir ayaklan… aman perdelenme başlatayım dedim. :buyucu:

4 Beğeni

Eh benim için pek bir şey fark etmeyecek nasılsa. :smiley:

3 Beğeni

Olsun sen yine de çaktırma… :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Tamamdır patron, mesaj alınmıştır. :smiley:

3 Beğeni

Senin yeşil için yeşil her yeşil kelimenin yeşil arasına yeşil yazarız, ayıpsın yeşilim.

3 Beğeni

Bak yeşil bu yeşil iiymiş yeşil. :joy:

2 Beğeni

Ayıp yıp şurada değil siteye girmek yoğunluktan kitap okuyamıyorum bu ara hemen arkamdan kurbağaya çevirme çalışmaları yapılıyor hayır yapılsa bşr sonraki gelişime süresi bitmiş olacak :sweat_smile:
Zaten corona ayağına çarşı iznimiz de 1 hazirana kadar yok. Rada girip okuyup çıkıyorum. Kıymayın bana @Agape The Big Witch.

2 Beğeni

:slight_smile:

Bu kadar çok yazım hatasıyla kurbağa olmak için çabalıyorsun gibi geldi bana.

3 Beğeni

Rıhtım beni böyle kabul etti. Biraz kırık, biraz kırgın, biraz da yazım hatalı özgür. Öyle de garip bir insan.

2 Beğeni

:slight_smile:

Yine de Rıhtımdasın Özgür bence dikkat et, en azından yüzme öğren.

Korona o kadar sürecek diye bir beklenti olduğu için mi 1 Haziran dediler acaba. Bu salgın her anlamda büyük yıkıma neden olacak gibi.

2 Beğeni

Tabii, bahar geldi site yeşillensin istiyorsunuz. Zaman bulabilirsek, neden olmasın? :frog:

1 Beğeni

Kaptan gibi kaptan. :sweat_smile:

1 Beğeni

Hiç bir açıklaması yok valla. Bu tarihe ya da ikinci bir emre kadar diyorlar işte. En az 1 ay yok izin falan. Ama burası sosyal tesis dışardan gelenler var. Çok saçma bizim için bu yasak.

1 Beğeni

Askerliğin bitmiyor muydu senin o tarihe kadar? :sweat_smile: Uzadı mı yoksa? :grimacing:

Biz de cezayı 29 Mayıs tarihine dek erteleriz. :smirk:

3 Beğeni

Askerliğim 24 mayısta bitiyor. Yok uzamaz kolay kolay büyük konuşmayalım yine de :rofl: Ceza yok durun daha haketmedim :sweat_smile:
Işte o tarihe kadar çarşı izni yok. Askerlik bitene kadar bir daha çarşıya çıkamayacağım muhtemelen :expressionless:

İlknokta’nın tasarımına ne olmuş böyle? Gözlerim kanadı.