Rıhtım Kamarası

Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diyar Huysuz Virjin’imiz de bu dünyadan göçüp gitmiş. :sob:

15 Beğeni

Allah rahmet eylesin :frowning_face:

5 Beğeni

Mekanı cennet olsun, severdik kendisini, izlerdik programlarını.

3 Beğeni

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

4 Beğeni

Nereye yazacağımı bilemedigim için buraya yazıyorum: profilde gözüken “0 votes” “132 votes” vs. ne anlama geliyor?

7 Beğeni

Ben yeni denetmen seçiliyor diye düşünmüştüm aslında ama gerçeğini bilmiyorum. :woman_shrugging:

2 Beğeni

Nasıl ses veriyoruz acaba?

2 Beğeni

Seçiliyorsa oylayabiliyor muyuz?

3 Beğeni

Galiba, çünkü vote oy demek ama nereden oylayacağımızı bilmiyorum. :woman_shrugging:

2 Beğeni

Eski forumdaki “rom” sistemine benzer bir sistem mi geliyor acaba :thinking:

4 Beğeni

Bende de 0 votes yazıyor. Benim oyum nereye gitti peki? :joy:

@Bay_Karamsar rom sistemi nasıl birşey?

4 Beğeni

@J.S oy verdiniz? :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Yok oy vermedim. Kendimce şaka yaptım :crazy_face: 0 votes yazıyordu ya benim kendi oyum nereye gitti gibisinden yazdım :smile:

3 Beğeni

Şimdiki “like” sistemiyle hemen hemen aynısıydı. Bir üye mesajı beğendiği üyeye “rom ısmarlama” suretiyle takdirini iletiyordu. Alınan ve verilen romlar üyenin profilinde gözüküyordu. Tabii “rom çalmak” da vardı. Bu da beğenilmeyen mesaj gerekçesiyle dislike atmak gibiydi. Dislikela arasındaki en büyük fark, üyenin aldığı romdan eksilmesiydi. Yani bir üyenin rom seviyesi artabileceği gibi eksi seviyeye de düşebilirdi.

Rom bir tür itibar puanıydı da.

9 Beğeni

Ben beğendim rom sistemini. :blush:

2 Beğeni

Ama benim fikrimce, yeni denetmenler seçilecek.

Siz profilde votes yazdığını söylemeseydiniz görmeyecektim de. :joy:
Hakikaten ne bu?

2 Beğeni

Benim pek beğeneceğim bir sistem değil. Suistimal edilebilecek bir özellik. Nedeni; örnek veriyorum, sizin bir gönderinizi beğenmesem ve rom puanınızı sizden alsam, aynı şekilde siz ya da sizi seven forumdan insanlar sırf sizin gönderinize disslike atıp beğenmediğim için benim gönderilerime disslike atarak puanlarımı eksiltebilirler. Yani burada tabii suistimal edilir mi bu sistem bilmiyorum ama gruplaştırmaya itebilir bir sistem gibi geldi bana. Umarım öyle bir şey değildir.

6 Beğeni

Peki oyları kimler veriyor? :thinking:

2 Beğeni

Evet, kim veriyor? Kimse bilmiyorsa, oy kim veriyor? :thinking:

2 Beğeni