Kurbağa demişken
Senin kurbağaları haşlıyorlar haberin olsun.
(Forumdan ayrılanların sonu bu değildir umarım)
Giden her kurbağa için bir kurbağa çorbası tarifi vardır.
Yine kazana düşen ben oldum, hem de hiçbir suçum yokken.
Daha 1 hafta oldu mu olmadı mı bilmiyorum ancak ne sevmediğim bir X kişisine rastladım, ne de sevmediğim bir Y konusuna. İlgimi çekmeyen konular oldu yalnızca. Bunlara da göz atmadım yalnızca.
Ne zaman bir ihtiyacım oldu insanlara yazdım sağolsunlar neredeyse anında geri dönüş yaptılar. Şahsen forumdan 1 ay uzak kalsam -kalabilirsem- kendimi boşlukta gibi hissederim. Çevremde zaten kitap okuyan yok. Okuyanlar da okumuş olmak için okuyor.
@MelihAntepli’inde dediği gibi çölde su buldum resmen.
Ayrılan insanlara ayrılmasını bildiği sürece diyebileceğim tek şey iyi dileklerim olur. (Birde en yakın zamanda dönmesi )
Kısaca sizi seviyorum. Şükürler olsun ki burayı bulmak gibi güzel bir olay yaşamışım.
Ben foruma girmesem hiçbir şey yapamıyorum ve motivasyonum gidiyor.
Düşük vergi isteyenler aramasın
Evet, geçen gün benim de aklıma geldi, @Strenergy @Ufuk ve @alper uzun zamandır yoklar.
- @BiblofilYouTube @Agape @Firtinakiran da görünmüyor @mit zaten resmi olarak gitti… Forumun temel taşları kayıp gidiyor.
@alper bırakmış mesajını gördüm geçenlerde Sessiz Gemi’de mesaj atacaktım ama mesaj atma olayı kapalı. @Ufuk bayadır yok ya, ben askere gitmeden de az geliyordu zaten.
@BiblofilYouTube buralarda ya. @Agape çok meşgul
@Firtinakiran en son bi’ bana Tiffany Sızı önerdi foruma ilk geldiğimde sonra bi daha görmedim.
Keşke tekrar aramıza dönseler. Onlarsız forum eksik…
Ben buralardayım arada bakıyorum, işlerim vardı bir ara yoğundum tam foruma döndüm @alper gitti. Benim de keyfim kaçtı bu yüzden ara ara bakıyorum sadece, sizin gibi güzel insanların olduğu ortamı bırakmam, güzel paylaşımımız oluyordu ah şu Alper Gerçi o da haklı da neyse.
Valla sevindim gitmemiş olmanıza. Sizin gibi güzel insanların sohbetini keyifle okuyordum. Umarım Alper bey de döner.
Alper hocam neden bıraktı forumu?
SP bu reklam işini bayağı iyi yapıyor yalan yok
agape ayrıldı mı? siz yakın arkadaşınız galiba ondan size sormak istedim.
Ayrılmadı. Sadece son dönemde işleri yoğunlaştı. O yüzden foruma fazla uğrayamıyor.
Arkadaşlar Eve geldim. Bilgisayarı açtım ve sağ altta internet erişimi yok diyor ama modemin tüm ışıkları düzgün bir biçimde yanıyor. Foruma falanda girebiliyorum ama oyun falan oynayamıyorum. Bu bilgisayar kaynaklı bir sıkıntı mıdır? Bilen birileri varsa, cevaplayabilirse sevinirim.
Sağ tıklayıp sorun gider derseniz düzelir büyük ihtimal.
Demin bir geldi gibi olmuştu geri gitti. Şimdi dediğiniz gibi yaptım Microsoft sitesi yanıt vermiyor falan dedi. Diğer siteleri araştırıyordum bir baktım gelmiş. Teşekkürler