Diskdünya kitaplarının fotoğrafları. Serinin ilk yedisini 14 günde almam gerekiyormuş.
Niye 7, niye hepsini almıyor? Daha Belgariad da bekliyor hem… Bence hepsini almalı.
Hocam yapmayın. Yedisini alan hepsini alır sonra zaten.
Belgariad da alınacak. Hele bir işe girelim o zaman görün.
İlk yedisini alsın sonra patatese çevirip gerisini aldırırız.
Ben de diyorum Kurna ne? Sonra baktım yazan @Ozgur’ymiş he dedim o zaman tamam.
Neyse bence Özgür’e kurbağa olmak yakışmış bu yazdıkları üstüne @Agape onu biraz daha yeşile boyar. Şurada da bir ağaç varmış
Sonra ben niye kurbağayım da @alper ile Ufuk değil?
Tabi yarı yarıya haklı Alper’de kurbağa olabilir, olsun da
Cadı beni Öksürce olarak tanıyor sırf bu harf hatalarımdan. Sıkıntı yok, biz bir gün halkımızı da arkamıza alır, harf hatalarımızı da yarattığımız büyülerde kullanır rıhtımdaki tüm gemilere hükmederiz…
İşte o zaman… Tam da o zaman bugünleri hatırlayıp, eski kurbağa üçlüsü @alper, @Ufuk ve @Ozgurce arasından sadece Özgür’ün davaya sadık kaldığını da hatırlarız…
Vraklar özgür gecenin köründe,
Kurbağadır çünkü özünde,
Gün gelir öper prensesimiz, prense döneriz…
O zaman şimdi düşmanımız olanlara güleriz…
Girmediğimden beri 200 mesajı geçmiş hepsini nasıl okuyacağım (okumayacağım tabii ki.)
Videoya tıklama gafletinde bulundum. Çok kötüydü, izlemeden kapattım. Açık ara birazını izlediğim en kötü video olabilir.
Geriye iki kurbağa mı kalmış. @Ozgur sen hep kurbağa olarak kal. Böyle daha güzelsin.
Ben Diskdünya’nın on beşinci kitabına başlıyorum, devam edenlere ödül yok mu?
O kaçıncı kitap? Diskdünya okumayı özledim ya. En son Muhafızlar mı okudum, ne okudum bilmiyorum…
Diskdünya 15, Asayiş Berkemal. Yani bayağı ilerdeyim anlayacağın.
Ben de şeydeymişim, şey, ımm, Hareketli Resimler. Şubat ayından beri pek bir şey okumadım. Modum bozuldu. Şubat ayından beri kitapları da takip etmiyorum. Alınacaklar listemi çıkartsam zamlarla filan 8 bin tutar galiba.
Çok bir şey değil ya, onuncu kitaptaymışsın.
Evet ya, fiyatlar aldı yürüdü gerçekten, gerçi ben dayanamayıp birkaç ayda bir toplu sipariş vermeye devam ettiğim için çok şükür o kadar birikmedi ama yine de… Çoluğumun çocuğumun rızkını kitaba yatırıyorum.
Herkes normale dönmiş. Benim de dönne zamanın gelmiş bence
Ben en son ne aldığımı bile bilmiyorum. Bir ara yolum Kırmızı Kedi Kitapevi’nin oradan geçti ve Adam Fowles Büyücü alayım diye içimden geçirdim. Etiketi 70 tl olarak görünce ardıma bile bakmadan uzaklaştım. O ne biçim bir fiyattır anlamak güç. Eski baskı, yenisi değil. Yıllardır rafta duruyor. Bence sadece yeni baskılarda zam yapılmalı. Durmakta olan kitaplara zam gelmesi kadar saçma bir şey olamaz.
@Ozgur Ctuhulhu olmasın da.
Genel olarak kitaplara zam gelmese keşke ya. Eskiden mağazaya gider kitapları birer ikişer alırdım, zevkine vara vara okurdum, şimdi toplu siparişlere döndüm. Bir geliyor, pir geliyor.
Alıp da daha elimi sürmediğim kitaplar var evde…
Kidega’da bir sepetim var. Boşta kaldıkça sepete attığım kitapların toplam tutarı 1510.93 lira. Eksikleri de eklersem nerelere varacak acaba?
Kitapları gezip almayı ben de özledim. Eskiden insan riske girip rastgele kitap alabilirdi fakat şimdi bu mümkün değil. Tanesi 39 liraya geliyor ki bu da çok.