Rıhtım Kamarası

Onu Mutsuzlar mahallesi, Olumsuz cadde, Memnuniyetsiz sokak, Körpe apt. No:666’ya kaydettim. Ama aramızda çok barınamaz, eleştirirken gluk gluk boğulur bu mevsimde çamur ağır :slight_smile:

3 Beğeni

Etrafta asılsız büyüler, büyücüler vs. çok. Buradan rıhtıma sesleniyorum. Taklitlerden sakınalım :slightly_smiling_face: :buyucu:

3 Beğeni

İzmir’de olan varsa geçmiş olsun iyi sallandık.

2 Beğeni

Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun.Umarım can kaybı olmadan atlatırız

1 Beğeni

Başta İzmir olmak üzere Ege’de depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir deprem, artçılar bekleniyormuş. Özellikle yaşadığı bina eski veya sağlam olmayan kişiler tedbiri elden bırakmayıp bir yakınına falan gidebilirse çok iyi olur. Çok çok geçmiş olsun herkese…

7 Beğeni

Hayat memnuniyetsizler sayesinde kolaylaşır. Bunu bilmen lazım :joy: Gaz lambasından bıkmış biri sayesinde ampüllerimiz var. İşçilerin kahve molası diye bir saat mola yapmasından bir fabrika patronu sayesinde espresso içebiliyoruz. Biz mükemmeliyetçiler olmasak her şeyin vasatına mecbur kalırdınız.

4 Beğeni

Bu konuda hak verdim. Daha güzel kitaplar için arkandayız, bu akşam sineğimi seninle paylaşıyorum. Afiyet olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Mavi Ay’ı görebileniniz var mı? Bizim buralarda hava bulutlu.

Balkondan baktım şimdi gözüküyor ama mavilik yok :smiley: Sadece daha parlak gibi geldi bana.

1 Beğeni

Nevşehir’den Maraş’a dönerken bakın kimi yakaladım :smiley:

@Ozgur Odaya girdiğimde çevirilerini sıralıyordu

38 Beğeni

Bu bizim müdür değil mi? Ne müdürü demeyin çeviri müdürü yaa. :joy:

6 Beğeni

İfşa olduk :grimacing:

@SJack maaşsız müdür mü olur :sweat_smile:

3 Beğeni

Ee sonra ne oldu? :smiley:

1 Beğeni

Bir dost’un selamını getirmiş. Ayağını denk al dedi :rofl:

7 Beğeni

Ben de resime bakıp sanki bu adamı bir yerden gözüm ısırıyo diyodum. :rofl:

2 Beğeni

Arkadaşlar YouTube’da ikide peacocktv diye bir sitenin reklamı geliyor, filmler ücretsizmiş falan. Güvenilir bir site mi sizce?

Peacock, Amerikan televizyon kanalı NBC’nin sahibi olduğu Netflix benzeri yayın platformudur. En bilindik yapımı Brave New World’dür. Bildiğim kadarıyla şu anda sadece Amerika’da hizmet veriyor. Eğer reklamlarını görüyorsanız ya VPN ile Amerika’ya bağlısınız ya da Peacock tüm dünyaya açılmak için şimdiden hazırlık yapmaya başlamış demektir.

1 Beğeni

Peacock şu an sadece Amerika için açık diye biliyorum.

Azerbaycan’a bu kadar erken açılmak ne kadar olabilir bir durum bilemiyorum.

1 Beğeni

Demin VPN ile denedim siteye giriyor ama video izletmiyor. Reklamlarda sorun var büyük ihtimal. Daha Avrupa’ya bile açılmadı.

1 Beğeni

Pc Net’in şöyle bir sayısı varmış. Şimdi migrosta denk geldi bana. Oldukça güzel görünüyor. Meraklısı için gayet güzel bir derleme olmuş.

Fiyatı 20 lira.

5 Beğeni