Rıhtım Kamarası

Wattpad, dijital çizgi roman platformu Webtoon’un da sahibi olan Güney Kore İnternet Grubu Naver tarafından 600 milyon dolara satın alınmış.

2 Beğeni

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Şu anda okumakta olduğum kitap Goodreads’te yok. Acaba Goodreads’e kitap ekleyebilen birisi bu kitabı ekleyebilir mi?

1 senelik turknet fecaatinden sonra bugün yeniden türk telekom’a geçtim, mutluyum, huzurluyum. Tavsiye olarak turknet’e bulaşmayın, 10 lira 20 lira fazla verin türk telekom kullanın.

6 hafta türknet aboneliği için bekleyip, 4 hafta sonra iptal ettiren biri olarak katılıyorum. Türknet pişmanlıktır. Gerçi bu olay olalı 4 seneye yakın oldu. Demek ki hiçbir gelişme yok.

1 Beğeni

Merak ediyorum neden bazı kitaplar (film/dizi/anime/çizgi roman/veya ne uygunsa işte) hak ettiği değeri göremiyorken (underrated) bazıları fazla konuşuluyor (overrated)?

3 Beğeni

Dünyanın adaletsizliği. Edebî değeri olamayan ürünler kolayca pazarlanabiliyor. Ama hak edenler ise kaybolup gidiyor gölgelerin arasına.
Kapitalizm işte. Para sevgiden değerli sanılıyor.

Tüm ürünler (eser diyemeyeceğim kadar para amacı güdüyorlar) birbirlerinin kopyası. Hepsi modaya göre şekilleniyor. Buna göre şekillenmeyen özgün eserler onların gölgesinde kayboluyor.

4 Beğeni

Kanca ile çıkıyorlarmış. Tümamiral korsanlığın o bölgede neden yaygın olduğunu da anlatmış.

Emperyalizm bütün kötülüklerin anasıdır.

3 Beğeni

Kitapyurdu 2020 İnfografik yayınlanmış. Türk Klasikleri ilk beş tamamen Sabahattin Ali.

10 Beğeni

Para… (20 karaktere gerek bile yok)

1 Beğeni

TBRcon21

Web Sayfası: TBRcon | FanFiAddict

Stream: FanFiAddict - YouTube

Program:

1 Beğeni

Aynen, kesinlikle para :d Nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım.

1 Beğeni

Merhaba, istediğiniz kitabı ekledim.

Buyrun: Alev by Ali Zeki Bey | Goodreads

Ayrıca Goodreads’de şöyle bir grup var. İsteklerininizi ve hatalı giriş taleplerini buraya iletirseniz hemen eklerler.

4 Beğeni

Çok makbule geçti. Çok teşekkür ederim. Bazen bu tip sıkıntılar çekiyordum. Verdiğiniz bilgi işime yarayacak. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitabı okurken ben böyle bir haber hatırlıyorum… Neyse ki google var. :slight_smile: Sonuçta pizza değiliz, her zaman mutlu olamayız. :slight_smile:

2 Beğeni

Hocam merhaba, hangi kitap bu?

Mehmet Eroğlu - Meraklı Adamın On Günü.

Mehmet Eroğlu’nun polisiye serisinin 3. kitabı. ilk iki kitabı:

• İyi Adamın On Günü
  • Kötü Adamın On Günü
1 Beğeni

Teşekkürler…:relaxed:.

1 Beğeni

Kediler ve Çocuklar - 2

Çocukların sesinin çıkmadığı bir akşam vakti. Sanırım bir 5 dk’dır sesleri çıkmıyor, bu da endişelenmemiz için yeterli süre zira seslerini 5 dk duyamazsak bir cinlik peşinde olduklarını biliyoruz.

Yavaşça içeriye doğru gidiyorum. Banyonun ışığı açık. İçeride çocuklardan ve kedilerden birisi var. Yavaşça kulak kabartıyorum. Çocuklardan birisi kedinin kuyruğuna basıyor ve “Acıyor mu ha, acıyor mu” diye konuşuyor. Birden kapıda beliriveriyor ve “Ne oluyor burada!” diye bağırıyorum.

Az önce kedinin kuyruğuna basan çocuk kedinin kafasını okşayarak: “Ah canım, kuyruğun mu acıdı, kıyamam sana”.

6 Beğeni

Ekşi’de böyle bir entry ile karşılaştım.

5 Beğeni
5 Beğeni