Kayıp rıhtım takımı kursak ne güzel olurdu.
Cm(captain mod) uzun zamandır oynamıyorum. Fena olmazdı ha. 
Oynarım tabi neden oynamayayım. Feedlemeyiz canım o kadar da değil daha ölmedik 
@Expelliarmus ve @BiblofilYouTube o zaman steam id’nizi alayım. Oynamak istediğiniz zaman üçlü bir partiyle girelim oyuna. 
Eve gidince atayım bilmiyorum ki 
Aynısından.
Yalnız ben hiç dota 2 oynamadım. Ben en iyisi hiç bulaşmayım.
Mantığı bildikten sonra gerisini getirmek zor olmasa gerek. 
Çok pis ks atarım. Sonra sövmeyin. 

Ks devri kapanalı çok oldu. Tüm killer sizin olsun. 
“Bizim Hikaye” yeni bir dizi mi başlıyor. @Bunn-Y
Bizim Hikâye, Osmanlı’dan günümüze edebiyatımızda öykünün izini süren, öykücülüğümüzü var etmiş, geliştirmiş yazarların eserleri arasından en güzellerini, en başarılılarını, en önemlilerini belirli bir tematik bütünlük gözeterek ortaya koyan, 1850’lerden 1950’lere kadar bir asırlık öykücülüğümüzün verimlerini bir araya getiren bir kitap dizisi.
Bizim Hikâye dizisiyle birlikte, hem öykücülüğümüze dair bütünlüklü bir söz söylemek hem de yeni öykücüler keşfetmek üzere farklı yolculuklara yelken açıyoruz.
Evet efendim en yeni serimiz kendisi. Bundan sonra her ay, belirlediğimiz bir konu üzerine yazılan öyküleri kitaplaştırıp bu serimizde basacağız. 
İthaki’nin Türkçe edebiyata ilgisi artıyor. Pangea, Poetik , Bizim Hikaye ve diğerleri sevindirici gelişmeler.
Yakma çocuğun başını. 
Ben gerekli uyarıları ziyadesiyle yaptım. Artık gerisi ona kalmış. 
Yine saçma bir listeyle karşınızdayım: Tüm zamanların en kafa karıştırıcı 10 kitabı. ![]()
Sefiller’in nesi kafa karıştırmış yahu. Kalanlar okey yazıldığı gibi okunmayan kitaplar da. Sefillerin nesi var ben bişey mi kaçırdım acaba okurken 
Kalanlar nasıl okey?
Uğultulu tepeler, Jane Eyre filan Sefiller’den daha kolay kitaplar. ![]()
(Bu sözlerin müellifi Uğultulu Tepeler’i okumadı, Jane Eyre’i başlarında sıkılıp bıraktı) (Moby Dick’i de bıraktı. O ne öyle balina avcılığı manueli gibi) Ama kalanlarda en azından bir miktar yazıldığı gibi okunmama durumu var bence, hahah.
Sefiller kitabını ben yaz ayında okumuştum. 3 kitabı bir ay sürecinde okudum. Sefiller kitabını okurken başka kitap okumadım. Kitabın güzel konusu var ama kitabın bazı bölümleri sıkıcıydı. Ama Sefiller kitabı benim en sevdiğim kitap. 
Listeyi neye göre hazırlamışlar anlamadım, ama bana göre en kafa karıştırıcı 4 3 2 1 kitabı. Not tutmadan okumak çok zor olurdu. Bir de mesela ben galiba magic realism denilen türe pek yatkın değilim, Usta ve Margarita beni hayata küstürmüştü. Sevenleri de çok ben neden o kadar zor okudum anlayamıyorum, kafam bu konuda hala çok karışık. 
Sefiller yine bu listede olabilir denebilecek bir konumda diğerlerine göre. Ama Uğultulu Tepeler ve Jane Eyre’nin nesi kafa karıştırıcı anlamadım. Uğultulu Tepeler’i o kadar çok okudum ki replik replik ezberimdedir ve en sevdiğim kitaplardan biridir. Sadece karakterlerin kimler olduğu ve aile ağaçları kafa karıştırıcı olabilir o kadar. Bu bağlamda okumayan herkese tavsiyemdir
. Jane Eyre’ye kafa karıştırıcı dendiğini ise ilk kez gördüm.