Tutar bu kampanya
Bunu yaptılar. Yıllar önce galiba 2012 - 2013 olabilir.
Sadece davet ile üye olunan ve davet edilen üyeden bile davet edenin sorumlu olduğu bir forumdu.
Ticaret piyasası da forumda döndüğü için kimse uzak kalmak istemiyordu. Kısacası çok faal bir forumdu. (Son 2- 2.5 yıldır biraz iş hacmi FB gruplara kaymış olsa bile eskisi kadar olmasa da o forum hala Türkçe içerik olarak ticari içeriğini koruyor.) Forum yazılımında bir takım hatalar veya hack girişimleri (tam hatırlamıyorum) oldu.
Yedekler kurtarılamadı ve site 1,5 -2 yıl geriye gitti. (en yakın kurtarılabilir yedek zamanına) O dönem forumu işleten grup bu sürede kayıt olan ve site eski yedeklerden devam ettiği için üyelikleri olmayanlar için paralı üyelik alarak ( forumda zaten 3 tip paralı üyelik vardı) yeniden kayıt olabilecekleri duyurusunu yaptı. Neyse bu olay nedeniyle büyük tepki oldu ve site sahibi ile işletmeci grup arasında yapılan görüşmelerde kısa süre sonra grubun yolsuzlukları ortaya çıktı ve site sahibi o grupla olan sözleşmesini sonlardı, bizlerde onlardan kurtulmuş olduk. Gerçi o grup gidince canlı ticaret de azaldı o da ayrı mesele.
Aklıma geldi şöyle kısaca yazayım dedim.
Sonradan ekleme: Çok konuşunca asıl anlatacağını unutan insanlar gibi asıl anlatacağımı unutmuşum. O dönem çeşitli nedenlerle ( dolandırıcılık, eksik iş vs) siteden yasaklanan kullanıcılar en yüksek paralı üyeliklerden alarak foruma geri dönebiliyordu.
Tayfa olmak istiyorsunuz ama şartları yerine getiremiyor musunuz? Rıhtım+ ile bu sorunu aşmak mümkün! Rıhtım+ başlangıç paketi ile hemen Tayfa olabilirsiniz, bu hizmetin bedeli 99,99 TL.
Kendinize özgü rütbe mi istiyorsunuz? Rıhtım+'ı deneyin. Bir aylık özel rütbe 49,99 TL.
Bunun dışında, isim değiştirmek, isminizi tekrar değiştirmek, ve hatta burası çok önemli. Anketlerde sizin istediğiniz ya da desteklediğiniz seçeneğin kazanması gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Bu hizmetlerin ayrı ayrı bedeli ise 39,99 TL.
Cadının sattığı bereket kavanozunun dışında bir alternatif olarak orman havası doldurulmuş kavanoz satışımız var. Kaz Dağları’nda özenle doldurulmuş yüksek oksijen ihtiva eden orman esintisini evinizde yaşayabileceğiniz her derde deva mis kokulu tek kullanımlık kavanozumuz var. Yalnız üretimi zor olduğu için şu anlık satışını maalesef sınırlı sayıda yapabiliyoruz.
Orman esintili tek kullanımlık her derde deva kavanozun fiyatı ise 1499 TL.
Rıhtım+ aboneliğinizi hemen başlatmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ben hepsini beleşe yapıyorum arkadaşlar.
Büyü yapamıyor.
Benim büyüyle işim olmaz.
Bunu yalnız bir kişi biliyor.
@SJack Yeterince gelişmiş teknoloji büyüden ayırt edilemez dememişler mi?
@SJack Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde bulunmaz. Bence sen milletin talebine yetişmeyeceksin. Sonra Artorias kurtar beni diyeceksin ama yardım etmeyeceğim. Cazu ve çırağına da gidebilirsin tabii ama onlar da bir şeyler isteyecektir. Her zaman bir bedeli olur!!! Ancak benden 1 kavanoz alırsan belki ilerisi için bir şeyler düşünürüm.
Bilim bilimdir ama bilim öyle bir noktaya gelir ki insanlar onun bir sihir olduğunu düşünür. İkinci noktaya da harfi harfine katılıyorum.
İLK’i okudun mu? Asimov’un olduğu öykü.
Yok henüz başlamadım daha kitaba. Hyperion bittikten sonra İlk ve Azınlık Raporuna başlayacağım.
Hyperion “2. partiyi” bekleyeceğim ben Tahminen 2,5 - 3 sene beklerim gibi.
O kadar sürerse kitaba bir öykü derlemesi olarak bakarım ben de.
Ben ömür boyu paketi varsa onu alayım. Ha, bir de bana özel indirim olmaz ise herkesi zamanı gelince cezalandırırım. Haberiniz olsun.
Yalnız bunu günümüz spiritüel dünyasına uyarlamanız gerekiyor. Sihir veya büyü demiyeceksiniz. Tılsım, evren, secret, gibi kendinize özel bir isim seçmeniz gerek.
Lütfen bu konuları atlamayalım.
Rüyamda Clint Eastwood’u gördüm. Yalnız son günlerde Eastwood’un filmlerini izlediğim için rüyamda da Clint’in hayatını anlatan bir filmi izliyor gibiydim. Hem onunla yaşıyordum hem de bir sinemada onun hayatına tanıklık ediyordum. Çok güzel bir deneyimdi açıkçası.
Çalmışsa da hatırlamıyorum.