Rıhtım Kamarası

1 Beğeni

Düşündüm de çok haklısın. Hep mutluluğu mu paylaşcaz simdi depresyonumu sizle paylaşmaya geldim, canım Rıhtım.

3 Beğeni

Soran olursa 4.5G dersiniz. Evin içinde ne telefon çekiyor ne de internet. İzmir’in göbeği bu arada…

4 Beğeni

En güzelini yaptın. Hoş geldin. :blush:

4 Beğeni

Bu bana bir anımı hatırlattı. Arkadaşın mobil neti çekmiyordu, biz de bankanın altında bir cafede oturuyorduk. Turkcelli aradi arkadaşım uzun uğraşlar sonucu müşteri temsilcisine ulaştık. Net hızı çok kötü son bir kaç gündür şuanda da hiç bağlanmıyor dedik neyse baktılar filan ve yanıt olarak dedilerki şuan bulunduğunuz yer Turkcell hizmet alanı içinde değil. Ne desek bilemedik. Cunku calıştığımız yer, istanbul küçükyalı, karşısında eşşek kadar Turkcell Hizmet Müdürlüğü yazıyordu. Temsilciye cama çıkın size el sallıyoruz dedik ve kapattık…

5 Beğeni

Şair ve Matematikçi Ömer Hayyam kitabı üzerine.

1 Beğeni

Hyperion okuduktan sonra John Keats çok fazla merakımı uyandırdı ama Türkçe bir eserini bulamadım. Bildiğiniz bir derleme veya dizinin içinde yer alıyorsa haber verirseniz çok mutlu olurum.

Hyperion da Kara Kule gibi şiire dayanan bir seri çoğu kişi biliyordur zaten.

Şiir de bu sanırım: The fall of Hyperion - a Dream (John-Keats.com)

Serinin devam kitaplarından Endymion da yine John Keats eserlerinden biri. Onunla ilgili de şöyle bir bilgi buldum.

Bizim Shrike’ın da böyle bir çobanlık misyonu var mı acaba merak ettim şimdi, gel de devam kitaplarını bekle ಠ_ಠ

4 Beğeni

İşte bunlar hep Scrat yüzünden oluyor.

Scrat1

21 Beğeni

Geçen yıl 29 Şubat’ta foruma üye olmuştum. Şimdi düşününce aklıma geldi. Doğum günü 29 Şubat olanlarla aynı durumdayım. 4 yılda 1 kutlanacak :joy:

12 Beğeni

Gıcık bir durum. :joy:

Olsun, tarih ve zamanı boş verelim.

“Zaman ve mekanı aşabilen tek şey sevgidir.”

Forum yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu forumlara. :heart::tada::birthday::sunflower::balloon: (Ve kurbağa olmalara. :frog::joy:)

3 Beğeni

Acayip bir şey buldum :sweat_smile:

5 Beğeni
3 Beğeni

Bir zamanlar devleti eleştiren mizahta yapılıyormuş. :joy: :joy: Devir değişince koyun, muhtar olayına dönmüş demekki. :smiley:

1 Beğeni

En güzeli buydu. Çizgifilm heyecanıyla izliyorduk o dönem.

1 Beğeni

Fakat bizim bir adet @Rena mız olacaktı?

2 Beğeni

Hâlâ var :grinning_face_with_smiling_eyes: Bir şey mi oldu? Yoksa olmadı diye mi? :sweat_smile:

2 Beğeni

Hayattaymış sıķıntı yok :facepunch::blush:

3 Beğeni

Ahah evet, hayattayım hâlâ :grinning_face_with_smiling_eyes: :rose:

3 Beğeni

Bugün Philip K. Dick’in ölümünün otuz dokuzuncu yıl dönümüymüș.Kendisiyle tanışmayı isterdim.

13 Beğeni

Site sessiz sanki bugün. Herkes kafelere mi akın etti nedir.

8 Beğeni