Rıhtım Kamarası

Mesai saatleri uzadı biraz ondandir. :slight_smile:

4 Beğeni

İlk günden alışamadım normalleşmeye.

1 Beğeni

Halen daha 1 buçuk saat var. Guzel bir anı olarak kalacak artık eski sistem.

3 Beğeni

Mekanların kapanma saati 19:00 değil mi?

Devlet dairesi benimkisi.

Anladım, ben yeme-içme mekanlarını kastetmiştim, sizin iş çıkış saatinizmiş. Çalışma sürelerinin uzaması kötü oldu tabii. Bizdeki durum tam tersi, valilik mesai başlangıç saatini 07:00’ye çekti.

Genel olarak öğle saatleri pek hareketlilik olmuyor gözlemime göre. Saat ilerleyince dolup taşar forum.

1 Beğeni

Amazon kutularından kendime kör nokta kitaplığı yapıyorum, kutular tam kitap boyutunda olduğu için ağırlığı taşır.

15 Beğeni

Da Vinci ve tüm eserleri hakkında kapsamlı kitap önerileriniz var mı arkadaşlar? İstenildiği zaman hakkında bilgi edinilebilecek el altında bir kaynak şeklinde. İngilizce de olabilir çok sorun değil. Alınabilir olsun yeter :Dd

1 Beğeni

Belki ilginizi çekebilir. :slightly_smiling_face:

Leonardo da Vinci - Walter Isaacson

Leonardo Da Vinci 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri - Rosalind Orminston

1 Beğeni

Evet, şu an için hep bu iki kitap önerildi. Amazonda da şansımıza indirimliler.

1 Beğeni

Geçen hafta başında canımdan çok sevdiğim ablamı kaybettim. Dünyada böyle acılar olduğunu yaşamadan bilemiyor insan, cidden çok zormuş bu durum. Tabii ölüm de, ne kadar acı olursa olsun, nihayetinde hayatın bir parçası. Her şeye rağmen hayat devam etmek zorunda ve bizler yaşamak zorundayız. Toparlanana kadar kitaplarımdan ve rıhtımdan bir süre uzaktayım. Sağlıcakla kalın.

26 Beğeni

Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin. :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun :frowning:

1 Beğeni

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun.

1 Beğeni