Rıhtım Kamarası

Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun :frowning:

1 Beğeni

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. :heart: Allah rahmet eylesin.

Bu acıyı, yakınını, sevdiğini kaybetmeyi, Allah kimseye göstermesin. Amin.

Mekânı cennet olsun. :sunflower:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun. Ölüme diyecek söz yok maalesef…

1 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Çok büyük bir acıdır. Geçtiğimiz yıllarda ben de iki abimi kaybettim, bu nedenle acınızın büyüklüğünü tahmin edebiliyorum. Sizlere sabır diliyorum.

3 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah kolaylık versin.

1 Beğeni

Ankara’da ekmek 1.75 olmuş. Hayırlı uğurlu olsun :smiley:

2 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun @Okuryorum arkadaş.

2 Beğeni

1.25 olan ekmeği bugün 90 kuruşa aldım Kayseri’de. Paranormal olaylar oluyor.

@Okuryorum başınız sağ olsun :pensive:

2 Beğeni

Zam gelmese bile aynı kalması lazımdı. Kesin paranormal olaylar var :grin:

5 Beğeni

Şu " Arayıp da adını hatırlayamadığımız filmler" başlığına bir el atılsa güzel olurdu. Yeni üyeleri çekmek konusunda çok başarılı ve gelen üyelerin çoğu filmi bulduktan (ya da bulamadıktan sonra) forumla işleri bitmiş gibi davranıp gidiyorlar. Hepsi değil tabii, forumu o konu sayesinde keşfetmiş olanlar da vardır. Ama asıl söylemek istediğim gelen üyeler yazım ve forum kurallarını hiçe sayarak nokta bile koymaya üşeniyorlar. Ne yapılır veya nasıl yapılır bilemem ama büyük ihtimalle tek sorun eden ben değilimdir.
@galux upuzun mesajlarda tek noktalama işareti bile olmuyor, denetmenler de o kadarını düzeltemezler, o uzunlukta mesajı okuyup filmi bulanlara da öneri verenlere de helal olsun.

6 Beğeni

Haklısın. Aynı konunun oyun başlığında da bu sorun var. Ben bile bu konulara mesaj gelince geriliyorum. Allah denetmenlerimize yardım etsin. :sweat_smile:

4 Beğeni

Elimizden geldiğince düzenliyoruz o konudaki mesajları. Fakat bazılar telefondan dokunulmayacak kadar kötü olduğu için bilgisayara geçince yapıyoruz.

4 Beğeni