Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Bu acıyı, yakınını, sevdiğini kaybetmeyi, Allah kimseye göstermesin. Amin.
Mekânı cennet olsun.
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun. Ölüme diyecek söz yok maalesef…
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun. Çok büyük bir acıdır. Geçtiğimiz yıllarda ben de iki abimi kaybettim, bu nedenle acınızın büyüklüğünü tahmin edebiliyorum. Sizlere sabır diliyorum.
Başınız sağolsun. Allah kolaylık versin.
Ankara’da ekmek 1.75 olmuş. Hayırlı uğurlu olsun
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
1.25 olan ekmeği bugün 90 kuruşa aldım Kayseri’de. Paranormal olaylar oluyor.
@Okuryorum başınız sağ olsun
Zam gelmese bile aynı kalması lazımdı. Kesin paranormal olaylar var
Şu " Arayıp da adını hatırlayamadığımız filmler" başlığına bir el atılsa güzel olurdu. Yeni üyeleri çekmek konusunda çok başarılı ve gelen üyelerin çoğu filmi bulduktan (ya da bulamadıktan sonra) forumla işleri bitmiş gibi davranıp gidiyorlar. Hepsi değil tabii, forumu o konu sayesinde keşfetmiş olanlar da vardır. Ama asıl söylemek istediğim gelen üyeler yazım ve forum kurallarını hiçe sayarak nokta bile koymaya üşeniyorlar. Ne yapılır veya nasıl yapılır bilemem ama büyük ihtimalle tek sorun eden ben değilimdir.
@galux upuzun mesajlarda tek noktalama işareti bile olmuyor, denetmenler de o kadarını düzeltemezler, o uzunlukta mesajı okuyup filmi bulanlara da öneri verenlere de helal olsun.
Haklısın. Aynı konunun oyun başlığında da bu sorun var. Ben bile bu konulara mesaj gelince geriliyorum. Allah denetmenlerimize yardım etsin.
Elimizden geldiğince düzenliyoruz o konudaki mesajları. Fakat bazılar telefondan dokunulmayacak kadar kötü olduğu için bilgisayara geçince yapıyoruz.