Matematiği sevdiğini (ve bazı türlerinde iyi olduğunu) 20 yaşında falan keşfeden biri olarak buna kesinlikle katılıyorum. Hani bir de fen lisesinde falan okudum, ona rağmen 14 yıl boyunca en sevmedigim ders oldu, ama şimdi hobi olarak ispat neyim okuyup huşu ediyorum.
Dünyanın geri kalanını bilmem ama bizdeki matematik eğitimi çok sıkıntılı orası kesin.
Yalnız bence gerçekten çok hoş. Uzun zamandır gördüğüm en iyi kutuydu. Pişman olursun. Bir de ego durumu var. Ne demek herkes almış da Münzevisultan almamış? O nasıl şey?
Oje değişmiş, yer toplanmış, peluş gene kayıp, o sol alttaki şahinli yıldızlı şey ne agape kutumu, sarı şey oyun filan mı enterasan duruyo keşke benim olsa…
Edit: Peluş yerindeymiş gördüm arada kaçırdığım foto olmuş…
Oho, oje 4 kere filan değişti. Arada atmayı unuttuklarım da oldu. O sarı şey kitap. Mısırın Gizemi. Gelmiş geçmiş en iyi çetrefilli baskı. Sayfaların içinde sayfalar, garip şeyler filan var. Böyle baskı kalmadı ülkede.
Aslında yüzde 50 ile kitapların adeti 55 TL civarında. kitap fiyatlarının geldiği durum içerisinde pahalı değil gibi ama piyasa normalleri ve bir anda 325 TL çok.
Valla şömizi, kutusu çok güzel. İçeriği de öyle. Kitaplıkta harika durur, duruyor. Nispet mod: On
Gerçi ben okuduktan sonra kutulayıp kaldıracağım. Yerim yurdum yok :Dd
Bu arada Nisan ayı için iki klasik düşünüyorum. Oblomov ve Germinal. Bence ikisi iyi olur. Aradan hızlıca çıkarırız. Nasıl olur sizce Sayın Kayıp Rıhtımcım diyeceğim ama kafaya koydum gibi.
Valla öyle denk geldi. Katılmayı çok istiyordum oysaki.
Savaş ve Barış, Sefiller ve Monte Kristo Kontu da kitaplıkta okunmayı bekliyor. Bunların etkinliklikleri olursa kesin katılırım. Başka türlü okumayı gözüm kesmiyor.