Rıhtım Kamarası

Aynen tek sefer biraz zorluyor yoksa her alışverişte 1 kitabını alsak daha rahat olurdu. Keşke tekli de satsalar aslında sonra kutuya da para veririz ama olsun en azından zorlanmadan alınırdı :sweat_smile:

2 Beğeni

@Agape sen bana egoistsin ve sırf egon yüzünden bu seti alacaksın mı diyorsun??!! Gerçekten böyle mi düşünüyorsun??!
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Doğru düşünüyorsun.

Hayinler.

14 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: El birliğiyle cüzdanını yaktılar en sonunda.

4 Beğeni

Nihayet… :buyucu:

Öhöm… @Mevlevisultan sende Dune set var mıydı? Dokulu cildinin üstüne gümüş işlemeler… :buyucu:

6 Beğeni

Savaş ve Barış’ı düşünüyorum. Bir de Suç ve Cezayı. Monte Kristoyu geçen sene okumuştum. :// Sefiller zaten ergenliğimin kitabı olmuştu ama buluruz yine bir şeyler :slight_smile: .

@BiblofilYouTube bence de alacaktın. Kim almayacak dedi ki :Dd

2 Beğeni

Suç ve Ceza’yı okudum. Savaş ve Barış’ı etkinlik için erteliyorum o zaman.

2 Beğeni

Farseer’i almayan bir ben kaldım sanırım :slight_smile:
Bu ay Enpara indirimini kullanmayacak olan bir arkadaş yardımcı olsaydı da Kidega’dan alsaydım ben de :slight_smile:
Vakti zamanında @SJack yardımcı olmuştu sağolsun.

2 Beğeni

Farseer’dan mı bahsediyoruz? Şömizi yok ki ciltli setin. Var mı? Bana mı göndermemişler? :smiley:

1 Beğeni

Şömiz falan yok. Hepsi @BiblofilYouTube’ı galeyana getirmek içindi :joy::joy: oldu da.

@Tobizume anlaştık :))

5 Beğeni

:frowning:

O kaşıntı hiç geçmiyor ya doğrudur.

O var ya. Bende nasıl olmaz. Bende! :slight_smile:

1 Beğeni

Oh, çok iyi. Sende şu herkeslerde olmayan Can yayınları kutulu gotik seti var mı? Senin gibi koleksiyoner birisinde böyle bir set nasıl olmaz? :buyucu: :smiling_imp:

3 Beğeni

Gönderiyi okuyunca gözümde canlanan;
s-056f178c8622f751d5d279f247aab361137a8d4c

6 Beğeni

Benimle yaşamak çok zor. Kendimle yaşadığımdan biliyorum. Bana maruz kalmak kadar sıkıntılı birkaç şey daha vardır elbette ama çok da şey etmiyoruz. Bir cadı anasözü der ki;

“Cadılar cadılık yapar.”

5 Beğeni

Var desem? :slight_smile:

1 Beğeni

Bizde setler bitmez… :buyucu:

2 Beğeni

Valla sen bir liste yap ben yarın olmayan bir iki seti de alır rahatlarım :smile:

2 Beğeni

Ego nedir? Nasıl faydalanılır? :joy:

Sırf sen alamayasın diye söylemeyeceğim. Böylece sende yok diye keyif çatıp kahkahalarla güleceğim. :buyucu:

1 Beğeni

:rofl:

O söylemediklerin de var bu arada.

1 Beğeni

Olmadığını biliyorum. Kitaplığını incelemiştim. :buyucu: Hangileri olduğunu var sen düşün.

1 Beğeni

İyi de çekyatların altını ve İstanbul’da kalan yığınla kitabımı görmedin ki :hanci: Gotik set de istanbul da mesela kihkih :hanci:

1 Beğeni