Aynen tek sefer biraz zorluyor yoksa her alışverişte 1 kitabını alsak daha rahat olurdu. Keşke tekli de satsalar aslında sonra kutuya da para veririz ama olsun en azından zorlanmadan alınırdı
@Agape sen bana egoistsin ve sırf egon yüzünden bu seti alacaksın mı diyorsun??!! Gerçekten böyle mi düşünüyorsun??!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Doğru düşünüyorsun.
Hayinler.
El birliğiyle cüzdanını yaktılar en sonunda.
Nihayet…
Öhöm… @Mevlevisultan sende Dune set var mıydı? Dokulu cildinin üstüne gümüş işlemeler…
Savaş ve Barış’ı düşünüyorum. Bir de Suç ve Cezayı. Monte Kristoyu geçen sene okumuştum. :// Sefiller zaten ergenliğimin kitabı olmuştu ama buluruz yine bir şeyler .
@BiblofilYouTube bence de alacaktın. Kim almayacak dedi ki :Dd
Suç ve Ceza’yı okudum. Savaş ve Barış’ı etkinlik için erteliyorum o zaman.
Farseer’i almayan bir ben kaldım sanırım
Bu ay Enpara indirimini kullanmayacak olan bir arkadaş yardımcı olsaydı da Kidega’dan alsaydım ben de
Vakti zamanında @SJack yardımcı olmuştu sağolsun.
Farseer’dan mı bahsediyoruz? Şömizi yok ki ciltli setin. Var mı? Bana mı göndermemişler?
Şömiz falan yok. Hepsi @BiblofilYouTube’ı galeyana getirmek içindi oldu da.
@Tobizume anlaştık :))
O kaşıntı hiç geçmiyor ya doğrudur.
O var ya. Bende nasıl olmaz. Bende!
Oh, çok iyi. Sende şu herkeslerde olmayan Can yayınları kutulu gotik seti var mı? Senin gibi koleksiyoner birisinde böyle bir set nasıl olmaz?
Gönderiyi okuyunca gözümde canlanan;
Benimle yaşamak çok zor. Kendimle yaşadığımdan biliyorum. Bana maruz kalmak kadar sıkıntılı birkaç şey daha vardır elbette ama çok da şey etmiyoruz. Bir cadı anasözü der ki;
“Cadılar cadılık yapar.”
Var desem?
Bizde setler bitmez…
Valla sen bir liste yap ben yarın olmayan bir iki seti de alır rahatlarım
Ego nedir? Nasıl faydalanılır?
Sırf sen alamayasın diye söylemeyeceğim. Böylece sende yok diye keyif çatıp kahkahalarla güleceğim.
O söylemediklerin de var bu arada.
Olmadığını biliyorum. Kitaplığını incelemiştim. Hangileri olduğunu var sen düşün.
İyi de çekyatların altını ve İstanbul’da kalan yığınla kitabımı görmedin ki Gotik set de istanbul da mesela kihkih