Rıhtım Kamarası

Nihayet iller arası tayin açılmış, pandemiden dolayı açılmamıştı, daha sonra açılanı da ben özel sebeplerden ötürü kaçırmıştım. Uzun bir bekleyişten sonra nihayet kuraya girebileceğim, bana şans dileyin sevgili rıhtım ailesi. :slight_smile: (Ağustosta belli olacak tabii)

17 Beğeni

Ankara’ya bekliyoruz. :slight_smile:

4 Beğeni

Aydın ve civarı olursa çok sevineceğim abi. Ama Ankara da geniş listemde olabilir. Bakalım, kısmet.

1 Beğeni

İnovasyonsa inovasyon, argeyse arge… Adamlar iç sayfayı arka kapağa basmışlar.

25 Beğeni

Bundanı olan var mı? Belirli bir seviye ingilzce bilmemiz mi gerkiyor, yoksa 0’dan mı götürüyor? Videolar yeterince iyi öğretebiliyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler Kitapyurdu.
Adsız

7 Beğeni

PC üzerinden Twitter ve İnstagram’a girebilen var mı? İnstagram hikayelerine bakamıyorum (yüklenemedi hatası) ve Twitter’da hiçbir twit yüklenmiyor (something went wrong hatası).

Not: Mobil uygulamalarında şu anlık bir sorun ile karşılaşmadım.

@Leingrad Olay falan oldu sanırım. Ya siteleri yavaşlattılar ya da genel bir bakım olabilir.

@Leingrad Sorun sizde düzeldi mi? Benim durum hala aynı.

@Leingrad @Artorias Malware ile taratınca çerez dosyası buldu. Onu silip bilgisayarı yeniden başlattım.İnterneti de yeniden başlattım. Sorunum çözüldü çok şükür.

1 Beğeni

Bende de aynı durum söz konusu.

@fatihcetin problem chrome’da sanırım. Safari’den girince bir problem olmuyor. Chrome’da amazon falan bozuk bende. Görselleri göstermiyor.

1 Beğeni

@fatihcetin @Leingrad Chrome kullanıyorsanız reklam engelleyici eklentileri kapatıp tekrar deneyin.

2 Beğeni

Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi adblock problem çıkarıyormuş.

Konuyu engellemiyim diye buraya yazıyorum. @Erdal_01 hocam sıkıntı çözüldü ama tekrar sipariş verirken aynı sepetten tekrar satın al mı diyeyim, yoksa sepeti boşaltıp tekrar mı alayım? Siz nasıl yapmıştınız?

1 Beğeni

Aynı sepeti tekrar almıştım. :slight_smile:

1 Beğeni

Biraz sıkmış olabilirim kusura bakmayın, yardımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim :relaxed:

1 Beğeni

Estafurullah, yardımcı olabildiysem ne mutlu. :slight_smile: Kazasız belasız ulaşır artık kitaplar inşallah.

1 Beğeni

İnşallah. Ödeme karta yansıyınca tekrar deneyeceğim.

Arkadaşlar selam, yakın zaman Kidega’dan alışveriş yapan var mı? Son iki alışverişimde illallah ettirdi beni. Satın aldığım tüm kitapların tedarik süresi 2 gün olmasına rağmen, 10 küsür gündür hala hepsi tedarik aşamasında. Kendilerine yazarak durumu belirttim, “yazılım çalışması var biraz sabret” minvalinde bir cevap verdiler. Birkaç gün önce aradım, ürünler iki gün içinde kargoda dediler. Bugün bakıyorum hala aynı. Hazırlanıyor diyor. Önceki alışverişimde de benzer şeyler olmuştu.

“Ne mızmız adamsın, on gün bekleyemiyor musun kitap için,” demeyin lütfen. İnsan kendini kandırılmış hissediyor. Yirmi gün sonra kargoda deseler eyvallah derim, ama iki gün içinde kargoda deyip on küsür gün bekletilince insan gıcık oluyor. Ayrıca bir parça art niyet de arıyorum. Herkese böyle yapılsa, paralar faize atılsa… Mis. :slightly_smiling_face:

Neyse efendim, benim Kidega ile olan münasebetimin sonu budur. Bir daha da alışveriş yapmam artık.

1 Beğeni

Kasım ayında olduğumuz için fena bir dolu yağışı başladı Ankara’da.

5 Beğeni

Kasım Yazın en sıcak ayı ve ortası, ne işi varmış dolunun… :roll_eyes:

4 Beğeni

Neyse ki bizim bu taraflara yağmadı. Söylemeseniz hiç haberim olmazdı :smiley:

1 Beğeni

Kidega’dan ben de şikayetçiyim bu hususta. Kurt Vonnegut Mezbaha Beş kitabının yeni Can baskısında hatalı basım boş sayfalar vardı değişim için gönderdim. 2 hafta oldu hala ses yok. 2 kez iletişime geçtim ekibimiz uğraşıyor en yakın zamanda gönderilecek gibi cevaplar verdiler. Sanki baskısı bitmiş kitabı tedarik ediyormuşcasına nesi zor anlam veremedim.