Rıhtım Kamarası

Ankara ile Güneş arasında Diyarbakır var :slight_smile:

1 Beğeni

Buralarda hava hala 30 derece. Belki de bu yüzden burada fuar yapma kararı alınmıştır. Acaba diğer şehirlerde fuarlar başladı mı ?:thinking:

İnternetten baktım eşit gibiler, şimdi bir de yağmur başladı ama yer ıslanmıyor bile daha değerken buharlaşıyor sanırım :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben daha hiç fuar haberi duymadım Ankara dışında. Bir tarih veya paylaşım da görmedim. :thinking:

1 Beğeni

İnternetten olmaz hocam, bir gün gel misafir edeyim seni, ne demek istediğimi anlarsın :slight_smile: Ben Ankara’da da yaşadım. Belki Adana bizi geçebilir.

1 Beğeni

Orada Güneşe ateş edilmiyorsa Adana çok daha sıcak demektir :joy:

1 Beğeni
9 Beğeni

Bir Ankara’lı ve Adana damadı olarak ikisinde de tecrübem var. Son 1 haftadır Ankara’da inanılmaz bir sıcak var. Geç gelen yazın acısı çıkıyor sanırım. Ben yıllardır bu kadar rahatsız edici olduğunu hatırlamıyorum.

4 Beğeni

Müsait miyiz, değil miyiz, acaba biz buna uygun muyuz diye sormadan çat kapı gelen istenmeyen misafir gibi yazın afrika, kışın balkan… Bi’ düşün artık yakamızdan. Hep bundan bu sıcaklar. Bir haftadır neredeyse her yerde acayip bir sıcak var. Hayatta kalma oyunlarındaki karakter çöle girince akıl sağlığı düşüyor. Benim de öyle. Yaz mevsimini hiç sevmiyorum. Her açıdan eziyet benim için. Tatildi, denizdi, kumdu, güneşti, sıcaktı, çok sıcaktı, misafirdi, cart curt. Yazdan nefret ediyorum.

15 Beğeni

Yürekten katılıyorum. Oldum olası yazdan nefret ederim. İşkence gibi.

5 Beğeni

Antalya’dan bildiriyorum, tüm şehir sauna etkisinde.

1 Beğeni

Bu kitapta neden hep karakterler diş etlerini emiyor? Bizim Wattpad kitaplarında karakterlerin sürekli tek kaşını kaldırması gibi bir şey. Yazarın takıntılı olduğunu düşünmeye başladım.

2 Beğeni

Çünkü dişleri yok. :slight_smile:

3 Beğeni

Ben de kışı seviyorum. Bir noktada maddiyat meselesi tabi ama gerekirse yorgan üstüne yorgan at mangal yak isinabiliyorsun. Ama sıcak öyle değil ki! Atleti de çıkardım olmadı şu derimi de çıkartmayın diyemiyorsun. Baş ağrısı da cabası…

2 Beğeni

Olanlar da yapıyor. Sadece bir kişi olsaydı bundan rahatsız olmazdım fakat öyle değil. Bir kişi olsa karakterin huyu der, geçerim.

@erce yaz olmasın da bahar da olur ama yaz olmasın. Yazın erkek olmak kadın olmaktan daha kolay bana kalırsa. Baş ağrısından bahsetmek bile istemiyorum…

Ekleme: Maddiyat meselesi de tartışılır. Kışın doğalgaz yazın klima. Faturalarda pek gülümseten sonuçlarla karşılaşamıyor insan. Bir de klimanın baş ağrıtması var. Bundan da bahsetmek istemiyorum.

2 Beğeni

Lütfen algılarınızın ayarlarıyla oynamayın. :slight_smile:

https://twitter.com/iyikiogrendim/status/1410985097831067648?s=20

6 Beğeni

Nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazayım dedim. Yaklaşık 3 gün önce yavru bir kedi sahiplendik. Evde 3 yaşında bir kedimiz daha var. Malum birbirlerini çok da sevmediler. Acaba alıştırmak için önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

2 Beğeni

Gelin anlaşalım ilk olsun son olsun bahar iyidir. :slight_smile: @Agape @erce

1 Beğeni

Siz kedileri doğrudan tanıştırmışsınız, sonuç her zaman iyi olmuyor. Her kediye yeterince kisisel alan, yemek kabı, tuvalet vesaire hazırladınız mı? Genelde önce kokular aracılığıyla, sonra görsel olarak kademe kademe birbirlerine alıştırılıyorlar.

"Kediler son derece bölgeseldir. Yerleşik kediniz veya kedileriniz muhtemelen evinizin sahibi olduklarına inanıyor. Yeni bir yavru kedi, bu sahiplenme için bir tehdit gibi hissedebilir, bu nedenle yavaş yavaş tanıştırmak çok önemlidir. Yavru kediyi en az birkaç gün ayrı tutmayı düşünün.

İlk bir veya iki günden sonra, kedilerinizin her birine battaniye, minder veya kumaş oyuncak gibi üzerinde diğer hayvanın kokusu olan bir eşya verin. Bu öğeyi kedinizin rahat hissedeceği bir alana yerleştirin.

Kedileriniz birbirlerinin kokularına alıştıktan sonra, sınırlı şekillerde etkileşime girmelerine izin verebilirsiniz. Örneğin, kedilerinizin bebek kapısından birbirlerini görmelerine veya diğer kedinin belirlenmiş alanının kapısının altından koklamalarına izin verebilirsiniz. Ancak kedileriniz normal davranmaya başladıktan sonra birbirlerine yakın olduklarında buluşmalarına izin vermelisiniz."

7 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu ayrıntılı ve güzel açıklama için. Sanırım biraz daha beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Dediklerinizi uygulayacağım. Ellerinize sağlık. :pray: :cat:

2 Beğeni