2016’daki olimpiyatlar sonrası 2020’de geri dönüp altını alacağım demiş ve almış. 
Toplanan paraların Tarım ve Orman Bakanlığına “Ağaçlandırma yapılması koşuluyla” devredileceğini belirten Ataç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tüm yanan bu alanların bir süre sonra ağaçlandırılması gerekecek. Ancak bu alanlar yangının hemen ardından ağaçlandırılmaz. Bir süre beklenmesi gerekir. Aslına bakarsanız, doğrusu alanın kendi haline bırakılması, hiç ağaçlandırılmaması gerekir. Ancak kamuoyu baskısı yüzünden Türkiye’de yanan ormanlık alanlar çok hızlı ağaçlandırılmaktadır.”

Kitap yeni çıkmış, epey ilgimi çekti. Yalnız çevirmenin çevirdiği 2. kitap ve çevirmen hakkında bilgi bulamadım. Hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Böyle üyeleri nasıl barındırıyorsunuz sadece neden korsan kitap satışına teşvik ediyorsunuz diye yazdım ve mesaj olarak bunu göndermiş
babil.com 100.000 bakıma girmiş.
Arayüz değişiyor mu bilmiyorum ama umarım sunucu sıkıntısını çözüyorlardır.
Ben daha bugüne kadar hiç alışveriş yapamadım. Çünkü sitelerine giriş yapamadım.
İnş sorunlarını düzeltirler de bizler de bir şans veririz artık.
Bazı kitapları çok beğenmeme rağmen bir türlü okumaya devam edemiyorum. Örneğin Perdido Sokağı İstasyonu. 170. sayfadayım, aşırı ilginç bir kitap ama bir türlü elim gitmiyor okumaya. Keza geçen ayın etkinliklerinden olan Yakınlaşmalar da severek okuduğum bir kitap olmasına rağmen devam edemiyorum. Belirli bir sebebi de yok. Var mı benzer durumda olan?
Evet bazen bu durumu yaşıyorum. O kitabın okuma zamanı değil deyip, okumayı bırakıyorum.
Her yeni okumaya başladığım kitabın ilk 30-40 sayfası benim için test sürüşü
gibi oluyor. Devam edemiyorsam o kitabı okumayı başka zamana erteliyorum. Belki 5-10 kez ilk 30-40 sayfasını okuyup devam etmediğim kitaplar oluyor. Birçok kez 30-40 sayfadan ileri gidemediğim ama sonrasında çok keyifle okuduğum kitaplar oldu.
Bu durumu yaşadığım kitaplar, okumaya başlayıp erteleme işi aralıklarla 3-4 yıl sürüyorsa o kitabı genelde o süreden sonra “benlik değilmiş” deyip ya hediye ediyorum ya da sahafa veriyorum.
Süper teknikmiş, ben de deneyeyim. ![]()
Ben normalde kitabı bırakıp 3-5 gün sonra kaldığım yerden devam ediyordum ama böyle bana da kitaba da işkence gibi oluyor (aslında işkence değil de haksızlık diyelim). Teşekkürler öneri için. ![]()
Malesef çeyrek finalde Kore’ye 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda ettik. Yine de takımımızın ellerine sağlık, türk kadın voleybolunun olimpiyatlarda elde ettiği en iyi dereceyi elde ettiler. bana da saat 3’te televizyon izletebilecek tek takım kadın voleybol takımımızdı. Henüz tecrübesiz bir jenerasyondayız, çok daha iyi başarılar gelecektir.
Ben de sabah öğrendim. Bir de finali 15-13 vermişiz. Hem üzüldüm hem gururlandım. Yarı finale şu dönem çok ihtiyacımız vardı ama canları sağolsun.
Babil.com değişmiş ama hiçbir kitaba tıklanmıyor, sürekli hata veriyor şu anda.
Bir bilgi değil, site bilgileri değişmiş ve tahmin olarak yazıyorum.
Babil iletişim kısmında eskisi gibi libronet yazıyor. Galiba 2017’de başlayan Arasta libronet anlaşması bitti. Babil 'in işletmesi tekrar libronet tarafından yapılıyor.
İndirim oranları falan da değişmiş.
Şimdi birileri bu pozlardan da rahatsız olur 
Şu an siteye giriş yapamıyorum ama öyle olsa ‘‘en kısa zamanda tekrar birlikte olacağız’’ demezlerdi gibime geliyor ama bekleyelim anlarız yakında 
Site kapanmadı, yanlış anlaşılmasın.
2017’de arasta libronet ile babil 'in işletmesini, kitap tefariği, altyapı hizmeti vs olarak aralarında bir işbirliği anlaşması vardı.
Babil markasının sahibi libronet yeniden sitenin işletmecisi olmuş galiba… (babil, calibro, papersense, arka kapak markaları libronet’in)
Hocam şu an girebiliyor musun? Bende açmıyor siteyi.
Ekleme: Açıldı şimdi.
Ekleme 2: Evet el değiştirmiş @alper hocam. Pegasus Yayınları tekrar satışa sunulmuş. Öyle olunca kesin emin oldum 
Korkulan gerçekleşti, Termik Santral yanıyormuş. Umarım can kaybı olmaz ![]()