Sildiği mesaj.
Geçmiş olsun.Şaka gibi bir durum.
Bir insan böyle hareket edip,kendini neden rezil eder?
“Arkadaştan hediye” kitaplar “satıcıdan hediye” miymiş şimdi?
Açıkçası benim midem bulandı. Olayın tamamen aydınlatılması için karşı tarafın da bir açıklama yapması gerekiyor. Diğer türlü bu hırsızlıktan başka birşey değil.
Şoktayım şu an (20 karakter)
Profili de gizlemiş arkadaş öyle gibi duruyor.
Ben de açıklama bekliyorum.Başka gruplarda da karşıma çıkan bir kişi,açıkçası böyle bir durum varsa bayağı üzülürüm.
Aynen başka gruplarda da karşıma çıkıyordu ve şimdi o gruplarda da bulamadım kendisini çıkmış sanırım ordan da
Ben buldum kendisini kitapsever adı altında bir grupta duruyor hala.Ama telefon numarası falan gizli Telegramda şuan.
Yaptığı şey suç. Sizde adı soyadı adresi vardır, dolap’a mail atıp elinizdeki konuşmaların çıktıları ile hakkında suç duyurusunda bulunun.
Forumda aktif bir şekilde gördüğüm biriydi gerçekten çok şaşırdım, çok ayıp. İnsan böyle bir davranışı kendine nasıl yakıştırır?
Arkadaş bir açıklama yapmadan aramızdan ayrıldı galiba ses çıkmadı yarın öbür gün yeni profille de aramıza katılır mı katılır
Zaten haklı olan biri neden dolap hesabını falan siler ki? Cevap burada gizli. Hiç etik bir davranış değil. Ki hatırladığım kadarıyla bahsi geçen kitapların baskısı yoktu; buna rağmen dolap komisyonunu da hesaba katınca epey uygun bir fiyata satmışsınız. Anlam veremedim açıkçası bir insan neden böyle birşey yapma ihtiyacı hisseder…
Şu ara çok fazla ikinci el alım satım yapan biri olarak endişe edilmesi gereken taraf satıcı oluyor genelde ancak böyle durumlar da oluyor. Hiç hoş bir durum değil yaşadığınız. Kitabı çöpe attığını söyleyip burada ise gayet güzel eline ulaşmış şekilde paylaşması tuhaf gerçekten.
Hesaplarını kapatıp / gizlemesi da bi yerde yanıt cinsinde şu an ama açıklama yapmasını beklerdim forumda aktif bildiğimiz bir üye olduğu için özellikle.
Herhangi bir açıklamada yapmadan ayrılması gerçekten çok üzücü, forumda aktif birisiydi, sürekli görüyordum.Böyle bir olay yaşanmasına bir hayli şaşırdım.
Arkadaş (yazacak başka hitap şekli bulamadım) özür diledi. Kitapdeposu hesabını silmiş korsansavar hesabı ile özür diledi. Desteğiniz için teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi insanlar hala var. İyi geceler diliyorum hepinize.
Hakem heyetine başvuracak mıymış? :)))
VAY BE. Daha neler göreceğiz kim bilir. Senin neyine kitap okumak be.(alıcı için söylüyorum.)
Ben niye hiç şaşırmadım ya.
@Thetheseus foruma yazarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Ben bu kişinin forumdan banlanması gerektiğini düşünüyorum.